Το ιδανικό πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο!
Aυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για κάθε ζώδιο!

49a11f3f4a7d40333d63082f84360c14

Αναρωτιέσαι πώς είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού ανάλογα με το κάθε ζώδιο; Κάπως έτσι!

Κριός

Ο Κριός είναι ένα άτομο δραστήριο, υπερκινητικό…Παράλληλα αγαπάει πολύ τη φύση, οπότε τι πιο ιδανικό από μια πεζοπορία!

Ταύρος

Ε οι Ταύροι είναι σε αυτή την κατηγορία που θέλουν lux καταστάσεις…οπότε τα καλά εστιατόρια, τα ταξίδια και άλλα παρόμοια είναι ιδανικά για αυτούς. Ένα ραντεβού σε σπα για μασάζ μάλλον δε θα το ξεχνούσε ποτέ στη ζωή του/της.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει εγρήγορση αλλά και κάτι πρωτότυπο. Μιας και είναι του κεφιού και υπερκινητικός, τι πιο ιδανικό από μια συναυλία! Θα ξεφαντώστε και θα περάσετε σίγουρα τέλεια!

Καρκίνος

Για τα ευαίσθητα και εναλλακτικά καρκινάκια χρειάζεται κάτι με “ζεστή” ατμόσφαιρα. Οπότε είτε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο μάλλον θα ήταν ιδανικό! Ειδικά εάν είναι σε ένα γλυκούλι εστιατόριο, όπου θα είναι σαν να είστε μόνοι σας!

Λέων

Το Λιοντάρι θέλει κάτι που να μπορεί παράλληλα να σου δείξει πόσο ψαγμένος είναι..οπότε πήγαινε τον/την για σινεμά ή θέατρο, όπου παράλληλα θα αρχίσει να σου λέει για αυτά που έχει διαβάσει ή ξέρει, θα επιβεβαιώσει το εγώ του και σίγουρα θ του αρέσει!

Παρθένος 

Ο Παρθένος είναι των άκρων. Θα κλείσεις ένα lux εστιατόριο ή θα προετοιμάσεις το πιο τέλειο, οργανωμένο, διακοσμημένο δείπνο στο σπίτι.

Ζυγός

Εάν θέλεις να κερδίσεις τον Ζυγό, τότε πρέπει να κάνεις κάτι πρωτότυπο! Πήγαινέ τον σε μια πλευρά της πόλης που δεν έχει πάει ξανά, πήγαινέ τον/την σε ένα μπαρ που δεν έχει ξαναπάει αλλά είναι το στυλ του και σίγουρα θα τρελαθεί!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει κάτι να τον ιντριγκάρει…αλλά από το πουθενά! Κάνε τη διαφορά και πήγαινε τον σε ένα λούνα παρκ. Θα γελάσετε πολύ και θα είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο.

Τοξότης 

Ο Τοξότης θέλει κάτι που να έχει περιπέτεια μέσα αλλά όχι και πολύ. Τόσο, όσο…Αναζητάει το διαφορετικό γι’ αυτό του αρέσουν τόσο τα ταξίδια και θέλει μονίμως να φεύγει, οπότε γιατί να μην τον/την πας σε ένα ζωολογικό κήπο;

 Αιγόκερως

Για να κερδίσεις τον Αιγόκερω θέλει να οργανώσεις κάτι που να είναι στα νερά του, σίγουρα όχι κάτι περιπετειώδες και να αισθανθεί σημαντικός. Πήγαινε τον/την σε μια έκθεση ζωγραφικής ή φωτογραφίας και μετά σε μια ψαγμένη καφετέρια, θα τον τρελάνεις!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μάλλον είναι ο πιο εκκεντρικός από τα περισσότερα ζώδια, θέλει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, οπότε πρωτοτύπησε όσο πιο πολύ μπορείς και θα τον εντυπωσιάσεις!
Πηγαίντε στο λούνα παρκ ή στον ζωολογικό κήπο ή σε ένα θεματικό πάρτυ ή και όλα μαζί!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι στην κοσμάρα τους αλλά είναι πολύ ρομαντικά ζώδια…Ντύσου απλά, πάρε ένα μπουκάλι κρασί, μια πετσέτα και πήγαινε τον/την στην παραλία…Θα περάσει τέλεια!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
7'
42 - 36
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;