“The Big Jeans & Shoes Festival” στο The Mall Athens!
“The Big Jeans & Shoes Festival” στο The Mall Athens! Ένα μοναδικό festival μόδας από 7 έως και 22 Οκτωβρίου, στο Νο1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση

the mall athens

“The Big Jeans & Shoes Festival” στο The Mall Athens! Ένα μοναδικό festival μόδας από 7 έως και 22 Οκτωβρίου, στο Νο1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση

Αυτόν τον Οκτώβριο, το πιο αγαπημένο ρούχο που έγινε ποτέ έχει την τιμητική του και γιορτάζει στο The Mall Athens!

Τα jeans βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, ειδικά όταν συνδυάζονται με τα πιο δημοφιλή υποδήματα της σεζόν, σε μια γιορτή της μόδας που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Από τις 7 έως και τις 22 Οκτωβρίου, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο μας προσκαλεί στο “The Big Jeans & Shoes Festival”, για να γνωρίσουμε τα top looks της σεζόν, χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές, και φυσικά να πάρουμε μέρος στους πιο συναρπαστικούς διαγωνισμούς με απίθανα δώρα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό μας στυλ!

Για πάνω από δύο εβδομάδες, τα τέσσερα επίπεδα του The Mall Athens προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία με αμέτρητες εκπλήξεις. Διάσημοι fashion editors μάς μαθαίνουν πώς να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας jean με το αγαπημένο μας ζευγάρι αθλητικά ή ψηλοτάκουνα, ενώ έμπειροι στυλίστες από το χώρο της μόδας γίνονται οι προσωπικοί μας σύμβουλοι και μας συστήνουν όλες τις νέες τάσεις.

Ακόμη, αντιγράφουμε το στυλ των διάσημων stars και παρέα με καλλιτέχνες ομορφαίνουμε τα jeans μας με ξεχωριστά graffiti, διακοσμώντας μπουφάν και μπλούζες με απίθανα σχέδια.

Όλοι όσοι θα επισκεφθούν το The Mall Athens κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μοναδικούς διαγωνισμούς και να κερδίσουν όχι μόνο τα παπούτσια των ονείρων τους, αλλά και εξοπλισμό για το σπίτι.

Τέλος, ούτε αυτή τη φορά θα μείνουν παραπονεμένοι οι λιλιπούτιοι επισκέπτες, αφού το 3ο επίπεδο θα φιλοξενεί διαδραστικές ενέργειες αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους, με χειροτεχνίες και παιχνίδια, συνθέτοντας έτσι μια αξέχαστη εμπειρία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;