Γίνε πρωταγωνιστής του αύριο, το μέλλον σου ανήκει!
Γιατί να ασχολείσαι ρε φίλε με την πολιτική;

community-crowd

Γιατί να ασχολείσαι ρε φίλε με την πολιτική; Γιατί να είσαι και εσύ ένα ακόμα “τσιράκι του συστήματος”; Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση όταν ένας νέος, πόσο μάλλον 20χρονος όπως και εγώ, επιλέγει την ενασχόληση με τα κοινά.

Μάθε λοιπόν ,φίλε, πως εσύ με την ανοχή και την αποχή σου στηρίζεις περισσότερο το σύστημα, το σάπιο και τη διαφθορά. Εγώ είμαι αυτός που πολεμά για ένα καλύτερο αύριο ενώ εσύ κρίνεις εκ του ασφαλούς και με απόλυτη αρνητικότητα τους πάντες και τα πάντα.

Ποιο το όφελος να κρίνεις αν δεν πράττεις; Ποιο το δικαίωμα σου να κρίνεις όταν δεν προσπαθείς να αλλάξεις τα κακώς έχοντα του τόπου σου; Τόσο “πατριωτική” θεωρείς τη δική σου στάση; Πατριώτης για εμένα είναι αυτός που αν και ξέρει πως η μάχη θα είναι άνιση και δύσκολη, πολεμά για τον τόπο του με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό του γνώμονα τα παιδιά του να ζήσουν σε ένα τόπο καλύτερο από αυτόν που ζει εκείνος.

Οι νέοι θα έπρεπε να θεωρούν καθήκον τους να βρίσκονται στο προσκήνιο. Θα έπρεπε να είναι αυτοί που θα διαμορφώνουν το μέλλον τους αντί να αφήνουν άλλους να το καθορίζουν στη θέση τους. Η απάθεια, φίλε, στην καλύτερη περίπτωση θα διατηρήσει την κατάστασή στάσιμη, κάτι που όπως λες εσένα δεν σε ευχαριστεί.

Σήμερα, σε μία χώρα που βρίσκεται στον βάλτο της κρίσης και με μία κυβέρνηση που γονάτισε το λαό, εσύ επιλέγεις την απάθεια και την αποχή κρίνοντας και ρίχνοντας αποκλειστικά ευθύνες σε τρίτους για όλα. Εγώ, φίλε, θα παραμείνω ενεργός προσπαθώντας με ότι μέσο μου παρέχεται να εκπροσωπώ τους νέους και τα συμφέροντα τους.

Για αυτό την επόμενη φόρα που θα με αποκαλέσεις βολεμένο και πιόνι τρίτων αφιέρωσε πέντε λεπτά στον εαυτό σου και αναλογίσου εσύ με την δική σου στάση τι πρόσφερες και τι προσφέρεις στην κοινωνία , στην γενιά και προπάντων στην πατρίδα σου. Πως φάνηκες ωφέλιμος έστω και στο ελάχιστο ή αν ήσουν εσύ αυτός που στο τέλος της ημέρας κατέληξες να συντηρείς το σάπιο.

Πάρε επιτέλους το μέλλον στα χέρια σου! Δράσε και μην ανέχεσαι. Ποτέ δεν είναι αργά. Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις και φτιάξε ένα τόπο στον οποίο τα παιδιά σου θα μπορούν να ζήσουν χωρίς τις κατάρες του παρελθόντος. Και αν επιλέξεις ξανά την ίδια απάθεια και μόνο, εγώ θα συνεχίσω για ένα καλύτερο αύριο. Για εμένα και για σένα, για όλους μας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

Άρθρο που μας έστειλε ο Δονάτος Διαμαντής μέσω του info[at]neolaia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;