Ζώδια: Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Τελευταία έκλειψη του έτους, Σεληνιακή και το επόμενο δεκαπενθήμερο χαρακτηρίζεται από έμφαση στο συγκινησιακό πεδίο και στις διακυμάνσεις του ψυχισμού.

zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Τελευταία έκλειψη του έτους, Σεληνιακή και το επόμενο δεκαπενθήμερο χαρακτηρίζεται από έμφαση στο συγκινησιακό πεδίο και στις διακυμάνσεις του ψυχισμού.
Σε ημέρα και ώρα Αφροδίτης, η έκλειψη κορυφώνεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 24 μοίρες 31’

Πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου και στο ζώδιο των Ιχθύων, σε μία σύγκρουση γείωσης και ονείρου, όπου η ψυχή πάλλεται ανάμεσα στον ρεαλιστικό και στον ουτοπικό τρόπο αντίληψης.
Καθώς απαιτείται εξυγίανση συναισθηματική, αποσαφήνιση και διευκρίνιση των αποτυπωμάτων που αποτελούν βαθιές καταγραφές, η ασάφεια των ημερών κορυφώνεται και αισθανόμαστε να πλέουμε χωρίς πυξίδα.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Χείρωνα, και ο Ν. Δεσμός σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, προτάσσουν την αναγκαιότητα της θεραπείας των τραυμάτων που φέρουμε από το παρελθόν. Προδοσία, πλάνη, ψέμα, αφέλεια, ουτοπία, όλα προβάλλονται σαν εικόνες μπροστά μας.
Άνθρωποι που θεωρήσαμε πως είναι «δικοί μας», οικείοι, τελικά δεν είναι αυτό που πιστέψαμε. Αφοσιωθήκαμε σε στόχους, αλλά πλανηθήκαμε.

Η ζωή μας ίσως μοιάζει αυτή την εποχή, σαν καράβι δίχως τιμονιέρη.

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή (ανάδρομο) και τον Β. Δεσμό, και υποδεικνύει ένα διαφορετικό τρόπο στην συναισθηματική μας έκφραση. Ρεαλιστικά, με χαμηλούς τόνους, δίχως πολλές προσδοκίες, θα αναζητήσουμε το έδαφος όπου θα καλλιεργήσουμε ξανά σχέσεις, θα σχεδιάσουμε ξανά την ζωή μας. Αναπολώντας το χθες, υπάρχει διάχυτη η νοσταλγία.
Δεν είναι εύκολο να αποδεχτούμε το λάθος, την ηθελημένη –κάποιες φορές- αποδοχή μίας ονειρικής κατάστασης, που αποδείχθηκε ουτοπία.

Κι όμως, στην τελευταία αυτή έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς, είναι απαραίτητο να γειώσουμε τις προσδοκίες, να αντικρίσουμε την αλήθεια εστιάζοντας σε λεπτομέρειες και να κάνουμε συνειδητοποιήσεις.

Λαμπερά άστρα φωτίζουν σημεία του χάρτη της έκλειψης, με κυριότερα τον Αντάρες σε σύνοδο με τον Κρόνο, τον Σπίκα και τον Αρκτούρο σε σύνοδο με τον αστεροειδή Υγεία και τον Σείριο σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης.

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Ζυγό, μας προτείνουν να βρούμε τις ισορροπίες μας. Αλλά η Αφροδίτη σε λίγο συναντά τον αστεροειδή Υγεία, τους σταθερούς αστέρες Σπίκα και Αρκτούρο και θα σχηματίσει αντίθεση προς τον Ουρανό. Τα συναισθήματα ανατρέπονται και η πίκρα διαλύεται, η καρδιά φωτίζεται και αναζητά εκείνους που θα μας φέρουν χαρά, φως και χαμόγελο. Δεν υπάρχει ανοχή πλέον ως προς την εγωιστική συμπεριφορά στις σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός, ή μία απότομη αλλαγή στη ζωή μας, φέρνει αλλαγές.

Η έκλειψη αυτή, όπως και η προηγούμενη, σχηματίζει τετράγωνο προς τον Άρη στον Τοξότη. Ο Άρης είναι σαν μία λεπίδα που αποσκοπεί να μας αποκόψει από το θολό παρελθόν και να φέρει διαύγεια στα μελλοντικά μας βήματα, ορθή και σοφή επιλογή. Οι κινήσεις όμως πρέπει να είναι ευέλικτες και προσεκτικές, για να γίνει η αποκοπή, δίχως τραυματισμούς.

