10 απίθανες θεωρίες που δεν ξέρεις για τα καρτούν της Disney!
Ο κόσμος της Disney είναι γεμάτος απο ιστορίες γεμάτες φαντασία! Πολλοί θαυμαστές των ταινιών πιστεύουν πως υπάρχει μια γραμμή σύνδεσης μεταξύ ορισμένων ταινιών της εταιρείας και έχουν βρει τα σημεία σύνδεσης!

626955-650-1458141410-3

Ο κόσμος της Disney είναι γεμάτος απο ιστορίες γεμάτες φαντασία! Πολλοί θαυμαστές των ταινιών πιστεύουν πως υπάρχει μια γραμμή σύνδεσης μεταξύ ορισμένων ταινιών της εταιρείας και έχουν βρει τα σημεία σύνδεσης!

Το BrightSide κατάφερε να συγκροτήσει τις πιο δημοφιλείς θεωρίες που υπάρχουν για τους ήρωες των ταινιών της Disney και την σύνδεση μεταξύ τους.

Η πιο κουλή είναι η νούμερο 8, πιστεύουμε, αλλά βγάλε τα συμπεράσματα σου μόνος/-η σου!

1. Ο Ηρακλής είναι συγγενής της Άριελ

Σύμφωνα με την υπόθεση των δυο καρτούν, η Άριελ είναι κόρη του βασιλιά Τρίτωνα, και ο Ηρακλής γιος του Δια. Ο Τρίτων είναι γιος του βασιλιά Ποσειδώνα, ο οποίος, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, είναι αδερφός του Δια. Κοινώς, ο Ηρακλής και η Άριελ έχουν συγγένεια!

2. Το αγαπημένο βιβλίο της Μπελ είναι ο Αλαντίν

“Ε λοιπόν είναι το αγαπημένο μου: μακρινά μέρη, τολμηρές μάχες με σπαθιά, ένας μεταμφιεσμένος πρίγκιπας! Εδώ, είναι το σημείο που εκείνη [η πριγκίπισσα] γνωρίζει τον Πρίγκιπα, αλλά δεν θα καταλάβει πως είναι αυτός μέχρι το κεφάλαιο 3!” τραγουδά η Μπέλ στην ταινία.

Είναι -εντελώς- λες και περιγράφει την ιστορία του Αλαντίν: Αρχικά, σώζει την πριγκίπισσα Γιασμίν απο τον φύλακα, έπειτα, με την βοήθεια της μαγείας, κρύβει την φτωχή του καταγωγή υπό την μεταμφίεση του πρίγκιπα.”

3. Η μαμα του Άντι είναι η πραγματική ιδιοκτήτρια της Τζέσι

Το καπέλο του Άντι στην πρώτη ταινία Toy Story μοιάζει ακριβώς ίδιο με το καπέλο της Τζέσι της Καουμπόϊσσας στην δεύτερη ομώνυμη ταινία. Η πρώτη ιδιοκτήτρια της Τζέσι είχε το ίδιο καπέλο. Αλλά πως κατάφερε να το πάρει ο Άντι;

Μάλλον, η μητέρα του του το έδωσε. Άρα, η μητέρα του πρωταγωνιστή του Toy Story είναι η αρχική ιδιοκτήτρια της Τζέσι.

4. Ο Κάπτεν Χουκ σκότωσε την μητέρα της Άριελ

Μια απο τις γοργόνες-φίλες του Πήτερ Παν, μοιάζει ακριβώς σαν την μητέρα της Άριελ, Αθηνά, η οποία είχε τα ίδια φλογερά κόκκινα μαλλιά και την τιρκουάζ ουρά.

Οι γοργόνες στον Πήτερ Παν φοβούνται, περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο, τον Κάπτεν Χουκ. Στην δεύτερη ταινία της Άριελ, μαθαίνουμε πως ένας σατανικός πειρατής σκότωσε την Αθηνά. Οπότε μπορούμε, ασφαλώς, να πουμε πως ο Κάπτεν Χουκ σκότωσε την μητέρα της Άριελ.

 

5. Η Τζέιν απο τον Ταρζάν είναι η εγγονή της Μπελ και του τέρατος.

