Media Markt: Tο κατάστημα του μέλλοντος στη λεωφόρο Συγγρού - Μεγάλα εγκαίνια μετά την ανακαίνιση!
Το κατάστημα της Μedia Markt στη Λεωφόρο Συγγρού 340 που αποτελεί ορόσημο τεχνολογίας της εταιρείας, θα υποδεχτεί το κοινό εκ νέου, μετά από ριζική ανακαίνιση.

media markt

Το κατάστημα της Μedia Markt στη Λεωφόρο Συγγρού 340 που αποτελεί ορόσημο τεχνολογίας της εταιρείας, θα υποδεχτεί το κοινό εκ νέου, μετά από ριζική ανακαίνιση.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί, μία νέα εμπειρία περιμένει τους φίλους του καταστήματος σε ένα χώρο όπου το αποτύπωμα της τεχνολογίας βρίσκεται σε όλα τα σημεία σχεδιασμού του καταστήματος.

Σχετικά με την ανανεωμένη παρουσίαση του καταστήματος, το στίγμα δίνει μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών. Κεντρικό σημείο αποτελεί το “Tech Bar”, ο εξειδικευμένος χώρος όπου ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει άμεσα υπηρεσίες τεχνολογίας όπως αρχικές ρυθμίσεις υπολογιστή, εγκατάσταση προγραμμάτων/εφαρμογών, μεταφορά δεδομένων, προστασία οθόνης με νανοτεχνολογία και πολλές ακόμη. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η υπηρεσία Personalized για άμεση εκτύπωση οποιασδήποτε φωτογραφίας στη θήκη, το smartphone και το laptop της επιλογής των καταναλωτών που τους επιτρέπει να δίνουν στις συσκευές τους το δικό τους, ξεχωριστό στυλ.

Επίσης, θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία ’Free Seminars” με την οποία οι πελάτες θα μπορούν να εκπαιδεύονται δωρεάν από τη Media Markt σε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και τη χρήση των συσκευών που μόλις αγόρασαν. Τέλος, αποκλειστικά στη Media Markt είναι διαθέσιμη και η αυθημερόν παράδοση, με την οποία δίνεται η δυνατότητα παράδοσης της συσκευής που θα αγοράσουν την ίδια κιόλας μέρα.

H Media Markt είναι ο μόνος retailer της κατηγορίας στην Ελλάδα που δίνει αυτή τη δυνατότητα, τόσο από τα φυσικά καταστήματα όσο και από το www.mediamarkt.gr , αποδεικνύοντας ότι εναρμονίζεται πλήρως με τις ανάγκες του κοινού για άμεση εξυπηρέτηση και εξοικονόμηση χρόνου.

Με βασικό μήνυμα «Media Markt Συγγρού reloaded. Ζήσε τη νέα εμπειρία» η εταιρεία προσκαλεί τους φίλους της την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί για να ανακαλύψουν πρώτοι όλες τις καινοτομίες, να απολαύσουν τα μοναδικά happenings αλλά και να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές που θα ισχύουν για την περίοδο των εγκαινίων.

Την ημέρα των εγκαινίων από το χώρο του καταστήματος θα βγει στον αέρα ζωντανά η εκπομπή του Γιάννη Γιακουμάκη στον RED 96,3 στις 16:00 με 18:00, όπως και η εκπομπή του Σάκη Τσιτομενέα από τον EnLefko 87,7 στις 18:00 με 20:00. Τέλος, ο Άκης Πετρετζίκης θα μαγειρεύει για τους φίλους του καταστήματος στο live kitchen από τις 17:30 το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;