Μια ανατριχιαστικά τρομαχτική ιστορία που καθηλώνει τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους θεατές της, σε ένα ανθρωποκυνηγητό που διαδραματίζεται μέσα σε ένα σπίτι.

Ο Fede Alvarez (Evil Dead) σκηνοθετεί μια ανατριχιαστικά τρομαχτική ιστορία που καθηλώνει τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους θεατές της, σε ένα ανθρωποκυνηγητό που διαδραματίζεται μέσα σε ένα σπίτι.

Το εξαιρετικό αυτό θρίλερ είναι αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο και έχει έναν φρενήρη ρυθμό που κόβει την ανάσα. Πρωταγωνιστούν οι ανερχόμενοι Jane Levy (Evil Dead), Dylan Minnette (Goosebumps), Daniel Zovatto (It Follows) και ο διακεκριμένος ηθοποιός Stephen Lang (Avatar) σε ρόλο ορόσημο.

Σύνοψη
Η Rocky (Jane Levy) είναι αποφασισμένη να ξεφύγει με κάθε τρόπο από τη βίαιη μητέρα της και να σώσει τη μικρότερη αδελφή της από το αδιέξοδο μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Μαζί με τους φίλους της Alex (Dylan Minnette) και Money (Daniel Zovatto) έχει διαπράξει μια σειρά από μικροληστείες για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται και να αποδράσει από τη φρικτή κωμόπολη όπου ζει. Όταν η συμμορία των τριών μαθαίνει ότι ένας τυφλός ερημίτης (Stephen Lang) ζει σε μια εγκαταλελειμμένη γειτονιά και ότι κρύβει μια μικρή περιουσία κάπου στο σπίτι του, αποφασίζουν να κάνουν την τελευταία τους ληστεία. Το σχέδιο δεν πάει καλά, το θύμα αποδεικνύεται πιο απειλητικό από ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν, αφού εκτός από χρήματα ο τυφλός άντρας κρύβει και πολλά άλλα.
Διάρκεια: 88’
6 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood!

Μια τρομαχτικά καλή ιδέα
To 2013, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Fede Alvarez άφησε το σημάδι του με το remake του κλασικού θρίλερ του Sam Raimi, Evil Dead, το οποίο «έσπασε» το box office με σχεδόν 100$ εκ. κέρδος και έναν προϋπολογισμό 17$ εκ.! Στην νέα του ταινία, το Μην Ανασαίνεις, εξερευνά ένα διαφορετικό αλλά εξίσου τρομαχτικό πεδίο.
Τρεις φίλοι κάνουν διάρρηξη στο σπίτι ενός τυφλού ερημίτη, σίγουροι ότι θα είναι μια εύκολη αρπαχτή. Τελικά καταλήγουν εγκλωβισμένοι σε μια πάλη με το θάνατο. «Τους λείπει μια βασική πληροφορία» λέει ο σκηνοθέτης. «Ότι αυτός ο άντρας είναι ασυνήθιστα ευρηματικός και εντελώς αδίστακτος, σε σημείο που μοιάζει υπεράνθρωπος. Δεν θα τους αφήσει να πάρουν τα λεφτά χωρίς να παλέψει μέχρι θανάτου».
Ο Alvarez με τον συν-σεναριογράφο του Rodo Sayagues είχαν σκοπό να γράψουν ένα σενάριο που θα είχε σασπένς, αλλά όχι αιματοχυσία. «Ο τρόμος είναι ένα κινηματογραφικό είδος που μου αρέσει πολύ», σχολιάζει ο σκηνοθέτης. «Αλλά ήθελα κάτι πιο πολύπλοκο. Οι τρομάρες έχουν να κάνουν με κάτι που θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί. Για μένα, αυτό είναι πιο τρομαχτικό».
Κανείς από τους χαρακτήρες δεν είναι αξιοθαύμαστος, λέει ο σκηνοθέτης. «Δεν μου αρέσει όταν οι δημιουργοί με αναγκάζουν να διαλέξω στρατόπεδο. Πολλές ιστορίες είναι χειριστικές. Δεν θέλω μασημένη τροφή περί καλού και κακού. Άφησε με να διαλέξω ποιος μου αρέσει.

Σας παρουσιάζουμε μια σειρά από χαρακτήρες και σας αφήνουμε να διαλέξετε. Κανείς δεν είναι άγιος εδώ. Όλοι έχουν σκοτεινά κίνητρα. Πρέπει να διαλέξεις αυτόν με τον οποίον θες να συνδεθείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
90'
1 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;