To παλιό σου jean γίνεται καινούργιο … για καλό σκοπό μόνο στα Factory Outlet!
Πήγαινε το παλιό σου jean στο Factory Outlet και κέρδισε 20% έκπτωση... Δες πότε και γιατί!

factory outlet

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία του Factory Outlet γίνεται αφορμή να αποκτήσετε ένα καινούργιο denim παντελόνι, από τις μοναδικές επιλογές που προσφέρει το αγαπημένο εκπτωτικό πολυκατάστημα, πραγματοποιώντας παράλληλα μια κίνηση αγάπης προς άτομα που έχουν ουσιαστική ανάγκη.

Το Factory Outlet προσκαλεί όλους τους φίλους του να ζήσουν την Jean to Jean εμπειρία από 20 μέχρι και 22 Οκτωβρίου.

Επισκεφθείτε το Factory Outlet Αεροδρομίου και το Factory Outlet Πειραιώς τις συγκεκριμένες μέρες και προσφέροντας το παλιό σας jean θα αποκτήσετε 20% επιπλέον έκπτωση στο καινούργιο jean που θα επιλέξετε.

To Factory Outlet, με τη σειρά του, θα συγκεντρώσει όλα τα παλιά jean, θα τα ξεχωρίσει, θα φροντίσει για τον καθαρισμό και τυχόν επιδιορθώσεις και θα τα προσφέρει στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.
Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας το Factory Outlet βρίσκεται πάντα στο πλευρό μη κερδοσκοπικών κοινωφελών ή φιλανθρωπικών φορέων, όπως τα Χωριά SOS στη Βάρη, το Περιβολάκι, η Κιβωτός του Κόσμου κ.ά. στηρίζοντας τις προσπάθειές τους είτε μέσω δωρεάς αγαθών, είτε προσφέροντας οικονομική στήριξη.
Ας κάνουμε τα παλιά μας jean καινούργια…για καλό σκοπό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;