Κριός
Η έκλειψη δημιουργεί ένα εσωτερικό εκνευρισμό, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και κάποια κρυφά βιώματα.
Θα ήταν σημαντικό να χαλαρώσετε αρκετά, να στραφείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, να ξεκουραστείτε από αγωνίες και να βρείτε ενδιαφέροντα που θα σας οδηγήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις.
Η μελέτη βιβλίων σχετικών με εσωτερισμό, φιλοσοφία ή ψυχολογία, θα σας έδινε όμορφες διεξόδους.
Οι συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και εκτιμάτε, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δύναμη που επιδιώκετε, αλλάζοντας ουσιαστικό το προφίλ σας. Η αλλαγή θα σας προσφέρει ευκαιρίες. Δημιουργείστε μέσα από μία έμπνευση και διακριθείτε. Με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα χαρείτε όμορφες στιγμές, γι αυτό τολμήστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους!
Ανακαλύψτε την ρομαντική και ευαίσθητη πτυχή σας. Σταματήστε για λίγο την ταχύτητα και την παρόρμηση, επιμένοντας σε πιο συναισθηματικές εμπειρίες, κυρίως μέσω της δημιουργικής έμπνευσης και μίας τρυφερής συντροφιάς.
Συναισθανθείτε όσους υποφέρουν αυτή την περίοδο, ή είναι μόνοι. Αναζητήστε την εσωτερική σας μοναξιά και τους λόγους που σας ωθούν να ονειρεύεστε.
Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει μοιάζουν κουραστικές, με χαμηλές απολαβές, αλλά ένα κίνητρο που θα σας συγκινεί πραγματικά, θα γίνει η αιτία να προσπαθήσετε με επιμονή. Υπάρχει άμεση ανάγκη να δείτε πιο πρακτικά την ζωή σας, απαιτώντας να αποδώσει η θέση σας, η φήμη σας ή οι ιδέες που καλλιεργείτε.
Σχεδιάστε ένα στόχο, ακόμη κι αν είναι μακρινός.

Ταύρος
Η ανάγκη για να διακρίνετε τους σωστούς φίλους, ίσως φέρει νέες φιλίες και ολοκληρώσει τον κύκλο παλαιότερων. Όπως και να έχει, είστε σε νέα εποχή, με νέα σχέδια. Αρκεί να μην γίνετε δογματικοί ή επιθετικοί στις ιδέες σας.
Στα αισθηματικά σας ζητήματα, θα διατηρηθούν σχέσεις, με τις οποίες μοιράζεστε ιδέες, και κοινά ενδιαφέροντα. Αντίθετα, θα πρέπει να επιλέξετε φίλους με ένα κοινό στόχο και κοινό κώδικα επικοινωνίας. Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι εξ αυτών, τελικά δεν ήταν φερέγγυοι ή ουσιαστικοί στη ζωή σας.
Διανύετε μία περίοδο εποικοδομητική για τις σχέσεις σας. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε ένα σύντροφο, θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε ποιοι είναι οι θαυμαστές σας αυτή την εποχή.
Ωστόσο, ο κύκλος των θαυμαστών μπορεί να προκαλέσει αντιζηλίες στις προσωπικές σας σχέσεις.
Μαθήματα ζωής προκύπτουν και σας κάνουν να έχετε δημιουργικές στιγμές, με απλά και μεθοδικά βήματα.
Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα όνειρά σας δεν θα σας είναι πλέον χρήσιμα. Κάποια άλλα, θα ανακαλύψετε πως δεν πραγματοποιούνται. Δυσκολίες θα υπάρξουν αν συμμετέχετε σε ένα συλλογικό έργο. Μπορεί να απογοητευθείτε.
Θεωρήστε τον εαυτό σας αρκετά ευνοημένο, αφού ο Ερμής, ο Β. Δεσμός και ο Ήλιος ευνοούν το ζώδιό σας και απαιτούν περισσότερες δημιουργικές ευκαιρίες. Επομένως, γνωρίζετε πως είναι στο χέρι σας να διευρύνετε τα ταλέντα σας, να τα αξιοποιήσετε και να βγείτε ωφελημένοι από αυτά.

