Πανεπιστήμιο Πατρών:
Μάθε περισσότερα!

smartfarmer

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής smartfarmer, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη των παραγωγικών και εμπορικών δεξιοτήτων των αγροτών μέσα από την καινοτόμα εκπαιδευτική προσέγγιση των σοβαρών παιγνίων.

Η εξειδικευμένη πλατφόρμα smartfarmer επιτρέπει στους εγγεγραμμένους σε αυτή αγρότες να εκπαιδευτούν άμεσα, εύκολα και υπεύθυνα για θέματα παραγωγικών διαδικασιών και εμπορικής αξιοποίησης των αγροτικών προϊόντων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα επικαιροποιείται συνεχώς και θα βρίσκεται σε μια διαδικασία δυναμικής βελτίωσης με απώτερο σκοπό τη βέλτιστη ενημέρωση του αγρότη.

Η δημιουργία της πλατφόρμας εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Smartfarmer στην οποία συμμετέχουν το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Ένωση Νέων Αγροτών Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Παναιγιάλειος Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιγίου , Ίδρυμα IFSAT από την Ολλανδία, η μη κυβερνητική οργάνωση MY WORLD ASSOCIATION από τη Βουλγαρία και η εταιρεία IMAGINARY SRL από την Ιταλία. Πλατφόρμα παρέχεται δωρεάν χωρίς χρέωση.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου http://thesmartfarmer.eu, να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση: atsagkanos@upatras.gr ή να τηλεφωνήσετε στο: 2610-969837 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η εφαρμογή χρηματοδοτείται πλήρως από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του ERASMUS+ .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;