Κινηματογραφικές πρεμιέρες: 10 ταινίες που μπορείς να δείς την εβδομάδα 20/10-27/10!
Αν είσαι εκείνους που θέλουν να έχουν επιλογές στα πάντα, αυτή η εβδομάδα είναι η ιδανική για να πας σινεμά. Ο δεκάλογος των ταινιών περιέχει ό,τι είδος ταινίας θα θες να δεις εκείνη τη χρονική στιγμή!

collage4336

Αν είσαι εκείνους που θέλουν να έχουν επιλογές στα πάντα, αυτή η εβδομάδα είναι η ιδανική για να πας σινεμά. Ο δεκάλογος των ταινιών περιέχει ό,τι είδος ταινίας θα θες να δεις εκείνη τη χρονική στιγμή!

Απο ένα χαριτωμένο θριλεράκι (όχι) μέχρι μια ταινία εποχής, ο κινηματογράφος αυτήν την εβδομάδα θα είναι πλούσιος σε περιεχόμενο.

Ο συγχρονισμός είναι σχεδόν τέλειος με την πτώση της θερμοκρασίας. Και θα βγεις έξω για μια ωραία έξοδο,και θα βρεθείς σε μια ζεστή “χουχουλιάρικη” αίθουσα για ταινία!

Ας μπούμε, όμως, σε λεπτομέρειες. Οι πρεμιέρες της εβδομάδας είναι:

Ο Λογιστής (2016)

Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας άριστος μαθηματικός που πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα λογιστικό γραφείο, «καθαρίζει» τα οικονομικά προβλήματα διαφόρων διεθνών εγκληματικών οργανώσεων.

Την ώρα που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος σφίγγει τον κλοιό γύρω του, εκείνος αναλαμβάνει μια νόμιμη, φαινομενικά αθώα δουλειά σε εταιρεία ρομποτικής.

Λόγος Καθρέφτης (2016)

a24297867b8db4f8b325159217848e51

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ καταγράφει τον αγώνα των 595 απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών στον αγώνα τους για επαναπρόσληψη, από τις δυναμικές συγκεντρώσεις και τις πορείες τους στο κέντρο της Αθήνας, που έγιναν πρώτη είδηση, μέχρι τη σκληρή καθημερινότητα στο επί μήνες κέντρο αγώνα τους στη Καραγεώργη Σερβίας.

Η Μεγάλη Επιστροφή (2014)

Ο Λου είναι ένας καθηγητής ο οποίος συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης. Όταν επιστρέφει στο σπίτι έπειτα από χρόνια, ανακαλύπτει πως η γυναίκα του έχει αμνησία.

Την ώρα που εκείνη δεν μπορεί να θυμηθεί ποιος είναι και αναζητά τον άνδρα της, αυτός είναι αποφασισμένος να την κάνει να θυμηθεί.

Belgica (2016)

Ο Τζο είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Belgica» και μικρός αδερφός του Φρανκ, ενός οικογενειάρχη με ιδιαίτερα “μποέμ” ανησυχίες.

Οι δυο τους συνεργάζονται για να γίνουν το πιο αχτύπητο δίδυμα της τοπικής μουσικής σκηνής. Το όνειρο, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ..

Ouija: Η Πηγή του Κακού (2016)

Στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’60 μια χήρα πραγματοποιεί με τη βοήθεια των δύο κοριτσιών της πνευματιστικές συνεδρίες.

Ένας πίνακας ouija όμως θα μετατρέψει αυτές τις αθώες απάτες σε πραγματικό εφιάλτη.

Ο Πιτ και ο Δράκος του (2016)

Ο Πιτ είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο που μεγαλώνει μόνο του στο δάσος. Όχι ακριβώς μόνο του, αλλά με παρέα έναν τεράστιο δράκο με παχύ πράσινο τρίχωμα, που τον φωνάζει Έλιοτ.

Lo Svitato (1956)

maxresdefault (3)

Ο Αχιλλέας, που ονειρεύεται να γίνει δημοσιογράφος, προετοιμάζει μαζί έναν επιχειρηματία φίλο του μια κλοπή σκυλιών, την οποία πρώτος αυτός θα ανακοινώσει σαν είδηση στην εφημερίδα.

Σχολικά Γυμνάσια 

Ο Ρέιφ είναι ένα παιδί με έφεση στο σκιτσάρισμα, αλλά όχι στην υπακοή σε κανόνες.

Ο Ρέιφ και ο καλύτερός του φίλος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πατήσουν κάθε κανόνα που εφαρμόζει ο αυστηρός διευθυντής του σχολείου.

Frantz

Το 1919, σε μια επαρχιακή γερμανική πόλη, η Άννα επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του αρραβωνιαστικού της Φραντς, ο οποίος σκοτώθηκε στη Γαλλία στον Μεγάλο Πόλεμο που μόλις τελείωσε.

Τον τάφο όμως επισκέπτεται κι ένας μυστηριώδης Γάλλος, ο οποίος συστήνεται ως φίλος και παλιός συμφοιτητής του Φραντς.

Julieta

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μια τυχαία συνάντηση αλλάζει ξαφνικά τα σχέδια της Χουλιέτα για μετακόμιση από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα. Αποφασίζει να μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, περιμένοντας νέα από την κόρη της, την οποία έχει να δει 12 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;