10 λόγοι για να έρθεις και εσύ στο Human Robot Interfaces workshop στο #digitized16
Αν είσαι λοιπόν designer και θες να μάθεις περισσότερα για το μυστηριώδη αλλά συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Human Robot Interfaces , πως λειτουργούν τα chatbots και πολλά άλλα, τότε δεν έχεις παρά να έρθεις στο Human Robot Interfaces workshop! #digitized16

facebook-640x336-1-640x336

Το 2016 είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά του chatting. Κερδίζοντας συνέχεια έδαφος, τα messaging applications είναι η αγαπημένη ασχολία των περισσότερων χρηστών smartphones, σίγουρα και η δική σου αγαπημένη (!!), αλλάζοντας τελείως τον τρόπο επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νέες τεχνολογίες ανοίγουν το δρόμο για το δημιουργικό σχεδιασμό νέων τρόπων επικοινωνίας με τους πελάτες, ενισχύοντας και βελτιώνοντας το customer service και του customer experience.

Αν είσαι λοιπόν designer και θες να μάθεις περισσότερα για το μυστηριώδη αλλά συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Human Robot Interfaces, πως λειτουργούν τα chatbots και πολλά άλλα, τότε δεν έχεις παρά να έρθεις στο Human Robot Interfaces workshop τότε το Human Robot Interfaces workshop είναι το κατάλληλο workshop για σένα για 10 πολύ απλούς και βασικούς λόγους:

  1. Γιατί θα εμβαθύνεις στον κόσμο των Human Robot Interfaces μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή.
  2. Γιατί το Human Robots Interfaces έχουν έρθει για να μείνουν και εσύ δεν μπορείς να μείνεις έξω από την πραγματικότητα.
  3. Γιατί θα γνωρίσεις σε βάθος τον κόσμο του immersive interfaces και humanoids, μέσα από τη διάδραση με messaging, chatting, gestures, humanoids και robotics.
  4. Γιατί θα έχεις την εμπειρία ενός live demo από AI interfaces.
  5. Γιατί θα μπορέσεις να συμμετέχεις σε ένα μοναδικό design workshop, και να φτιάξεις τα δικά σου mini projects στους τομείς των travel, banking και consumer packaged goods, μέσα από design thinking method.
  6. Γιατί θα εμπνευστείς από επιτυχημένα παραδείγματα που διαφοροποίησαν με μοναδικό τρόπο την εμπειρία των πελατών μέσα από τα chatbots.
  7. Γιατί θα μάθεις τα πάντα για το conversational UI και την επιρροή που μπορεί να έχει ένας designer στην επικοινωνία με τους χρήστες.
  8. Γιατί θα έχεις την εμπειρία ενός human-machine διαλόγου.
  9. Γιατί θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς, να παρουσιάσεις και να πάρεις feedback από άτομα από το χώρο του design, και όχι μόνο.
  10. Για τους εισηγητές: Δες εδώ!

Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία! Κλείσε τώρα τη θέση σου εδώ και έλα στο Human Robot Interfaces workshop, την Παρασκευή 23/09, στο Vakalo Art & Design College, στις 10.00 π.μ.!

Θα περιμένουμε να σε δούμε εκεί!

Συντάκτης: Νικόλας Μπαρδάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;