Ποιο είναι το τέλειο μέρος για το πρώτο ραντεβού;
Το πρώτο ραντεβού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τι συνέχεια θα υπάρξει ανάμεσα σε δύο άτομα. Πως θα εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σενα, λοιπόν;

 

Παρακάτω θα βρεις μερικές απλές συμβουλές για να εξασφαλίσεις ένα απολαυστικό ραντεβού και για το άλλο άτομο και για τον εαυτό σου.

Προσιτό και κοντινό μέρος

Η επιλογή του μέρους που θα βγείτε για πρώτο ραντεβού είναι σχετικά δύσκολη απόφαση. Το μέρος και το τι θα κάνετε, συμβολίζει και λίγο το τι σχέση θα έχετε μετά..

Δεν χρειάζονται ακριβά εστιατόρια και μακρινές αποστάσεις, μπορεί, αφενός, να φέρουν το άλλο άτομο σε δύσκολη θέση και δεύτερον, να φάτε πολύτιμη ώρα στο δρόμο.

Το ραντεβού θα είναι λιγότερο αγχωτικό και περισσότερο οικονομικό αν πραγματοποιηθεί σε ένα μερός χαλαρό και διασκεδαστικό. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή πιείτε ένα ποτό σε ένα ήρεμο μπαρ.

Διάλεξε ένα μέρος ιδανικό για συζήτηση

Όχι κλαμπ ή σινεμά. Θέλεις να γνωρίσεις το άλλο άτομο, όχι απλά να βγάλετε τα μάτια σας. Αν ήθελες να κάνεις αυτό και όχι κάτι παραπάνω, είσαι σε λάθος κείμενο. Λοιπόν, αν δεν γνωρίζεστε αρκετα καλά και βρεθείτε σε έναν χόρο που δεν μπορείτε να μιλήσετε, δεν θα δώσετε την ευκαιρία ο ένας στον άλλο να γνωριστείτε καλύτερα και να συζητήσετε με άνεση

Πρέπει να πείσεις το άλλο άτομο πως είναι το επίκεντρο της βραδιάς σου!
Προτίμησε ένα γνωστό μέρος

Μην χαλάσεις το ραντεβού σου με τοποθεσίες που δεν ξέρεις καν που πέφτουν. Απόφυγε τα απρόοπτα διαλέγοντας ένα ωραίο μέρος που ξέρεις και με το οποίο νιώθεις άνετα και βγείτε εκεί.

Όχι υπερβολικά ρομαντικά μέρη

Τα ρομαντικά, σαχλά μέρη πλέον δεν συγκινούν κανέναν κάτω των 60 χρονών. Επίσης, μπορεί το άλλο άτομο να αισθανθεί πως “πνίγεται” απο την ατμόσφαιρα και να “ξενερώσει”. Ένα ακριβό εστιατόριο με τριαντάφυλλα και κεριά μπορεί να κάνουν τον άλλο να νομίσει πως περιμένετε πολλά πράγματα απο αυτόν.

Δοκίμασε πρωτότυπες ιδέες!
Δοκίμασε να κάνεις το ραντεβού μια μικρή περιπέτεια. Βάλε την δημιουργικότητα σου να δουλέψει! Μπορείτε να κανονίσετε από μια βραδιά μπόουλινγκ, μέχρι να μαγειρέψετε μαζί στο σπίτι ή να κάνετε μια βόλτα στη θάλασσα. Απλά φρόντισε να μην φανείς υπέρμετρα διαχυτικός/-η προς αυτά που θέλεις. Μπορεί το άλλο άτομο να τρομάξει.

 

Διάλεξε την ιδανική τοποθεσία ανάλογα με τον άλλο
Σκέψου όσα ξέρεις ήδη για το άλλο άτομο, από την ηλικία μέχρι και την εμφάνισή του.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε τις συζητήσεις σας, τις προτιμήσεις του σε θέματα μουσικής ή φαγητού ή ένα το αγαπημένο του μέρος. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις την τέλεια ιδέα!

Τέλος, προσοχή στα παρακάτω:
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος σε ένα ραντεβού από το να μεθύσεις. Όχι. Τζίζ.
Να αποφύγεις μέρη που έχεις σαν «στέκια», καθώς μπορεί να συναντήσεις άτομα που ξέρεις και να προκληθεί αμηχανία.
Προσπάθησε να το πας αργά  Μην κάνεις απότομες κινήσεις και ο άλλος αισθανθεί άβολα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
0 - 3
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;