Δίδυμοι
Ασάφεια επικρατεί στις κοινωνικές σας σχέσεις αυτή την εποχή και η αβεβαιότητα σας κουράζει. Ίσως μάλιστα είστε σε διλήμματα σχετικά με τους στόχους ή την κοινωνική σας συμπεριφορά. Δεν είναι εύκολο να είστε συνεπείς καθώς είστε πολύπλευροι στις κοινωνικές υποχρεώσεις.
Ασχοληθείτε με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην επικοινωνία με αγαπημένους σας. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.
Αντίθετα, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η έως τώρα τακτική σας… ίσως δεν απέδωσε. Συναντήστε ανθρώπους με ίδια φιλοσοφία ζωής και ίδιες ευαισθησίες. Αλλά περισσότερη επιθυμία για να επικρατήσουν στη κοινωνική τους ζωή. Αυτό θα σας ενθαρρύνει.
Στην καριέρα σας, μπορείτε να έχετε εξέλιξη, όπως εσείς το ονειρεύεστε, αν διδαχτήκατε από το χθες και οραματιστείτε ένα μέλλον με περισσότερη τόλμη. Μην επιτρέψετε όμως σε ασαφείς υποσχέσεις να σας παρασύρουν.
Θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε μία νέα αρχή προσέχοντας σχόλια και αντιζηλίες. Γιατί ανταγωνιστές σας, θα επιδιώξουν να σας στενοχωρήσουν. Από την πλευρά σας, εκείνο που θα πρέπει να έχετε κατά νου, είναι πως η ζωή σας απαιτεί περισσότερη ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία. Δείτε την ζωή αισιόδοξα και θετικά! Η Αφροδίτη και ο Δίας πλέον είναι σύμμαχοί σας.
Μαθήματα ζωής και απαιτήσεις του περιβάλλοντος, σας προσθέτουν άγχος, αλλά θα δικαιωθείτε αν παραμείνετε ψύχραιμοι και εγκρατείς.
Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των ημερών, αφού βιώνετε μία περίοδο με αποδέσμευση από το χθες και στροφή προς νέες επιλογές, σε σχέσεις και συνεργασίες.
Θα έρθουν οι απολαβές, ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμη…

Καρκίνος
Αλλάζετε ουσιαστικά ιδεολογία ζωής και ίσως αισθανθείτε εγκλωβισμένοι στον χώρο που ήσασταν ενταγμένοι μέχρι σήμερα. Είναι βασικό να αποφύγετε να ενταχθείτε σε ένα άλλο χώρο, καλύτερα να ανακαλύψετε την χαρά της ελευθερίας του πνεύματος, παρά να παγιδευτείτε στην χειραγώγηση ενός νέου προτύπου φιλοσοφικού, ή ιδεολογικού.
Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε την νέα οπτική για τη ζωή σας. Αλλά μην έρθετε σε ρήξη ή συγκρούεστε για τις απόψεις σας.
Η επιθυμία να προοδεύσετε, μπορεί να σας κάνει να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα νέο πεδίο γνώσης.
Θα προσπαθήσετε πολύ να είστε ήρεμοι και συνεργάσιμοι στην δουλειά σας αυτό το διάστημα. Προκλήσεις και ανταγωνισμοί δεν επιτρέπουν την ηρεμία.
Αποφύγετε να είστε αυστηροί με όσους είναι υφιστάμενοι. Ωστόσο, παρά τις όποιες δυσκολίες, η εργατικότητα θα αποδώσει τελικά και τουλάχιστον θα σας κρατήσει στις …επάλξεις!
Ευαισθησίες υγείας μπορεί να προκύψουν από πολλές δραστηριότητες και αμέλεια ως προς τις ανάγκες σας.
Αν έχετε νομικές αδυναμίες, προσοχή λίγο αυτό το διάστημα, αλλά μπορεί να κλείσετε υποθέσεις, με μεθοδικό τρόπο ή προσέχοντας κάποιες λεπτομέρειες.

