Όνειρα σε αναμονή
Για αυτό μην αφήνετε άλλο χρόνο να περνάει. Ονειρευτείτε , βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους.

tumblr_static_clouds

Το άρθρο είναι της αναγνώστριας μας Άννας Νούκου

Ζητάνε πολλά και επιθυμούν ακόμα περισσότερα . Κάνουν όνειρα, βάζουν στόχους, λίγοι όμως είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να τα κυνηγήσουν. Πολύ συχνά αυτά είναι που χαρακτηρίζουν έναν νέο στις μέρες μας.
Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι ζούμε σε μια εποχή όπου το επαγγελματικό μέλλον μας είναι πιο αβέβαιο από ποτέ. Ο ανταγωνισμός και οι υψηλές απαιτήσεις είναι μερικά από τα προβλήματα που καλείτε να αντιμετωπίσει ένας νέος ενώ ο εφοδιασμός των γνώσεων πρέπει να έχει αρχίσει ήδη από πολύ νωρίς. Καθώς έρχεται η στιγμή που βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το χάος της κοινωνίας ,πρέπει κάπως να ξεχωρίσεις .
Παρατηρώ ωστόσο φοιτητές να αναβάλλουν συνέχεια τις υποχρεώσεις τους μετά την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα αμφιθέατρα τις περισσότερες φορές είναι άδεια  και οι φοιτητές βρίσκονται έξω από αυτά. Ενώ είναι λάθος να στερούν την θέση σε μαθητές που επιθυμούν πραγματικά να ασχοληθούν. Προτιμάνε την διασκέδαση και ζουν το παρόν χωρίς να λογαριάζουν το αύριο.”Ε θα δούμε” λένε ” έχουμε ακόμα ” και μένουν ήσυχοι με αυτό ως δικαιολογία. Δείχνουν λιγότερο ενδιαφέρον για το μέλλον τους και μαθαίνουν να  έχουν πολλά χωρίς να έχουν συμβάλει στην απόκτηση τους.
Αυτό που κυριαρχεί κυρίως δηλαδή είναι το “Θέλω” , “Θέλω να περνάω καλά”, “Θέλω επιτυχία στις εξετάσεις” , “Θέλω μια δουλειά που θα διαλέξω ο ίδιος “, αλλά μέχρι εκεί φτάνουν τα όνειρα μερικών. Κι όμως είναι άλλο να λες τι θα κάνεις και άλλο να κάνεις τα λόγια πράξεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι ό,τι μπορείς να αποκτήσεις μια ζωή γεμάτη εμπειρίες και διασκέδαση χωρίς να παραμελήσεις ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις σου και τους στόχους σου.
Για αυτό μην αφήνετε άλλο χρόνο να περνάει. Ονειρευτείτε , βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο, χρειάζονται θυσίες, μέτρο και θέληση αλλα με το χρόνο η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;