Ποια είναι τα
Έγιναν πρωτοσέλιδο με την απαίσια συμπεριφορά τους. Ποιοι είναι;

collage356

Μια φανταχτερή εικόνα, συχνά μπορεί να κρύβει τέρατα απο πίσω..

Πολλές φορές τείνουμε να παρασυρόμαστε απο τη φανταχτερή ζωή των celebrities, party, σπίτια, ρούχα και γκαλά.

Ωστόσο, τι συμβαίνει απο πίσω; Έχεις σκεφτεί ποτέ πως ο χαρακτήρας που συμπάθησες σε μια ταινία ή μια σειρά, δεν είναι αυτό που βλέπεις;

Το άτομο πίσω απο τη μάσκα του celebrity μπορεί να είναι κακότροπο, αγενές, μισάνθρωπο και μικρόψυχο. Δεν είναι περίεργο.

Πολλοί απο τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες φημίζονται τόσο για την κακή τους συμπεριφορά όσο και για τις επιτυχίες τους.

Για να δουμε μερικούς απο αυτούς…

Justin Bieber

APTR_bied

O Justin Bieber έχει συλληφθεί στο παρελθόν για οδήγηση υπο την επήρρεια αλκοόλ και διενέργεια αγώνων με το αυτοκίνητο νωρίς το πρωί. Ο Bieber ήταν 19 ετών τότε και οδηγούσε μια κίτρινι Λαμπορκίνι όταν τον σταμάτησαν. Ο αστυνομικός πρόσεξε πως έκανε κόντρες με μια κόκκινη φεράρι. Ο αστυνομικός αργότερα δήλωσε πως όταν πλησίασε το αμάξι μύρισε έντονα αλκοόλ, και επίσης, πως ο Bieber αντιστάθηκε στην σύλληψη, ρωτώντας γιατι τον σταμάτησαν. Τελικά, συνελήφθη επειδή αντιστεκόταν στις οδηγίες του αστυνομικού.

Και ας μην ξεχνάμε αίσια γεγονότα όπως το- κυριολεκτικό- φτύσιμο που έριξε σε fun του στο παρελθόν, ο καυγάς με τον Orlando Bloom όταν του είπε “what’s up b***h” και τέτοια.

Πριν κάποια χρόνια, η Reese Whiterspoon συνελήφθη μαζί με τον άντρα της γιατί οδηγούσαν υπο την επήρρεια αλκοόλ. Η ιστορία έγινε γνωστή, κυρίως για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ηθοποιός στους αστυνομικούς. Προσπάθησε να τους υπενθυμίσει ποιά είναι- “Ξέρεις ποια είμαι εγώ;” και τέτοια- και βγήκε δυο φορές απο το αυτοκίνητο ενώ της είχαν ζητήσει το αντίθετο. Τελικά κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Johnny Depp

_87340482_johnnydeppreuters

Την ιστορία με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού Amber Heard την γνωρίζουμε όλοι. Κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βια, δικαστήρια, δημοσιεύματα και βίντεο. Τα έχουμε δει όλα.

Υπάρχει, ωστόσο, άλλο ένα περιστατικό στο ιστορικό του ηθοποιού. Το 2011, σε μια συναυλία του Iggy Pop, μια γυναίκα με ειδικές ανάγκες έπεσε καταλάθος πάνω στο τραπέζι του Depp και στην συνέχεια, δέχθηκε επίθεση απο τους σωματοφύλακες του ενώ ο ηθοποιός παρέμενε απαθής απέναντι σε αυτό που συνέβαινε. Άγνωστο τι σκεφτόταν..

Christian Bale

christian-bale-batman-dark-knight

Ο “Batman” έχει και στην πραγματικότητα μια σκοτεινή πλευρά. Πριν μερικά χρόνια, ο Bale συνελήφθη για επίθεση κατά της αδερφής και της μητέρας του. Μαρτυρίες λένε πως είναι εξίσου οξύθυμος και στα γυρίσματα των ταινιών του. Ένα τέτοιο ξέσπασμα καταγράφηκε κατα την διάρκεια των γυρισμάτων για το “Εξολοθρευτής: η σωτηρία” εναντίον του συνεργείου.

O Bale βγήκε και απολογήθηκε μετά για αυτό που συνέβη. Το περιστατικό καταγράφηκε όμως!