Λέων
Για σας η έκλειψη έχει μία ιδιαίτερη σημασία καθώς σας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά για να είστε ικανοποιημένοι στη ζωή σας. Επομένως, θα διευκρινιστεί, αν είχατε κάνει σωστές κινήσεις τα προηγούμενα χρόνια.
Για τον λόγο αυτό, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τα θέματα που έχουν συνδυαστεί με την αποταμίευση, ή τα δάνεια.
Παραμείνετε ψύχραιμοι, δώστε χώρο στην λογική και επιδιώξτε να κάνετε το καλύτερο. Καθώς ευνοείστε από την ευνοϊκή όψη του Κρόνου και του Ουρανού, έχετε ένα επιπλέον εφόδιο.
Ενδέχεται μάλιστα να βρεθείτε στην παγίδα μίας εξαπάτησης για μία επένδυση ή ένα δάνειο. Μην εμπιστεύεστε.
Αποφύγετε το αλκοόλ ή την λήψη πολλών φαρμάκων.
Θα μπορούσατε μέσω της έκλειψης, να φωτίσετε βιώματα ψυχικά και να βελτιωθούν οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις.
Μαθήματα ζωής έρχονται μέσω της δημιουργικότητας και της αγάπης, που πρέπει να μοιραστείτε, μοιράζοντας χαρά στους άλλους.
Αν είστε ερωτευμένοι, την περίοδο αυτή η δύναμη του πάθους για την σχέση σας πρέπει να διανθιστεί με ρομαντικές πινελιές, διαφορετικά θα περάσετε μία κρίση που ίσως μειώσει τελικά το ενδιαφέρον για το ταίρι σας ή από εκείνο προς εσάς.

Παρθένος
Η έκλειψη συντελείται απέναντι από το ζώδιό σας. Ανασφαλείς ίσως θα αισθανθείτε μέσα από τις σχέσεις σας αυτή την εποχή. Κι αυτό γιατί δοκιμάζονται ακόμη μία φορά οι αντοχές σας και διακρίνονται οι προθέσεις των συνεργατών ή του συντρόφου σας.
Συμβαίνουν ξεκαθαρίσματα μεταξύ των ανθρώπων που συναλλάσσονται μαζί σας. Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις θολές εικόνες ή ιδέες των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε η συγκεκριμένη έκλειψη.
Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις.
Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους.
Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να ρυθμιστούν αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαφωνίες με το ταίρι σας. Αν όλα γίνουν με προσοχή, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι, ιδιαίτερα αν πρέπει να διορθωθεί κάποιο πρόβλημα ενδοοικογενειακό.
Μαθήματα ζωής σας κάνουν να περιορίσετε απαιτήσεις ή την αυστηρή κριτική, καθώς θα ενοχλήσετε αρκετά το περιβάλλον σας. Αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη και ίσως την υπερβολή και την έμφαση που δίνετε σε λεπτομέρειες.

Ζυγός
Αυτή την εποχή, μπορείτε να βάλετε στόχους για ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή όμως στην υγεία, λόγω ευαισθησιών από αμέλεια, δραστηριότητα ή ακόμη και πνευματική κόπωση.
Οι καθημερινές υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά, αναστατώνουν την ηρεμία που επιζητάτε και σας δίνουν πολλές και πληθωρικές εμπνεύσεις, που όμως δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Ας μην υπερβάλλετε και ας περιμένετε να σιγουρευτείτε πριν δεσμευτείτε με υποσχέσεις.
Καθώς είναι αρκετά δύσκολη η περίοδος αυτή για να έχουν όλα μία ροή, ενδέχεται να αισθανθείτε πως αναστατώνεται η ζωή σας, εκκρεμούν πολλά και χάνετε τον προγραμματισμό σας. Επιπρόσθετες ευθύνες είναι στο προσκήνιο, πολλά ενδιαφέροντα επίσης σας απασχολούν ιδιαίτερα.
Η κόπωση μπορεί να φέρει νευρικότητα και εγρήγορση. Η ανησυχία θα περιορίζει σε ένα βαθμό την γαλήνη σας και θα είναι πιθανόν να μην ξεκουράζεστε όσο πρέπει.
Αποφύγετε τις διαφωνίες στον χώρο της εργασίας σας, τα σχόλια ή την κριτική. Ένας ανταγωνισμός μεταξύ συναδέλφων μπορεί να φέρει ρήξεις.
Μαθήματα ζωής σας κάνουν παροδικά αυστηρούς στην κρίση και αισθάνεστε αρκετό άγχος.
Αν είστε καλλιτέχνες, διανύετε μία θετική περίοδο με έμπνευση που συγκινεί.

