Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στον κόσμο!
Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στον κόσμο! Ποιος βρέθηκε στην κορυφή;

robert-downey-jr-talks-about-what-he-hates-2016-images

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στον κόσμο! Ποιος βρέθηκε στην κορυφή;

Ο “The Rock” ή αλλιώς Ντουέιν Τζόνσον έχει αμοιβή κατά μέσο όρο 64,5 εκατομμύρια δολάρια είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο!

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, ο 44χρονος πρώην παλαιστής, είναι κατά 20 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσιος από την πλουσιότερη γυναικά της λίστας! Δες εδώ τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες.

Ο Ντουέιν Τζόνσον κατάφερε να ρίξει από την κορυφή τον επί τρία χρόνια επικεφαλής Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες «Οι μαχητές των δρόμων» και του πρωταγωνιστικού ρόλου του στην περιπέτεια San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα.

Στη δεύτερη θέση είναι ο διαχρονικός Τζάκι Τσαν με 61 εκατομμύρια δολάρια.

Στη τρίτη θέση ο Ματ Ντέιμον με 55 εκατομμύρια δολάρια και τέταρτος ο Τομ Κρουζ με απολαβές 53 εκατομμύρια δολάρια, μπροστά από τον Τζόνι Ντεπ που βρίσκεται στα 48.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Μπεν Αφλεκ με 43 εκατ. δολάρια, ο Βιν Ντίζελ στα 35 εκατ. δολάρια και όγδοος ο Σα Ρουκ Καν στα 33 εκατ. δολάρια.

Τα έσοδα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έκαναν βουτιά και από την πρώτη θέση που βρέθηκε πέρσι, το Forbes τον κατατάσσει ένατο με 33 εκατ. δολάρια.

Στη δέκατη θέση ο Ακσέι Κουμάρ στα 31,5 εκατ. δολάρια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;