Δες όλα τα άρθρα Μιλάει πολύ και γράφει λίγο. Άκρως ακατάλληλος για blogger. Αλλά το προσπαθεί (σχετικά). Φοιτητής στο Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ (κι εκεί προσπαθεί σχετικά). Κάντον φόλο στο @gritzalas, για να βρίσκεις τα συλλεκτικά (για να μην πω σπάνια) άρθρα του.

Σεπτέμβριος 2016: Συνεχίζει στην κορυφή το neolaia.gr

neolaia.gr front page

Για ένα ακόμη μήνα συνεχίζει στην κορυφή των νεανικών ιστοσελίδων το neolaia.gr, με περισσότερους από 400,000 μοναδικούς χρήστες.

Με 412,559 unique visitors, απέδειξε πως και το Σεπτέμβριο το κοινό 18-24 έχει ένα και μόνο προορισμό: το neolaia.gr. Οι φοιτητές, έχουν αγκαλιάσει το neolaia.gr, το οποίο τους παρέχει καθημερινή και ουσιαστική ενημέρωση από το 2007.

Μάλιστα, έχοντας μπει δυναμικά στη νέα εποχή των διαλογικών συστημάτων, το neolaia.gr ήταν από τα πρώτα sites στην Ελλάδα που δημιούργησαν facebook chatbots. Ήδη το neolaia bot μετράει μερικές χιλιάδες χρήστες, οι οποίοι την περίοδο της ανακοίνωσης των βάσεων στα τέλη Αυγούστου, ενημερώθηκαν με προσωπικό μήνυμα, με τη σελίδα του neolaia.gr στο facebook στο facebook να ξεπερνάει τις 65,000 likes.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το αμέσως προσεχές διάστημα, πρόκειται να ανακοινωθούν κάποιες νέες συνεργασίες για το #1 νεανικό site, που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το user experience.

url_encoded http%3A%2F%2Fwww.neolaia.gr%2F2016%2F10%2F10%2Fseptember-neolaia-stats-2016%2F

Φορτώνει το επόμενο άρθρο Προτάσεις Βιβλίου: Γκαίρλιτς – Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη