Ζώδια: Άρης στον Αιγόκερω από 27 Σεπτεμβρίου - εβδομαδιαίες προβλέψεις
Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις στα ζώδια από τη Λίλιαν Σίμου!

 

ζώδια

από την Λίλιαν Σίμου

Ο Άρης περνά στις 27 Σεπτεμβρίου στις 10.49πμ στο ζώδιο του Αιγόκερω, την πλέον δυναμική του θέση στον ζωδιακό. Ολοκληρώνει τη διαδρομή του στις 9 Νοεμβρίου όπου περνά στον Υδροχόο.
Σχηματίζει σημαντικές όψεις με τους αργούς πλανήτες και τους Δεσμούς της Σελήνης και προκαλεί καρμικά γεγονότα, που μας παρακινούν να στοχεύσουμε ψηλά κατακτώντας μία θέση στην κορυφή των προσπαθειών μας.
Ο Άρης είναι η ζωτική μας δύναμη, όπως έχουμε επαναλάβει σε άρθρα μας κατά καιρούς. Είναι η τόλμη και η δράση προκειμένου να κάνουμε το έργο μας. Είναι ο μόνος από τους προσωπικούς πλανήτες που δρα, αντιδρά, στοχεύει και κινητοποιεί.
Ο Αιγόκερως, είναι το ζώδιο της κορύφωσης κάθε έργου, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που αξιολογεί και κρίνει τα μέλη της κοινωνίας που συμπεριλαμβάνει, ανάλογα με τις προσπάθειές σου, σε φυσικό, ή και πνευματικό επίπεδο.
Ο Άρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του μόχθου και των προσδοκιών μας. Καθώς βρίσκεται σε έξαρση, δηλαδή στην καλύτερη θέση του ζωδιακά, μας στηρίζει σε κάθε μορφής αγώνα.

Αυτή την περίοδο θα εργαστούμε σκληρά, κι αν έχουμε γνώση, ειδίκευση, αξιοπιστία, συνέπεια και αυτοσεβασμό, θα πετύχουμε ένα δύσκολο έργο.
Εμπνέουμε τον σεβασμό που αξίζουμε και μπορεί να προκαλέσουμε την ζήλια, όταν κοντά μας έχουμε εκείνους που δεν συμβαδίζουν με μας.

Η πειθαρχία ωθεί τον Άρη να στοχεύσει μόνο σε χρήσιμους στόχους και να επιδιώξει την κοινωνική, οικονομική καταξίωση, αναγνώριση και αποδοχή.
ΤΟ ζώδιο είναι παρορμητικό, και εδώ ο χρόνος κρίνεται πολύτιμος. Δεν επιτρέπεται να μας καταβάλει η απαισιοδοξία, η αποθάρρυνση, ένα εμπόδιο.
Κοιτάζοντας προς το παρελθόν, αντιλαμβανόμαστε την σκληρότητα και τις δυσκολίες που βιώσαμε. Αν ήταν επιδίωξή μας η μάχη και ο αγώνας για ένα «καλύτερο αύριο», αν εκπαιδεύσαμε τον εαυτό μας να ανθίσταται και να παλεύει, αν εκπαιδευτήκαμε, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να δρέψουμε καρπούς.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η αυταπάρνηση δεν φαίνεται δύσκολο έργο, αντίθετα το αισθανόμαστε ως καθήκον. Υπάρχει ψυχραιμία και αξιολόγηση κάθε βήματος. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας μπορεί να ενδυναμωθεί και να εστιαστούμε στις φιλοδοξίες μας.

Στον συγκεκριμένο χώρο ο Άρης μπορεί να προκαλέσει τον καθένα μας να τολμήσει να προχωρήσει δυναμικά, αψηφώντας αδυναμίες, αναστολές, ανασφάλειες, ατολμία, επιθετικότητα ή ανταγωνισμό.
Φαίνεται πως έχουμε πλέον την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο, να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, να εστιαστούμε μόνο στο αποτέλεσμα….

Πιστεύω, είναι αυτό που χρειαζόμαστε ακριβώς σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο κοινωνικά και προσωπικά… Την πεποίθηση πως η δύναμη της θέλησης και η αποφασιστικότητα ξεπερνούν τους φυσικούς περιορισμούς στη ζωή!!!

Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη διέλευση, είναι πως αγγίζει με όψη όλους τους αργούς πλανήτες και τους Δεσμούς της Σελήνης. Ένα καρμικό μήνυμα κοσμικό και κοινωνικό ξεδιπλώνεται για όλους μας. Είναι μία ιδιαίτερη συγκυρία αυτή η σύμπραξη των πλανητών που ενεργοποιεί στη σειρά ο Άρης μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Περνάμε εξετάσεις και κρίνεται η αντοχή, η δύναμη, η συνειδητοποίηση, η αξιοποίηση των προσόντων και των ευκαιριών.
Είμαστε συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει… ως κοινωνία και ατομικά…
Είτε θα παγώσουμε και θα παραμείνουμε περιορισμένοι, είτε θα ανέβουμε στην κορυφή που μπορούμε να αγγίξουμε και παγιώσουμε τη θέση μας…

Σημαντικές ημερομηνίες-σταθμοί για τον Άρη στον Αιγόκερω:

Προσοχή: οι ημερομηνίες αυτές είναι η κορύφωση. Οι όψεις έχουν εύρος και ισχύουν κάποιες ημέρες πριν και μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία

5 Οκτωβρίου: τετράγωνο προς τον Δία
Απαιτητική προώθηση ενδιαφερόντων, στόχων. Μία ανταγωνιστική στάση ισχύος

11 Οκτωβρίου: εξάγωνο προς τον Ποσειδώνα
Ένας ωραίο συνδυασμός, που βοηθά να προβληθεί η έμπνευση ή να καλλιεργήσουμε σχέσεις και να αναπτύξουμε έργα μέσω ιδανικών και έμπνευσης.

12 Οκτωβρίου: θετικές γωνίες προς τους Δεσμούς της Σελήνης
Ευχέρεια προώθησης του έργου μας.

14 Οκτωβρίου: τετράγωνο προς τον Ερμή
Λεκτική ρήξη και διαφωνία, προσοχή στον χειρισμό μηχανημάτων

19-20 Οκτωβρίου: σύνοδος με τον Πλούτωνα
Πολύ δυναμικός συνδυασμός, καθώς μας οδηγεί με πείσμα, αντοχή, αποφασιστικότητα και μάχιμη στάση ζωής.

28-29 Οκτωβρίου: τετράγωνο προς τον Ουρανό
Μία δύσκολη συγκυρία, με εκρηκτική διάθεση, έλλειψη υπομονής και τάση για διαφωνίες, αντιπαλότητες, ανταγωνισμό ή ρήξη σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε ατυχήματα

Οι προβλέψεις για την περίοδο αυτή, σύμφωνα με τον ωροσκόπο και το ηλιακό μας ζώδιο

Κριός

Η καριέρα είναι επιτακτική σας ανάγκη πλέον. Το να δημιουργήσετε μία νέα προοπτική μέσα από τα λάθη του χθες, είναι επίσης απαραίτητο. Αναδιπλωθείτε, αναθεωρείστε και αναπτύξτε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας, όπως και κάθε επιμόρφωση ή γνώση που διαθέτετε, μέσα από τις προδιαγραφές της καριέρας. Πρέπει να επιμονή και μεθοδικότητα να κάνετε τις επιλογές σας. Καθώς θα είναι σημαντικό να ξεφύγετε από τα όρια και τους περιορισμούς, η μεθόδευση αυτή θα σας φέρει στην ουσία του έργου της ζωής σας. Θα ήταν καλό να θεωρήσετε πως δημιουργείτε μέσα από αυτό, να βρείτε την φλόγα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να γίνετε περισσότερο ευρείς στους ορίζοντές σας.
Αυτή η προοπτική, ίσως σας φέρει ένα «επαγγελματικό διαζύγιο» όμως, καθώς πρέπει να δημιουργήσετε μία ανατροπή.

Ταύρος

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν για σας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Άρης στον Αιγόκερω με τις όψεις που σχηματίζει αυτή την εποχή, και τις οποίες περιέγραψα στην εισαγωγή, είναι η αφορμή για να ξεπεράσετε τα ασφαλή σας όρια και να κάνετε την αλλαγή, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον. Καθώς φαίνεται να σας ενδιαφέρει μία γνώση, θα σας συνιστούσαμε αν σπουδάζετε , να μην αμελήσετε την πρόοδό σας. Αν πάλι δεν είστε σε κάποια σχολή, μία νέα γνώση ή μία αλλαγή που θα αγγίξει το ιδεολογικό σας προφίλ, θα είναι η καλύτερη «επένδυση» για το μέλλον σας αυτή την περίοδο. Τολμήστε νέες προοπτικές, πάντα με ένα όφελος. Τα οικονομικά σας θέλουν μία τακτοποίηση και ίσως σας επιστραφεί ένα ποσόν που σας χρωστούν. Στα αισθηματικά σας όμως, μία σχέση μπορεί να περάσει από σοβαρή κρίση.

Δίδυμοι

Οικονομικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τις επενδύσεις και την εξασφάλισή σας, προέχουν με τον Άρη στον Αιγόκερω. Αν και ήδη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επιδιώκετε να κάνετε μία καλύτερη αρχή και να έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε ένα κεφάλαιο που θα αποδίδει σε βάθος χρόνου. Η επένδυση σε ακίνητα μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει. Κάποιες προσπάθειες δεν απέδωσαν ως τώρα. Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει και να επικεντρωθείτε στο ιστορικό και στις ευκαιρίες που ως τώρα δεν εξελίχθηκαν. Θα κατανοήσετε πλέον τα λάθη και θα μάθετε να περιμένετε και να οργανώνετε καλύτερα το μέλλον σας. Ο τομέας αυτός δεν πρέπει να είναι δίχως προγραμματισμό. Οι σχέσεις αναπτύσσουν την πιο βαθιά πτυχή τους, αν υπάρχει η διάθεση για κατανόηση και μία πιο ζεστή επαφή. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Καρκίνος

Θα σας ενδιαφέρει πολύ ο τομέας των συνεργασιών, κυρίως με σοβαρή προοπτική. Μία εξ αυτών είναι η επισημοποίηση της μόνιμης σχέσης σας, καθώς προσβλέπετε σε ένα μέλλον που δεν θα πρέπει να περιέχει τα λάθη του χθες. Αν λοιπόν θεωρείτε πως το ταίρι σας είναι μέρος της ζωής σας, θα ήταν καλό να αναθεωρήσετε ό,τι σας έχει προβληματίσει, να σκεφθείτε τις θετικές πλευρές της σχέσης και να την επισημοποιήσετε. Αν δεν έχετε πληρότητα στην σχέση σας, τότε μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και στην συνέχεια να κάνετε την αλλαγή προς το ταίρι σας. Καθώς είναι δύσκολο να δουλεύετε μόνοι, η ανάγκη για μία συνεργασία σας προσφέρει το έδαφος για προβληματισμό. Μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνία όμως, αν δεν εξετάσετε καλά τις προϋποθέσεις.

Λέων

Η προσπάθεια για να βελτιωθεί η ποιότητα στην καθημερινότητά σας, σας ωθεί να εφαρμόσετε σχέδια και να προσπαθήσετε πολύ για να έχετε την απαραίτητη προώθηση προκειμένου να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Καθώς η πορεία σας είναι όλο και περισσότερο οργανωμένη, θα φθάσετε σε ένα σημείο έντασης αυτό το διάστημα. Θα χρειαστείτε την ποιότητα και την ευγένειά σας, ούτως ώστε να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις ή πιέσεις από τρίτους προς εσάς, ή από εσάς προς τα άτομα που είναι βοηθητικά στη ζωή σας. Ενδέχεται, αν είστε σε μία θέση επιρροής, να φανείτε πολύ ανελαστικοί. Αν και το κίνητρο είναι σωστό, η συμπεριφορά αυτή σας απομακρύνει και θα χάσετε από την συμπάθεια του περιβάλλοντος. Επιδιώξετε να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο, τις ιδέες σας.

Παρθένος

Η ουσία αυτών των ημερών βρίσκεται στην πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για σας. Αν και δεν ξεφεύγετε ιδιαίτερα από την «πεπατημένη οδό» και δεν κάνετε ένα χόμπι δίχως ένα απτό αποτέλεσμα, θα λέγαμε πως σας ενδιαφέρει να επιδείξετε μαχητικότητα και πάθος για κάθε τι που δημιουργείτε στη ζωή σας. Αν μάλιστα αυτό έχει ένα αντίκρισμα στον επαγγελματικό σας χώρο, τόσο το καλύτερο. Προσπαθήστε να κάνετε μία αλλαγή, όπως αυτή σας αρέσει να είναι. Εστιαστείτε σε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα σας απασχολήσει με πάθος για να προοδεύσετε σε κάθε δημιούργημά σας. Αν είστε γονείς, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τα παιδιά σας και να μοιραστείτε μαζί τους μία ασχολία στον ελεύθερο χρόνο σας. Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία για μία σοβαρή επιλογή σχέσης, η ρουτίνα θα σπάσει και θα κατακτήσετε την ευτυχία.

Ζυγός

Εδώ και αρκετούς μήνες αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα. Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, θα σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Ενίοτε αυτό θα φέρνει αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής. Στην πορεία της διέλευσης του Άρη στο Αιγόκερω, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας.

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολο να σας δοθεί το περιθώριο για διάλογο, δίχως να το έχετε επιδιώξει με σθένος και πείσμα. Καθώς οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς είναι λίγο δύσκολες, θα έχετε την δυνατότητα να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε, μόνο αν έχετε μεθοδεύσει καλά τα βήματά σας και αν θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προοδεύσει ο διάλογος, η επικοινωνία. Αν είστε όμως επιτακτικοί και εριστικοί, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Επειδή μπορεί στο επάγγελμά σας να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η επικοινωνία, θα είστε πειστικοί, ίσως όμως και πιεστικοί. Θα ήταν καλό να μην φανείτε ανελαστικοί και να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο βήμα η επιμονή σας για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας είναι ακόμη μία φορά σε μία σημαντική περίοδο για σας. Θα είναι απαραίτητο να μην κάνετε μεγάλα «ανοίγματα» ή έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να στραφείτε στην εξέταση και μελέτη σχεδιασμού, που θα σας δημιουργήσει δημιουργικές προοπτικές εξέλιξης. Η ανάπτυξη που θα κάνετε στις δυνατότητες που σας παρέχει η εργασία σας, θα φανεί και θα αποδώσει σε ένα μελλοντικό χρόνο. Είστε ενθουσιώδεις και ίσως περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, όμως δεν είναι εύκολο αυτά να φανούν. Σας απασχολεί λοιπόν το κέρδος, είστε βιαστικοί και παρορμητικοί όμως και αυτό δεν θα σας ωφελήσει. Τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν μία στερεή βάση για το μέλλον. Ανοίγονται προοπτικές, με υπομονή όμως και δίχως σπατάλη δυνάμεων ή χρόνου. Γεφυρώνετε τις διαφορές με τους συνεργάτες ή διευρύνετε τις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την σημαντική περίοδο για σας. Καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι σε έξαρση, είναι απαραίτητο να σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το παρελθόν σας θα έχει ένα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Επιμείνετε μαχητικά και προβάλλετε την έμπνευσή σας. Αν και πρέπει να μην είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί, σας ενδιαφέρει να κάνετε την αλλαγή και να είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο έργο σας. Η πορεία της ζωής σας θα σας δημιουργήσει μελλοντικά τα εργαλεία της γνώσης για να κατακτήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνετε τώρα, όλα κρίνονται με τον καλύτερο τρόπο για σας, αρκεί να βασιστείτε στην εμπειρία και στη γνώση. Τολμήστε την αλλαγή, ρισκάρετε, δημιουργήστε το όνειρό σας.

Υδροχόος

Σας αρέσει να κάνετε οραματισμούς για το μέλλον. Ωστόσο, το χθες είναι βασικό για να επιδιώξετε να μην γίνουν λάθη που σας ταλαιπωρούν και σας παρεμποδίζουν. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσετε σε ένα μέλλον με σιγουριά, δίχως να έχετε βρει την ρίζα των επιλογών σας. Μία σωστή και ώριμη γνώση και κατάρτιση είναι εφόδια, αλλά για τα κρυφά σας όνειρα, θα είστε πάντα πιο μαχητικοί και σε εγρήγορση. Αποδεχτείτε κάποιες παραδοσιακές αξίες για τις οποίες θα δώσετε την μάχη σας. Αυτές οι αξίες, θα αφορούν εμπειρία βασισμένη στην πάροδο του χρόνου και όσο και αν νομίζετε πως είναι καλό να τις αγνοήσετε, προκειμένου να αναζητήσετε ένα απροσδιόριστο μέλλον, θα σας κρατήσουν εντός των ορίων. Μία πρωτοποριακή ιδέα που θα μοιραστείτε , θα σας κάνει δημοφιλείς και θα δημιουργήσει συμπάθειες.

Ιχθείς

Η διαδρομή σας ως την σημερινή κατάσταση, έχει κάποια λάθη σε στόχους ή προετοιμασία και σχεδιασμό. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες που διανύουμε, ούτως ώστε να καταλάβετε αυτό που δεν πήγε καλά στο χθες. Καθώς δεν είναι σίγουρο πως έχετε ξεκαθαρίσει κάθε πτυχή, η σκέψη πρέπει να στραφεί και να εστιαστεί εκεί. Κάθε σχέδιο ας επανεξεταστεί, για να βρείτε την καλύτερη λύση και προοπτική του. Κάποια από αυτά ίσως αλλάξουν ή διαμορφωθούν με τις νέες συνθήκες ζωής. Αν συμμετέχετε σε μία ομάδα, θα υπάρξει μαχητική διάθεση και θα αναδείξετε τις γνώσεις σας. Θα είστε πειστικοί, αν παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο. Καθώς η κοινωνική σας θέση έχει κάποια προβλήματα, θα ξεχωρίσετε για την ποιότητά σας ή μία έμπνευση που θα παρουσιαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;