Σκορπιός
Η έκλειψη σας ευνοεί, αλλά φέρνει προβληματισμό. Συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας ή να δώσετε ένα τέλος για να βρεθεί μία σχέση με καλή επικοινωνία.
Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή είναι για σας δημιουργική. Βιώνετε συγκινήσεις και έχετε έμπνευση. Αν δεν σας ταιριάζει μία σχέση, δεν αποκλείεται να την απομυθοποιήσετε. Ή και να τελειώσει.
Δεν θα ήταν καλό να λύσετε αυτές τις μέρες τις διαφορές σας
Αν είστε γονείς, ένα παιδί μπορεί να σας επιφορτίσει με έξοδα αυτή την εποχή. Γενικά, εκείνο που θα ήταν καλό να αποφύγετε, είναι πολυέξοδες διασκεδάσεις, ή να παίξετε σε τυχερά παιχνίδια. Η τύχη φαίνεται αρχικά να σας χαμογελά, δεν είναι όμως αυτό αλήθεια.
Συναντήστε ευχάριστα άτομα, που θα έχουν μία αισιόδοξη ματιά στη ζωή τους, ευαίσθητα και γενναιόδωρα. Με το ένστικτό σας σε εγρήγορση, θα είστε σε θέση να διακρίνετε τα ειλικρινή.
Μαθήματα ζωής διαμορφώνουν νέες αξίες, αλλά σας κάνουν περισσότερο επιφυλακτικούς.
Δεν χρειάζεστε περισσότερη προσπάθεια, απλά θα έλκετε το ενδιαφέρον, μέσα από ένα προφίλ χαμηλών τόνων.

Τοξότης
Πρόκληση σημαίνει για σας η έκλειψη αυτή, προκειμένου να αποδείξετε πως έχετε τις βάσεις για να προχωρήσετε. Οι οικογενειακές σχέσεις κρίνονται και ο διάλογος είναι λίγο δύσκολος εκεί. Ακόμη μία δύσκολη περίοδος με διλήμματα ανάμεσα σε καθήκοντα και άνεση και χαλάρωση.
Δεν σας ταιριάζει η συγκινησιακή φόρτιση, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε το άγχος.
Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σας και σίγουρα σας προσδίδουν αποφασιστικότητα και δύναμη, αλλά και πολλές προκλήσεις ή διλήμματα. Σκεφθείτε ποια από τα θέματα που σας προτείνουν αξίζουν πραγματικά και ασχοληθείτε με τα ουσιώδη.
Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο, κινηθείτε άμεσα και ευέλικτα.
Προσπαθώντας να διεκδικήσετε κάποια δικαιώματα, στην οικογένεια η στάση σας ενδέχεται να προκαλέσει διαφωνίες. Αλλά με τα άτομα που διαφωνείτε, μπορεί να έχετε ένα όφελος: να μάθετε να συναλλάσσεστε με εκείνους που διαφέρουν αισθητά από τις δικές σας συνήθειες.
Μαθήματα ζωής σας ωριμάζουν αυτή την εποχή και μειώνετε την σπατάλη χρόνου και κόπου. Κάποιοι θα ξεχωρίσουν στην καρδιά σας και θα παραμείνουν πλάι σας.

Αιγόκερως
Δεν θα είναι σωστό να υπογράψετε συμφωνητικά αυτές τις μέρες ή να αναλάβετε μία διαπραγμάτευση. Είναι όμως κατάλληλη για ευκαιρίες, καθοδήγηση και πολλές προσωπικές επαφές.
Απαλλαγείτε από προσωπικές φοβίες και αναστολές, ή πάθη. Η βαθύτερη αγωνία σας μπορεί να γίνει αιτία να μην αντιληφθείτε πως είναι απαραίτητο να είστε κοινωνικοί, να έρθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους που ενδεχομένως δεν είχατε τον χρόνο να συναντήσετε το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα ήταν σημαντικό να στείλετε μηνύματα σε όσους σας ενδιαφέρουν.
Κάποιες συζητήσεις θα σας ωφελήσουν, καθώς θα ανοίξουν ορίζοντες, θα σας προσφέρουν υλικό για γνώση ή προβληματισμό και θα συμβάλουν στα σχέδιά σας. Οι ιδέες που ανταλλάσσονται θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να φανεί η κατάρτισή σας.
Με τα αδέλφια σας ίσως όμως είστε ανυπόμονοι ή υπερβολικοί. Οι απαιτήσεις προς ή από αυτά, δημιουργούν μία ασάφεια στην επικοινωνία και ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη, γιατί έχετε διαφορετική οπτική.
Μαθήματα ζωής θα σας ταλαιπωρήσουν παροδικά, αλλά θα φωτίσουν τις βαθύτερες πτυχές και βιώματα που πρέπει να κατανοηθούν και να αντιμετωπιστούν.
Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και μπορείτε να τις χειριστείτε εποικοδομητικά.
Στις συζητήσεις και στις υπογραφές όμως, θα χρειαστείτε προσοχή στις λεπτομέρειες, καλό θα ήταν δε, να κάνετε την τελική επιλογή μετά τις 23 του μήνα.
Η επικοινωνία με τους στενούς συγγενείς μπορεί -και ίσως πρέπει- να βελτιωθεί αυτή την εποχή.

