5 αντικείμενα που σηματοδοτούν τη νέα αρχή ως φοιτητής! #YOLOstudent
Τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2016 σηματοδοτούν μία νέα αρχή. Ζήσε την όπως σου αξίζει.

2TWEQ37H0H

Τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2016 σηματοδοτούν μία νέα αρχή. Ζήσε την όπως σου αξίζει.

Ένας νέος κύκλος αρχίζει και εσύ πρέπει να προετοιμαστείς επειδή “σε περιμένουν οι μεγάλοι, οι απέραντοι δρόμοι, σε προσμένουν και όλα αυτά που δεν ήρθαν ακόμη”.

Και μπορεί “η νέα αρχή να είναι κυρίως ψυχικό status”, υπάρχουν ωστόσο κάποια αντικείμενα που θα σου προσφέρουν πρακτική βοήθεια για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Πάμε να τα δούμε:

 

 

  • Κουρευτική – Ξυριστική Μηχανή

PHILIPS-BG2036-32

Εκτός από του ότι είναι μόδα, το να διατηρείς τα μούσια σου τρεις μέρες είναι και χρηστικό. Οι ξυριστικές σου προσφέρουν γρήγορη, σύγχρονη και εύκολη χρήση, ενώ οι πιο… προχωρημένες μπορούν ακόμα και να λιπάνουν την περιοχή.

Άσε που πάνω στο ΥΟLO της στιγμής -αργά ή γρήγορα- όλο και κάποιος φίλος σου θα σου προτείνει να σε κουρέψει. Αν πιστεύεις ότι “και ποιος χέστηκε” και το τολμήσεις, ας το κάνεις τουλάχιστον με μία μπομπάτη κουρευτική.

Δες τα πάντα για τις ξυριστικές/κουρευτικές μηχανές εδώ!

 

 

  • Σεσουάρ – Ισιωτικό

    fee_786_587_png

Tα νέα ισιωτικά είναι εντελώς… αλλού. Προσφέρουν αποτέλεσμα κομμωτηρίου και σου επιτρέπουν χρήση σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά, ενώ διαθέτουν μηχανισμό κλειδώματος πλακών και περιστρεφόμενο καλώδιο. Έτσι κάνουν το ίσιωμα παιχνίδι!

Δες μεγάλη ποικιλία σε σεσουάρ και ισιωτικά μαλλιών εδώ!

 

 

  • Ζυγαριά

fee_786_587_png (1)

Δεν μας αφορά το “για τα κιλά τα κάνεις όλα, για τα κιλά δε μ’ αγαπάς”. Μας αφορά η λογική της αυτοπεποίθησης, η λογική της νέας αρχής, η λογική του να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Ή ακόμα και αν “YOLO” να ξέρεις πόσο πάνω-κάτω το ελέγχεις. Η ζυγαριά πάντως είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα μίας νέας αρχής που εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνεις, αλλά είναι σίγουρο πως θα συμβεί! 😉

Βρες τη ζυγαριά που ταιριάζει στο χώρο σου εδώ!

 

 

  • Wearables

HUAWEI-B0-White

Και πώς μία νέα αρχή στην τόνωση της φυσικής σου κατάστασης, θα μπορούσε να γίνει πιο διασκεδαστική και πιο αποτελεσματική, χωρίς τη βοήθεια ενός wearable;

Θα σου πω. Δεν θα μπορούσε. Υπάρχουν σύγχρονα και οικονομικά wearables που περιλαμβάνουν: Βηματομετρητή, καταγραφέα απόστασης, θερμιδομετρητή, μετρητή συνολικής διάρκειας δραστηριοτήτων, μετρητή διάρκειας ύπνου, μετρητή ποιότητας ύπνου και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αλήθεια, μετράει! (Κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Βρες το wearable που σου ταιριάζει εδώ!

 

 

  • Ακουστικά

fee_786_587_png (2)

Και φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα, αυτό που δένει το γλυκό (και θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλάω με όρους κουζίνας μέχρι αύριο) είναι ένα ζευγάρι καλά ακουστικά.

Η γυμναστική, οι μεταφορές, το περπάτημα, όλα αποκτούν μία ξεχωριστή, ιδιαίτερη αίσθηση. Είτε ακούς ραδιόφωνο, είτε spotify.

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται καλύτερες! 🙂

Δες μεγάλη ποικιλία σε ακουστικά εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;