Το Coca-Cola Pop-Up Store είναι και πάλι εδώ!
Το Coca-Cola Pop-UP Store επιστρέφει! 09 – 18 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη τηςΜη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε»

 

unnamed (1)

Το Coca-Cola Pop-UP Store επιστρέφει!

09 – 18 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε»

Η επιστροφή του Coca-Cola Pop-Up Store, του εντυπωσιακού καταστήματος της Coca-Cola, είναι και πάλι γεγονός! Από τις 9 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, ο απόλυτος Coca-Cola προορισμός για μικρούς και μεγάλους, θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο, γεμάτος συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα και αμέτρητες εκπλήξεις. Για ακόμη μια φορά, το αγαπημένο μας brand μάς προσκαλεί να ζήσουμε από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και διασκέδασης, παρέα φυσικά με μία παγωμένη Coca-Cola! Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του Coca-Cola Pop-Up Store θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε».

unnamed

Η νέα συλλογή με συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που θα βρίσκεται στο Coca-Cola Pop-Up Store υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους Coke fans! T-shirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και σχολικά είδη είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα, ενώ μοναδικά happenings, πλούσιοι διαγωνισμοί, επισκέψεις αγαπημένων καλλιτεχνών και δυνατές μουσικές θα απογειώσουν τη διάθεση όλων όσων βρεθούν στη Μαρίνα Φλοίσβου. Εκεί θα βρίσκεται και το 2nd Life Corner, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola, σε μοναδικά, χρηστικά αντικείμενα, με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του
Coca-Cola Pop-Up Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca-Cola και του Event Page στο Facebook: https://www.facebook.com/cocacolagr/?fref=ts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;