Game of Thrones: Η νέα ανατρεπτική θεωρία για την Σάνσα Σταρκ!
Είναι σίγουρο πώς η Σανσα Σταρκ θα έχει κεντρικό ρόλο, το θέμα είναι τι ακριβώς! Αυτή η θεωρία αν και ανατρεπτική έχει μια βάση!

H αλήθεια είναι πώς η Sansa Stark έχει περάσει πραγματικά τα πάνδεινα!

Μόνο το γεγονός ότι παραλίγο να παντρευτεί τον Τζόφρι, ο οποίος αποκεφάλισε τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της, ο Τύριον την παράτησε, την πούλησαν στον Μικροδάκτυλο, κατέληξε στα χέρια του σατανικού Μπόλτον…ε τι άλλο θέλετε! Ταλαιπωρημένη την λες…Πάντως είναι μια από τους κεντρικούς χαρακτήρες που μπορεί να διαδραματίσει ρόλο έκπληξη.

Η θεωρία αυτού του φαν…λέει πώς η Σάνσα θα παντρευτεί τον Τζον Σνόου που τελικά δεν είναι ούτε “μπάσταρδος” αδερφός της…

Βέβαια είναι ξάδελφος της..αλλά άλλο αυτό!

Μάλιστα, ο Youtuber που ανέπτυξε τη συγκεκριμένη θεωρία επικαλείται το τουρνουά Ashford, που περιγράφει ο Τζ. Τζ Μάρτιν στο prequel του “A Knight of the Seven Kingdoms”.

Αυτό το τουρνουά, διοργανώθηκε από τον άρχοντα του οίκου Ashford προς τιμήν της κόρης του, η οποία γιόρταζε το 13 έτος από την ονομασία της. Η κόρη του ήταν η βασίλισσα της αγάπης και της ομορφιάς και πέντε πρωταθλητές έπρεπε να υπερασπιστούν την τιμή της, με όλους τους άλλους συμμετέχοντες να παλεύουν απέναντί τους για μια θέση στην θρυλική πεντάδα των πρωταθλητών.

Οι πέντε πρωταθλητές ήταν οι Σερ Androw Ashford, Σερ Robert Ashford, Άρχοντας Leo Tyrell, Σερ Humfrey Hardyng και ο πρίγκιπας Valarr Targaryen.

Παράλληλα, στα βιβλία η Σάνσα παντρεύεται αντί για τον Ράμσει έναν άρχοντα του οίκου Harroid Hardyng, με αποτέλεσμα να μένει μόνο ο τελευταίος πρωταθλητής από τον τουρνουά του Ashford, ο οποίος είναι Ταργκάρυεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;