Υδροχόος
Είναι απαραίτητη η έμπνευση που θα φέρει φως στα οικονομικά σας και θα σας προσφέρει διεξόδους. Αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να παρθούν σύντομα αποφάσεις. Ξεπεράστε τις ανησυχίες σας. Σκεφθείτε τα λάθη του χθες, τις επιπόλαιες ίσως τοποθετήσεις κεφαλαίων, ή τα δάνεια που έχετε πάρει δίχως πολλή σκέψη. Δεν θα ήταν καλό να επαναλάβετε την ίδια τακτική.
Επομένως, αξιολογήστε ό,τι είναι σημαντικό και αλλάξτε δομή και σκέψη. Οι συμβουλές που θα σας δώσει κάποιος με κύρος ή δύναμη επιρροής, θα ήταν καλό να εξεταστούν με ιδιαίτερη προσοχή.
Κι αυτό γιατί ενδέχεται να είναι συμφέρουσες ή να σας προσφέρουν την ευκαιρία στους στόχους, αλλά με κόπο.
Επιθυμείτε μία σταθερή πορεία για το έργο σας και η αστάθεια της εποχής δεν σας ευχαριστεί. Οι κυβερνήτες του ζωδίου σας, Ουρανός και Κρόνος, είναι σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας. Υπάρχει υποστήριξη.
Μαθήματα ζωής θα σας οδηγήσουν να αλλάξετε φιλοσοφία ή να κρίνετε τις έως πρότινος αντιλήψεις σας διαφορετικά. Προέχουν οι αξίες της ζωής σας αυτό το διάστημα. Αξίες εσωτερικές, που σας δίνουν έμπνευση και δύναμη να προχωρήσετε. Αλλά και αξίες υλικές.
Μελετήστε σωστά τις δυνατότητές σας για ένα δάνειο, εξετάστε τους όρους και τις λεπτομέρειες. Αν έχετε χρέη, ταξινομείστε καλά τις εκκρεμότητές σας.

Ιχθείς
Στο δικό σας χώρο η έκλειψη, φέρνει συνειδητοποίηση και προβληματισμό. Κινείστε σε ένα ασαφές περιβάλλον ή τοπίο ζωής και πρέπει να βρείτε ξανά μία διέξοδο.
Προφανής είναι η ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, αφού απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας εξελίσσουν. Στην ουσία θα πρέπει να αναζητήσετε ένα στήριγμα στον ίδιο σας τον εαυτό, αφού κατανοήσετε τις αδυναμίες του.
Ως πρότινος, η χαλαρή σας διάθεση, σας προσέφερε γνωριμίες, που σας επηρέαζαν και άλλαζαν τις διαθέσεις σας. Τώρα, αποφασίζετε να μην βασίζεστε στην γνώμη των άλλων, αλλά να αυτονομηθείτε. Προχωρήστε ουσιαστικά και δυναμικά μέσα από προσωπικές ανακατατάξεις που προκαλούνται από τον κοινωνικό περίγυρο.
Οι απαιτήσεις για διάκριση είναι συχνά ενοχλητικές για σας, γιατί επιβάλουν να είστε περισσότερο εξωστρεφείς. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ένα κλίμα αντίδρασης ή ανταγωνισμού που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να είστε εγωκεντρικοί, θωρακιστείτε από τις διάφορες επιθετικές ενέργειες που έχουν στόχο να σας κρίνουν αυστηρά.
Μαθήματα ζωής μέσω των άλλων, θα φανούν σκληρά, αλλά θα βοηθήσουν στην πρόοδό σας.
Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργείστε μέσα από ένα έργο και δώστε βαρύτητα στο ταλέντο σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;