Μητροπολίτικο Κολλέγιο: Tourism Open Day με θέμα τις Start Up Επιχειρήσεις!
Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74].

metropolitan-college-620x428

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74].

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Τρεις επιτυχημένοι επιχειρηματίες start up τουριστικών εταιρειών θα παρουσιάσουν τα success stories τους και θα μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, με την παρουσία τους θα τιμήσουν την εκδήλωση οι εξής ομιλητές:

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Managing Director & Συνιδρυτής-Hotel Genius
Ο κ. Γιώργος Πιλπιλίδης, CEO & Συνιδρυτής-Ηοpwave
Και ο κ. Σωτήρης Δήμος, Οικονομικός Διευθυντής-Paths of Greece

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις καινοτομίες που εφάρμοσαν οι ομιλητές στις ξενοδοχειακές κρατήσεις, τις mobile τουριστικές εφαρμογές και την ανάδειξη τουριστικών προορισμών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μεταφέρουν την πολυετή εμπειρία τους από την τουριστική αγορά εργασίας και την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με πανεπιστημιακές σπουδές στο αντικείμενο στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Συντονιστής του forum θα είναι ο κ. Γιάννης Διονάτος, δημοσιογράφος και επικεφαλής του startupper.gr και διευθυντής του emea.gr.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κ. Μ. Φρατζεσκάκη στο 210-6199891 ή στο mfratz@mitropolitiko.edu.gr.

Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in Hospitality, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε ως Best Hotel Education Provider 2016 στον ετήσιο θεσμό των Greek Hospitality Awards, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΗΜ
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;