10 Snapchat accounts που αξίζει να ακολουθήσεις!
Το Snapchat μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε στιγμές με τους φίλους μας την ώρα που συμβαίνουν.

Όσοι έχουν snapchat ξέρουν τι σημαίνει για την καθημερινή μας ζωή. Tο καλύτερο χάζεμα!

Το Snapchat μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε στιγμές με τους φίλους μας την ώρα που συμβαίνουν.

Πέραν όμως από το δικό μας κύκλο, το Snapchat αποτελεί και πύλη για άλλους κόσμους (όπως εκείνος του Hollywood) και άνδρο άπειρων χρήσιμων πληροφοριών (Do it Yourself, life hacks και τέτοια).

Για να αποκτήσει, λοιπόν, το snapchat σου λίγη ποικιλία, προτείνουμε τα εξής accounts:

1.  Ellen Show

Ellen_Snapchat_snapcode_celebrity

Username: Ellen

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει περισσότερη Ellen αν μπορούσε; Η τύπισσα είναι θεά! Μέσα από το account της στο Snapchat, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην καθημερινή της ζωή καθώς και στα παρασκήνια της εκπομπής της! Μην ανησυχείς, η Ellen δεν θα σε απογοήτευε ποτέ!

2. GeeOhSnap

GeeOhSnap-Snapcode-640x265

Username: geeohsnap

Οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο είναι λιγοστές, ωστόσο έχει απίστευτο ταλέντο στα snaps! Τι κάνει; Βγάζει φωτογραφίες αγνώστους και τους μεταφέρει ζωγραφίζοντας σε σουρεαλιστικές καταστάσεις! Οριακά ιδιοφυές.

3. Mashable

http-%2F%2Fmashable.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2Fsnapcode

Username: Mashable

Το Mashable χρησιμεύει στο Snapchat σου ως μέσο περιήγησης σε διάφορα συνέδρια και εκδηλώσεις. Καλύπτει έναν διαφορετικό τομέα της αγοράς κάθε φορά, από μουσική έως τεχνολογία και business. Επιπλέον, εμπλουτίζει τα snaps του με emojis και ζωγραφιές που προσθέτουν χιούμορ σε όσα δημοσιεύει!

 

4. Rihanna

rihanna-celebrity-snapchat-snapcode

Username: rihanna

Νομίζεις πως θα δεις ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα έτσι; Αναθεώρησε. Το snapchat της Rihanna περιέχει απλά καθημερινά περιστατικά της ζωής της. Λαϊκιστί…καφρίλες. Οπότε θεωρούμε πως αξίζει.

5. CU

VF CU Snapchat (2)

Username: vodafoneCU

H “αμακιγιάριστη” – behind the scenes εκδοχή όλων όσων συμβαίνουν στην πόλη και backstage υλικό από τα διάφορα events του CU! Βάλε ακόμα στη λίστα: διαγωνισμούς, mini projects και πολλές εκπλήξεις από τον κόσμο του CU! Μετράει!

Βonus Τip: Αν το ακολουθήσεις άμεσα θα δεις τι συμβαίνει στη Σαντορίνη και το Art of Motion αυτό το ΣΚ!

6. Jack Morris

IMG_3957-750w

Username: doyoutravel

Πίσω από τη λεζάντα “do you travel” βρίσκεται ένας Βρετανός ταξιδιώτης του κόσμου, φωτογράφος και celebrity του Instagram. Οι φωτογραφίες του θα σε κάνουν να αισθάνεσαι λες και βρίσκεσαι ταξίδι μαζί του, όπου και να είναι. Αν είσαι “ζηλιάρης” τύπος, σε προειδοποιούμε, δεν θα αντέξεις. Το ταλέντο του στην φωτογραφία και τα μέρη που επισκέπτεται είναι εξίσου απίθανα!

7. New Yorker

B9r0B7VCQAAFTNJ

Username: NewYorkerMag

Για περιοδικό 100 χρόνων, το New Yorker έχει καταφέρει να εκσυγχρονιστεί καλύτερα από πολλές άλλες εταιρείες. Γι’αυτό και έχει λογαριασμό στο Snapchat. Όχι απλά αυτό, αλλά ποστάρει και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Τα snaps του δείχνουν την δουλειά που γίνεται στο παρασκήνιο του περιοδικού, όπου εκκεντρικοί χαρακτήρες συγκροτούν το ιδιαίτερο περιεχόμενο του κάθε μέρα!

8. Michael Salzhauer

307AFC0600000578-3412731-image-a-14_1453501180803

Username: therealdrmiami

Αυτός είναι ο λογαριασμός ενός πραγματικού, διπλωματούχου γιατρού. Με τη βούλα. Ο Salzhauer είναι πλαστικός χειρουργός που δεν διστάζει να ανεβάζει- ανατριχιαστικά- λεπτομερή snaps με τα χειρουργεία που κάνει.

9. Kylie Jenner

kylie-jenner-celebrity-snapchat-snapcode

Username: kylizzlemynizzl

Το να μην γνωρίζεις την πριγκίπισσα των social media, Kylie Jenner, το θεωρούμε απίθανο. Όπως και το να μην καταλαβαίνεις γιατί να την ακολουθήσεις στο Snapchat. Είναι το καλύτερο account που μπορείς να ακολουθήσεις εάν σου αρέσει να παρακολουθείς την καθημερινή ζωή των διάσημων.  Τα snaps της συνήθως περιέχουν ακριβές μάρκες, ανέσεις, μακιγιάζ, πάρτι και νέα της Jenner. Δες τα απο πρώτο χέρι αντί να τα ψάχνεις δεξιά αριστερά!

10. Yvan Rodic

mrfh.w190.h190.2x

Username: mrfh

Ακολούθησε τον γνωστό φωτογράφο μόδας Yvan Rodic στα ταξίδια του όπου φωτογραφίζει τα πιο ενδιαφέροντα fashion trends και τους διάσημους που τα λανσάρουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;