Marilyn Monroe: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!
H διάσημη σταρ διατηρούσε σχέση με τον αδερφό του προέδρου John F. Kennedy!

167796914-676x450

Οι φήμες για την σχέση της Marilyn Monroe με τον “Bobby” Kennedy οργιάζανε πολλά χρόνια, ωστόσο, η υπόθεση πάγωσε με τον καιρό. Αρκετά χρόνια μετά, ήρθε η στιγμή που τελικά επιβεβαιώθηκαν!

Ένα γράμμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα είναι η αφορμή για την επιβεβαίωση της σχέσης Monroe-Bobby Kennedy.

Η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη γίνει γνωστή για την σχέση της με τον τότε πρόεδρο της Αμερικής, John F. Kennedy, τον μικρότερο αδερφό του Bobby.

Το γράμμα άνηκε στην Jean Kennedy Smith, μικρότερη αδερφή των δυο εραστών της Monroe, και σηματοδοτούσε την αποδοχή της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα, έγραφε : “Καταλαβαίνουμε ότι εσύ και ο Μπόμπι είστε το νέο θέμα! Πιστεύουμε πως θα έπρεπε να έρθεις μαζί του όταν γυρίσει από την Ανατολή”

JFK_and_Marilyn_Monroe_1962Μέριλ

Το ζευγάρι είχε ήδη αρχίσει να εμφανίζεται συχνά σε εκδηλώσεις, με τις φήμες για σχέση να οργιάζουν και την γυναίκα του Bobby, Ethel, να εξοργίζεται.

Ένας δημοσκόπος, με το όνομα Lou Harris, αποκάλυψε πως η Μέριλιν τον είχε κολλήσει κυριολεκτικά στον τοίχο και τον παγίδευσε. “Η Έθελ είχε αηδιάσει. Όταν πήγαν σπίτι του είπε ότι αυτό ήταν το πιο αποκρουστικό πράγμα που είχε δει ποτέ”.

Υπήρχαν μάλιστα φήμες πως ο Bobby Kennedy είχε εμφανιστεί στο μπανγκαλόου της Marilyn Monroe λίγο καιρό καιρό πριν από τον θάνατό της στις 5 Αυγούστου του 1962.

Το γράμμα θα δημοπρατηθεί στις 17 Νοεμβρίου μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Julien’s Auctions Martin Nolan είπε ότι πάντα υπήρχαν εικασίες για τις σχέσεις της με τους Κένεντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;