Αποτοξίνωση τώρα: 8 τροφές για να το πετύχεις!
Αντί να ταλαιπωρείσαι με περιττές δίαιτες, οι οποίες μπορεί να μην σου κάνουν και τόσο καλό. προσπάθησε απλά να προσθέσεις αυτά τα τρόφιμα στην καθημερινότητα σου!

collage

Αντί να ταλαιπωρείσαι με περιττές δίαιτες, οι οποίες μπορεί να μην σου κάνουν και τόσο καλό. προσπάθησε απλά να προσθέσεις αυτά τα τρόφιμα στην καθημερινότητα σου!

Συγκεκριμένα, η κατανάλωση προϊόντων της εποχής για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Ενισχύουν την “κάθαρση” του οργανισμού απο επιζήμιες ουσίες, πράγμα που σε ενδιαφέρει.

Ποιες τροφές είναι αυτές;

Κουνουπίδια
Ποτάσιο, ποτάσιο, ποτάσιο. Περιέχει στοιχεία που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Ιδανικό για να “καθαρίσεις” το συκώτι σου!

Δαμάσκηνα

Απόλαυσε το σε ό,τι εκδοχή θες! Εχει αντιοξειδωτικά και ποτάσιο, ουσίες που βοηθούν στην ενυδάτωση του οργανισμού σου και “ευεργετούν” τα νεφρά.

Σταφύλια

Αντιοξειδοτικά όσο δεν παίρνει, χάρη στις πολυφαινόλες που περιέχουν!

Πράσα
.Πολύ πλούσιο σε νερό και φυτικές ίνες, βοηθά την καλή λειτουργία του εντέρου.

Λεμόνια

Κανένα άλλο φρούτο ή λαχανικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι στο θέμα της “αποτοξίνωσης”. Μερικές σταγόνες λεμόνι σε χλιαρό νερό κάθε πρωί ή σε φέτες μέσα σε μια κανάτα νερό είναι ό,τι χρειάζεσαι!
Αγγούρια

Κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά αυτήν την εποχή. Το αγγούρι είναι εξαιρετικά καλό διουρητικό, κοινώς, αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα νεφρά σου.

Μαϊντανός

Όσο αδιάφορος και αν φαίνεται έχει απερίγραπτα πολλά θετικά στοιχεία.

Μπρόκολο

Ένα αληθινό κοκτέηλ βιταμινών, ιδανικό για να αφαιρεί απο τον οργανισμό όλες τις τοξίνες.

 

Το κερασάκι στην τούρτα της αποτοξίνωσης είναι, και θα είναι πάντα, το νερό!

Ο οργανισμός χρειάζεται ως και 2 λίτρα νερό την ημέρα, αλλά και γυμναστική για να αποβάλλει όλες τις τοξίνες πριν τον χειμώνα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;