#Stardome: Το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα στο Κέντρο Αθηνών!
Αποθέωση για Σάκη Ρουβά, Πάολα και Τάμτα από χιλιάδες κοινού στην πρεμιέρα τους στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ!

kentro-athinon-2014-2015

Αποθέωση για Σάκη Ρουβά, Πάολα και Τάμτα από χιλιάδες κοινού στην πρεμιέρα τους στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα συμπράττουν στο Κέντρο Αθηνών απογειώνοντας την Αθήνα με τις επιτυχίες και τη σπάνια σκηνική τους παρουσία στο πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome!

unnamed (23)
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια μαζί με το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα, ξεσηκώνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή!

 

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εδώ και πολλούς μήνες! Από νωρίς πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Κέντρο Αθηνών διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη ρυθμό, κέφι, ενέργεια!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, απογείωσε το κατάμεστο Κέντρο Αθηνών με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη σπάνια δύναμη της σκηνικής του παρουσίας και τις μουσικές εκπλήξεις ανατρέποντας για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης!

Η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια, Πάολα, ξεσήκωσε το φανατικό κοινό της στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της ερμηνεύοντας για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα μεγάλη της επιτυχία «Θυμός».

unnamed (24)

Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon, με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις χάρισε ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

unnamed (25)

Ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Κουφός με τα χορευτικά super hits ανέβασε τη διάθεση στα ύψη, ενώ το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής, Τάνια Μπρεάζου, ενθουσίασε με τις ερμηνείες της επί σκηνής!

Ο ξεχωριστός Αντώνης Ντόμινος με το μουσικοθεατρικό performance του και η Κασσιανή με τις σπάνιες φωνητικές ικανότητες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Οι συμπράξεις των καλλιτεχνών στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών κέρδισαν τις εντυπώσεις με αποκορύφωμα της βραδιάς το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Πάολα για πρώτη φορά που προσέφερε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα.

Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

 

Τιμή φιάλης: από 170€ (4 άτομα)
Είσοδος με ποτό: 20 ευρώ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3454108 / 210-3454888
Πειραιώς 142 & Π.Ράλλη, Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;