Αρχικά, μοιάζουν. Έχουν την ίδια αγάπη για το κίτρινο και επιμένουν να μπλέκουν με “ιδιαίτερους” άνδρες. Η Τζειν αντιμετωπίζει τον Ταρζάν με την ίδια τρυφερότητα και υπομονή που η Μπελ αντιμετώπιζε το Τέρας. Δεν έχεις πεισθεί;

Η Μπελ κατα την διάρκεια της εκδρομής, έχει ένα σε τσαγιού, ίδιο με εκείνο απο το “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”.

6. Οι γονείς της Άννα και της Έλσα πέθαναν στον δρόμο για τον γάμο της Ραπουνζέλ

Η σκηνοθέτης του Frozen είπε κατα την διάρκεια του συνεδρίου του Reddit πως ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Άρεντελ πήγαιναν σε έναν γάμο στο διπλανό βασίλειο.

Οι παντρεμένοι Ραπουνζέλ και Φλιν φαίνονται να μπαίνουν στο κάστρο του Άρεντελ την μέρα της στέψης της Έλσα. Οπότε, πιθανώς, το βασιλιγό ζεύγος του Άρεντελ ταξίδευε στον γάμο αυτό όταν βρέθηκε στην μέση μιας θανάσιμης καταιγίδας.

7. Η μικρή γοργόνα εξερευνεί το βουλιαγμένο πλοίο του βασιλικού ζεύγους του Άρεντελ

Το βασίλειο του Άρεντελ, όπου το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του, βρίσκεται στην Νορβηγία. Το βασίλειο της Ραπουνζέλ, η Κορώνα, βρίσκεται κάπου στην Γερμανία.

Η ιστορία της Μικρής Γοργόνας “ξετυλίγεται” κάπου κοντά στα παράλια της Δανίας. Άρα, στην διαδρομή που έκανε το πλοίο απο το Άρεντελ.

8. Ο Ταρζάν είναι ο αδερφός της Άννα και της Έλσα

Η σκηνοθέτης του Frozen είπε, στην ίδια συνέντευξη, πως: “Σύμφωνα με τον Κρις (Κρις Μπακ, συνεργαζόμενος σκηνοθέτης και του Frozen και του Tarzan), ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Άρεντελ πέθαναν σε ένα ναυάγιο. Ξεβράστηκαν σε ένα τροπικό νησί. Έχτισαν ένα σπίτι, όπου η βασίλισσα έκανε ένα αγόρι. Αλλά η οικογένεια δέχθηκε επίθεση απο μια λεοπάρδαλη, και μόνο το μωρό επιβίωσε.” Οπότε, η Έλσα και η Άννα έχουν έναν αδερφό, τον Ταρζάν!

9. Ο Κάρλ πεθαίνει στην αρχή του Up!

Τα πρώτα 5 λεπτά του καρτούν μας διηγούνται την ιστορία αγάπης του Καρλ και της Έλι, η οποία δεν είναι απλά συγκινητική αλλά και απίστευτα ρεαλιστική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως η ταινία είναι γεμάτη με μαγικά στοιχεία όπως σκύλοι που μιλάνε και ένα σπίτι που πετάει.

Ωστόσο, αν υποθέσουμε πως η υπόθεση λαμβάνει τόπο στην άλλη ζωή, όπου ο Καρλ προσπαθεί να βρει την γυναίκα του, όλα βγάζουν νόημα!

10.  Ο Αλαντίν είναι απλά ένα παραμύθι που σου λέει ο πωλητής για να βγάλει χρήματα!

Ένας “τσαχπίνης” πωλητής ξεκινά να σου μιλάει στην αρχή της ταινίας, είναι αρκετά απελπισμένος να πουλήσει κάτι. Θές να φύγεις, αλλά κάνει την τελευταία του προσπάθεια να σε σταματήσει – βγάζει ένα λυχνάρι απο την τσέπη του. Λέει πως δεν είναι ένα απλό λυχνάρι και ξεκινά να σου διηγείται την ιστορία του Αλαντίν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
22'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
5'
57 - 57
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 3 
 0 
 1 
 1