MILFS Vs Εικοσάρες: Ποιες είναι η καλύτερη επιλογή;! (video)
Μια επιστημονική (#not) σύγκριση που βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

unnamed

Μια επιστημονική (#not) σύγκριση που βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και ο Jeremy σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Τρία Πουλάκια» στο netwix.gr δίνουν την πολυπόθητη απάντηση στο μεγάλο δίλημμα: MILFS ή εικοσάρες.

Οι 3 τους αντιπαραθέτουν τις εικοσάχρονες απέναντι στις «Mothers I Would Like to Fuck» επιχειρηματολογώντας για τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης για έναν άντρα που επιλέγει να κάνει σχέση, ή απλώς sex μαζί τους, με τον δικό τους ξεκαρδιστικό τρόπο. Ακόμη, μάθε τα top10 απαγορευμένα ονόματα που δεν μπορείς να δώσεις στο παιδί σου.

About «Τρία Πουλάκια»:

Τρία Πουλάκια κάθονται και συζητούν, όχι πάνω σε ένα κλαδί γιατί πολύ απλά… δεν θα τους άντεχε. Γενικά κανείς δεν τους αντέχει. Δεν αντέχουν καν ο ένας τον άλλο. Ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και ο Jeremy με το αστείρευτο χιούμορ που τους διακρίνει, σχολιάζουν την επικαιρότητα σε ένα πάνελ χάρμα για τους οφθαλμούς σας και μελωδία στα αυτάκια σας! Μια υπερπαραγωγή του Comedylab για το Netwix, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ψυχή σας και τα μάτια σας. Οι παρουσιαστές διατίθενται για παιδικά πάρτι και κονσομασιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;