H συνεργασία Converse X Andy Warhol Foundation συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν!
Τα Converse Chuck Taylor All Star Andy Warhol Collection επιστρέφουν!

unnamed (11)

Τα Converse Chuck Taylor All Star Andy Warhol Collection επιστρέφουν!

Η συνεργασία της Converse με το Ίδρυμα Andy Warhol δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς στον καμβά του μοναδικού sneaker Chuck Taylor All Star έχουν αποτυπωθεί χαρακτηριστικά έργα τέχνης του θρυλικού Αμερικανού pop καλλιτέχνη, Andy Warhol. Ποτέ άλλοτε μία συνεργασία δεν ήταν τόσο ιδανική, όσο αυτή ενός εμβληματικού καλλιτέχνη και ενός δημοφιλούς sneaker. 

unnamed (10)

H Converse με υπερηφάνεια συνεχίζει τη συνεργασία της με το Ίδρυμα Andy Warhol και αυτή τη σεζόν, παρουσιάζοντας δύο Chuck Taylor All Star με prints εμπνευσμένα από τα δύο πιο διάσημα έργα τέχνης του Warhol: τη Marilyn Monroe και το Brillo Βox. Η υπογραφή του καλλιτέχνη αποτυπώνεται τόσο στην εσωτερική σόλα, καθώς και εξωτερικά, σε υφασμάτινο ταμπελάκι στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

unnamed (11)

Ένας πρωτοπόρος, του οποίου το έργο συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ο Άντι Γουόρχολ θεωρείται ο πιο αναγνωρίσιμος Αμερικάνος καλλιτέχνης του 20ου αιώνα. Συνδυάζοντας ποπ αισθητική, ταινίες, μουσική, ερμηνείες και εκτυπώσεις, το όραμα και η δημιουργικότητα του Άντι άνοιξε το δρόμο σε εκατομμύρια καλλιτέχνες και ερμηνευτές. Η Converse γιορτάζει το έργο του με τη συλλογή Converse Andy Warhol Collection, ευελπιστώντας να οδηγήσει τη δημιουργικότητα όλων στο έπακρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;