Πώς να τον κάνεις να σε θέλει; 9+1 κόλπα για να τον τρελάνεις!
Εάν αναρωτιέσαι πώς να τον κάνω να με θέλει, αυτά είναι 9 κόλπα που θα σε βοηθήσουν να τον τρελάνεις!

Screen shot 2012-04-23 at 10.17.50 PM

Αυτά είναι 9 κόλπα που θα τον κάνουν να σε θέλει!

Να είσαι ανεξάρτητη! 

Οι άντρες δεν ερωτεύονται γυναίκες που “κρεμιούνται” από αυτούς. Ερωτεύονται γυναίκες που ζουν γεμάτες ζωές και είναι ευτυχισμένες ανεξάρτητα από εκείνους.

Κάνε τον να παλέψει για να σε αποκτήσει!

Μη του δοθείς αμέσως θα ξενερώσει. Ούτε να του δείχνεις πόσο τον θέλεις…Αν τον κυνηγάς θα αισθανθεί ότι σε έχει σίγουρη και σταδιακά θα αδιαφορήσει.

Να είσαι ευάλωτη 

Ναι μεν στους άντρες αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες αλλά πάντα θέλουν να έχουν την αίσθηση ότι σε προστατεύουν…Μη φοβηθείς λοιπόν να δείξεις και την ευαίσθητη πλευρά σου, ίσα ίσα θα του αρέσει!

Παίζει ρόλο και το ντύσιμο σου

Μη γίνεται υπερβολική και μη του δείχνεις ότι ασχολείσαι ώρες με τον ευατό σου. Να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία, χωρίς να γίνεται υπερβολικά προκλητική.

Αν μάλιστα, έχει κάποια στιγμή αναφέρει, ότι του αρέσει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο γυναικείο ντύσιμο, την επόμενη φορά όλως τυχαίως θα εμφανιστείς με κάτι τέτοιο.

 Be cool

Πες «ναι» αν σου προτείνει να πάτε για ποτό, αλλά πες ένα βροντερό «ΟΧΙ» αν η πρώτη σας συνάντηση θα είναι σπίτι του. Εκτός πια αν θέλεις μόνο σεξ. Σε περίπτωση όμως που είσαι και για κάτι παραπάνω, άσε τον άνετο και χαλαρό εαυτό σου στην άκρη και διεκδίκησε με τρόπο αυτά που θέλεις.

Ρίξε και κανένα χαμόγελο! 

Ωραίο και το ύφος της femme fatale αλλά όπως είπαμε προηγουμένως πρέπει να δείχνεις και τις ευαισθησίες του…Χαμογέλασε το στο άκυρο.

Κοίτα τον στα μάτια όταν του μιλάς 

Εάν του αρέσεις θα τον φέρει σίγουρα σε άβολη θέση και θα καταλάβεις εάν σε θέλει και αυτός.

Δώσε του χώρο και χρόνο

Οι άντρες λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι οι γυναίκες. Εάν αισθανθεί πώς όταν είναι μαζί σου δε βλέπει συχνά τους φίλους του ή δεν του μένει χρόνος για εκείνον θα ξενερώσει άμεσα. Δείξε του ότι δε σε νοιάζει να βγαίνει με τους φίλους του και ειδικά στην αρχή της σχέσης να είσαι χαλαρή (όχι υπερβολικά βέβαια)>

Μη νευριάζεις χωρίς λόγο 

Οι άντρες σιχαίνονται τη μουρμούρα. Εάν θυμώνεις με το παραμικρό, στο τέλος όταν θα έρθει η στιγμή που όντως θα πρέπει να νευριάσεις θα χάσεις το δίκιο σου…

Το +1 μας είναι και το πιο σημαντικό απ’ όλα: Να είσαι ο εαυτός σου! Ό,τι και να σου λέμε εμείς, εάν δεν είσαι ο εαυτός σου και προσπαθείς να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι θα το καταλάβει και θα ξενερώσει άμεσα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 6 
 0 
 0 
 0