Αυτά είναι τα πιο άχρηστα σχολικά μαθήματα! (video)
Το θέμα είναι ποια από αυτά τα μαθήματα δεν θα έπρεπε να διδάσκονται καθόλου, και ποια –που δεν διδάσκονται- θα έπρεπε να ενταχθούν στις παραδόσεις.

unnamed (2)

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με το άνοιγμα των σχολείων και την έναρξη των μαθημάτων. Το θέμα είναι ποια από αυτά τα μαθήματα δεν θα έπρεπε να διδάσκονται καθόλου, και ποια –που δεν διδάσκονται- θα έπρεπε να ενταχθούν στις παραδόσεις.

Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη στα «Τρία Πουλάκια» στο netwix.gr δίνουν τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Συγκεκριμένα, προσπαθούν να καταλήξουν στα πιο άχρηστα σχολικά μαθήματα. Ασφαλώς,  αυτά που μπαίνουν στο «στόχαστρό» τους είναι πολλά: η «Οικιακή Οικονομία», τα «Θρησκευτικά», τα «Λατινικά», οι «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», η «Χημεία», το «Εμείς και ο κόσμος» κι άλλα. Ακόμη, προτείνουν τα μαθήματα που, κατά τη γνώμη τους, είναι τόσο χρήσιμα ώστε πρέπει να αρχίσουν –επιτέλους- να διδάσκονται στα σχολεία!

About «Τρία Πουλάκια»:

Τρία Πουλάκια κάθονται και συζητούν, όχι πάνω σε ένα κλαδί γιατί πολύ απλά δεν θα τους άντεχε. Γενικά κανείς δεν τους αντέχει. Δεν αντέχουν καν ο ένας τον άλλο. Ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη με το αστείρευτο χιούμορ που τους διακρίνει, σχολιάζουν την επικαιρότητα σε ένα πάνελ χάρμα για τους οφθαλμούς σας και μελωδία στα αυτάκια σας! Μια υπερπαραγωγή του Comedylab για το netwix.gr, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ψυχή σας και τα μάτια σας. Οι παρουσιαστές διατίθενται για παιδικά πάρτι και κονσομασιόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;