Greece Race for the Cure®: Το Factory Outlet συμμετείχε στον αγώνα με 176 άτομα!
Factory Outlet Raced for the Cure! Συμμετέχουμε στον Αγώνα, μαζί τρέχουμε για τη ζωή!

factory outlet

Το Factory Outlet συμμετείχε στον 8ο Αγώνα Greece Race for the Cure® που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτέμβριου στο Ζάππειο.

Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή, που έφτασε τα 176 άτομα, η ομάδα του Factory Outlet ήταν η 6η μεγαλύτερη εταιρική ομάδα που συμμετείχε στην πιο σημαντική παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το Greece Race for the Cure® αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη.
Τιμώντας τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη νόσο και συμβάλλοντας ενεργά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, η πολυάριθμη ομάδα του Factory Outlet αγωνίστηκε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες στο μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα!
Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας το Factory Outlet βρίσκεται πάντα στο πλευρό μη κερδοσκοπικών κοινωφελών ή φιλανθρωπικών φορέων, όπως τα Χωριά SOS στη Βάρη, το Περιβολάκι κ.ά. στηρίζοντας τις προσπάθειές τους είτε μέσω δωρεάς αγαθών, είτε προσφέροντας οικονομική στήριξη.

Aξιοσημείωτη είναι και η διαχρονική σχέση στήριξης του Factory Outlet προς την Κιβωτό του Κόσμου, που έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά οικονομικής στήριξης και προϊόντων, την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για προσφορά αγαθών, αλλά και τη δημιουργία του Μελισσοκομείου στην ακριτική Κιβωτό της Πωγωνιανής με αποκλειστική χορηγία του Factory Outlet.
Factory Outlet Raced for the Cure! Συμμετέχουμε στον Αγώνα, μαζί τρέχουμε για τη ζωή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;