Lindsay Lohan

lohan

Η Lohan ανέβηκε απότομα στην κορυφή στις αρχές του 2000, μέσα απο ταινίες όπως το Meangirls, το Confessions of a Teenage Drama Queen και το Freaky Friday. Ωστόσο, η γλυκιά έφηβη που εμφανίζεται στις ταινίες ανέπτυξε αρκετή απόσταση απο την πραγματικότητα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην δημοσιότητα και την πραγματική ζωή ήταν δύσκολο φορτίο για τη Lohan, που ήδη απο 2007 είχε συλληφθεί δυο φορές για οδήγηση υπο την επήρρεια αλκοόλ. Η σχέση της με τα ναρκωτικά την έστειλε, επίσης, αρκετές φορές σε κέντρα αποκατάστασης αλλά και στην φυλακή. Παρότι επέμενε πως είχε αφήσει τις μέρες αυτές πίσω τις, η σταρ συνεχίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της για διάφορα περιστατικά. Φέτος, κυκλοφόρησε στα social media βίντεο που έδειχνε άγριο τσακωμό της σταρ με τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της,Egor Tarabasov, σε παραλία της Μυκόνου, το οποίο ακολούθησε δημοσίευση της ίδιας της Lohan που ισχυριζόταν πως ο Tarabasov αποπειράθηκε να την δολοφονήσει.

Mark Wahlberg

mark-wahlberg

Η εφηβική ηλικία του Wahlberg ήταν κάθε άλλο απο εύκολη. Εθισμός στα ναρκωτικά και παρέα με συμμορίες. Ήδη απο 16 του χρόνια ειχε ποινικό μητρώο που περιείχε ρατσιστικές επιθέσεις σε μαύρα παιδιά, δυο επιθέσεις σε ηλικιωμένους Ασιάτες, εξύβριση και άλλα. Πέρασε 45 μέρες σε αναμορφωτήριο. Αλλά και μετα την ενηλικίωση, δεν άλλαξε πολύ. στα 21 του χρόνοα κατηγορήθηκε πως έσπασε- χωρίς λόγο κιόλας- το σαγόνι ενός γείτονα.

Μετά την φυλακή, δήλωσε πως έχει μετανιώσει για όσα έκανε, έφυγε απο την συμμορία που ανήκε και άφησε το έγκλημα πίσω του.

Emma Roberts

landscape-1441130836-gettyimages-162548919

Η 25χρονη ηθοποιός, το 2012, κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του συντρόφου της, Evan Peters, τον οποίο άφησε με δαγκωματιές σε όλο το σώμα και ματωμένη μύτη έπειτα απο καβγά στο ξενοδοχείο τους στο Κεμπέκ. Ωστόσο, το ζευγάρι συνεχίζει ακόμα μια on-and-off σχέση χωρίς να έχουν εμφανιστεί άλλα περιστατικά. Ποιός ξέρει; Μπορεί να το λύσανε!

Katherine Heigl

Katherine-Heigl-Net-Worth

 

Η ηθοποιός του Grey’s Anatomy, έγινε γνωστή για την αχαριστία της απέναντι στην ίδια την σειρά που την έκανε γνωστή. Όταν ακόμη έπαιζε στη σειρά, είχε δηλώσει πως και να κέρδιζε κάποιο Emmy δεν θα το δεχόταν διότι η σειρά είναι κακογραμμένη. Σε τέτοια γλυκά σχόλια προέβη και για την ταινία “Με την Πρώτη”- την πιο εμπορική της μέχρι στιγμής- γιατί όπως δήλωσε “δεν πέρασε καθόλου καλά κατα την διάρκεια του γυρίσματος”. Δεν είναι αξιοπερίεργο, λοιπόν, που δεν την έχουμε δει σε καμία αφίσα μέχρι στιγμής.

Sean Connery

Sir Sean Connery

 

Μπορεί να μην υπάρχει αστυνομική αναφορά για αυτό, αλλά μια δήλωση αρκεί για να σε ρίξει στα μάτια του κόσμου. Το 1965, ο Connery είχε πει σε συνέντευξη του στο Playboy πως “δεν είναι τίποτα φοβερό μωρέ να χτυπήσεις μια γυναίκα αν κάνει σα σκύλα”. Η ανάφορα ήρθε αργότερα, όταν ξυλοκόπησε μέχρι αναισθησίας την σύντροφο του, Diane Cliento.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;