Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-29 Αυγούστου: Καρμικές κρούσεις και συγκρούσεις
Μία ιδιαίτερη εβδομάδα, ανάμεσα σε δύο από τις τρεις εκλείψεις της εποχής, είναι η εβδομάδα που κλείνει τον Αύγουστο και το καλοκαίρι του 2016.

ζώδια

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ιδιαίτερη εβδομάδα, ανάμεσα σε δύο από τις τρεις εκλείψεις της εποχής, είναι η εβδομάδα που κλείνει τον Αύγουστο και το καλοκαίρι του 2016. Ένα καλοκαίρι που ξεκίνησε με ανάδρομο τον Άρη και τελειώνει με εκλείψεις και ανάδρομο τον Ερμή σύντομα.
Λόγω της ανησυχίας που διαχέεται για τον επόμενο μήνα αλλά και της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο σε τετράγωνο προς τους Δεσμούς και τον Ποσειδώνα, θεωρώ πως είναι καλό να αποφύγουμε την όποια κινδυνολογία ή καταστροφολογική διάθεση και να διευκρινίσουμε τις συνθήκες που επικρατούν.
Άρης, Κρόνος, Ποσειδώνας και Δεσμοί της Σελήνης λοιπόν, στον μεταβλητό σταυρό, συγκρούονται σε όψεις ακριβείας σταδιακά αυτές τις μοίρες. Αλλά κάθε στοιχείο ξεχωριστά τι προσφέρει στο κομβικό σημείο που βρισκόμαστε;
Ο Άρης διανύει για δεύτερη φορά τον Τοξότη φέτος, λόγω της ανάδρομης φοράς του. Είναι, ωστόσο, σε ένα ζώδιο φωτιάς που του προσφέρει παράλληλα την ευελιξία και την εκτόξευση προς νέους ορίζοντες. Επομένως η δράση μας μπορεί να είναι ευπροσάρμοστη στις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή μας και η φιλοσοφία να διευρυνθεί προς νέους ορίζοντες ή να τολμήσουμε νέες εμπειρίες.
Ο Κρόνος εδώ και ενάμιση χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη είναι λιγότερο αυστηρός, κάθετος ή μονολιθικός. Σίγουρα πρέπει να τον προσεγγίσουμε με σεβασμό και σύνεση. Επιβραβεύει τον κόπο, τον μόχθο, την ειλικρίνεια, την ευκρίνεια. Βοηθά στη διάκριση και στις σοφές επιλογές.
Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι η διαδρομή που χτίζουμε από το χθες, στο αύριο. Η γέφυρα ζωής με τις καρμικές επιλογές που προκαλούν αλυσιδωτές συνέπειες. Ναι, όντως, είναι ένα αδιευκρίνιστο στοιχείο το «αύριο», αλλά δεν είναι αυθαίρετο. Χτίζεται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Είναι στην ευθύνη μας να γίνει καλύτερο ή χειρότερο.
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, στον άξονα της Παρθένου και των Ιχθύων, απαιτείται να φύγουμε από την ουτοπία, την πλάνη, τις ανέφικτες επιδιώξεις, τους ψευδο-διδασκάλους, τις εμπειρίες προδοσίας, τους ομιχλώδεις ανθρώπους. Καθήκον πλέον προς τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι να αποκτήσουμε διάκριση, να εκπληρώσουμε υποχρεώσεις, να έχουμε συνέπεια στις δεσμεύσεις, να κάνουμε σχεδιασμό.
Ο Ποσειδώνας με τον Ν. Δεσμό, μας υπενθυμίζουν πως έχουμε ροπή προς την φαντασίωση, την εικόνα, την παραπλάνηση, την εξαπάτηση και την πονηριά. Είτε γίνονται επιλογές μας, είτε έλκουμε ανθρώπους με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Καρμικές οι προκλήσεις αυτή την εποχή και δεν περιορίζονται μόνο στις ημέρες που διανύουμε. Είναι όμως σημαντικές ούτως ή άλλως.
Στο ψυχολογικό πεδίο:
Θα χρειαστεί να παλέψουμε απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, στα όνειρα που προδώσαμε ή προδόθηκαν, στις απογοητεύσεις, στα λάθη, στις ψεύτικες ιδέες. Είναι σκληρό να αντικρύζεις τον εαυτό σου σε λάθος μονοπάτι, αλλά η σοφία προκύπτει μέσα από αδυναμίες που συνειδητοποιούμε. Επομένως, ας μην παραμένουμε στην θλίψη, στην αποθάρρυνση, στην έξη, στην παρέκκλιση.

Στο συναισθηματικό πεδίο:
Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε εκείνους που μας χειρίζονται μέσω της θλίψης, της συμπόνιας, της ενοχής, της παραπλανητικής φιλοσοφίας. Ο άνθρωπος που θίγει την αξιοπρέπειά μας, την αυτονομία μας, την υπόστασή μας, δεν πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας. Ας θωρακιστούμε, ακόμη κι αν με την σύνοδο του Άρη-Κρόνου, φανούμε σκληροί και απόλυτοι. Ας δημιουργήσουμε την ασπίδα μας!

Στο πρακτικό μέρος της ζωής:
Αντιπαλότητες και ανταγωνισμοί που προφανώς προκύπτουν ή αποκαλύπτονται, ρίχνουν το προσωπείο και βλέπουμε πλέον καθαρά τις προθέσεις των άλλων. Ας μην έχουμε εμπιστοσύνη στα «μεγάλα λόγια» και στις όμορφες υποσχέσεις, ας παραμείνουμε προσγειωμένοι και επιφυλακτικοί.

Σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο:
Οφείλουμε να αποφεύγουμε: την επιθετική καθοδήγηση μέσω του φόβου, της κατάχρησης εξουσίας, την οξύτητα που στρέφεται προς τον συνάνθρωπο, τον συμπολίτη, τον αδύναμο, την αυτοκαταστροφική παραίτηση, το αίσθημα κατωτερότητας.
Η αντικοινωνική συμπεριφορά προωθείται ως στάση ζωής, έμμεσα ή άμεσα και είναι κι αυτή μέρος της χειραγώγησης.
Το κάθε σύστημα εξουσίας, πολιτικό, κοινωνικό, ιδεολογικό, θρησκευτικό… προσπαθεί και επιδιώκει να μας ελέγχει μέσω αυτής της μεθοδολογίας.
Κάθε μήνυμα ας εξετάζεται με την αντίστροφη «ανάγνωση», κατανοώντας το ποιος πραγματικά ωφελείται από την αναστάτωση, κι όχι ποιος φαίνεται…
Διανύουμε εξ άλλου το τέλος της εποχής των Ιχθύων, και την «πτώση των συμβόλων» (τουλάχιστον όπως τα γνωρίζαμε ως τώρα)!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος και ο Άρης προκαλούν την ιδεολογία σας αυτές τις μέρες. Απογοητεύεστε πιθανόν από όσα οραματιστήκατε ή πιστέψατε, αλλά είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε εξ αρχής την πορεία σας και να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Αν και πικραμένοι ή απογοητευμένοι από όσα πιστέψατε ή σας ενέπνευσαν στο παρελθόν, δεν υπάρχει στασιμότητα. Η ροή σας οδηγεί προς νέες κατευθύνσεις. Εστιάσετε το ενδιαφέρον στο «αύριο». Εξ άλλου είναι της φύσης σας να προχωράτε μπροστά!
Η ζωή είναι ένα ταξίδι, γοητευτικό και συναρπαστικό, παρά τις δυσκολίες του.
Βασικό μάθημα ζωής:
Μην περιμένετε από τους άλλους να υπηρετήσουν τους στόχους σας, το πιθανότερο είναι να αποτύχουν! Πρέπει να αποφύγετε την ονειροπόληση και να συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο που προσφέρει είναι να σας εξασθενεί. Διαισθητικά, συναισθάνεστε τις δυστυχίες των άλλων, αλλά μην επιτρέπετε να σας ελέγχουν μέσω της λύπης. Ελιχθείτε, θωρακιστείτε. Πρέπει να μάθετε να λέτε «όχι» και να το εννοείτε. Αφήστε πίσω ό,τι σας πλήγωσε και αποδεσμευτείτε οριστικά και αμετάκλητα. Μην χάνετε χρόνο, αντιδράστε, ζήστε με τη φωτιά που σας εμπνέει.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αίσθηση της ασφάλειας που είναι τόσο απαραίτητη για σας είναι το παιχνίδι των εντυπώσεων των ημερών. Φοβίες μπορεί να προκληθούν που όμως υπήρχαν ενδόμυχα, αλλά δεν τις είχατε αντιμετωπίσει. Σημασία έχει να μην στέκεστε στα εμπόδια και στις οικονομικές ή ερωτικές δυσκολίες. Έχετε πείσμα, πειθαρχία και λόγω του ότι ο χρόνος δεν είναι πλέον με το μέρος όσων αργοπορούν, αντιδράστε άμεσα!
Αποφύγετε την μαζική χειραγώγηση μέσω του φόβου, καθώς οι δυσκολίες φέρνουν νέες ιδέες και προβάλουν ταλέντα ή δεξιότητες, μόνο όταν δεν χάσουμε την πίστη και την σπίθα μας. Η εσωτερική ένταση, ας βρει διέξοδο μέσω της δημιουργικότητας.
Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, κληρονομικά, φόρους ή διατροφή.
Βασικό μάθημα ζωής:
Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η έλλειψη ελέγχου και συντονισμού. Επικεντρωθείτε στα ουσιώδη, αλλάξτε φιλοσοφία ζωής, αναζητήστε εκείνη που σας ανακουφίζει και σας ανοίγει ορίζοντες. Αποδεσμευτείτε από εξαρτήσεις, φόβους, ανασφάλεια και δημιουργήστε το τοπίο της ζωής με δικά σας χρώματα. Η απελευθέρωση έρχεται μέσα από τα ταλέντα σας, που έμειναν ανεκμετάλλευτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερης σημασίας η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, καθώς συμβαίνει απέναντι από το ζώδιό σας και οι Δεσμοί με τον Ποσειδώνα το τετραγωνίζουν. Είστε σε ένα κομβικό σημείο που θα υπογραμμίσουν και οι επερχόμενοι συνδυασμοί τον επόμενο μήνα, κατά το οποίο θα πρέπει να αναδείξετε ένα βασικό φυσικό σας χαρακτηριστικό: την ευελιξία. Δεν χρειάζεται να είστε σε μετωπική σύγκρουση λοιπόν, ακόμη κι αν σας προκαλούν τα γεγονότα και οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σας. Αφήστε να περάσει επιδερμικά η επιρροή τους και γίνετε πιο σοφοί, παρατηρώντας τους. Αποφύγετε να ανταποκριθείτε άμεσα στις επιταγές των άλλων.
Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται και οι σωστές, θα αντέξουν!
Βασικό μάθημα ζωής:
Η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο είναι μία δοκιμασία καθώς σας παραπλανά κάποιες φορές η πρώτη εντύπωση. Μην δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια των άλλων ή στην εικόνα που σας προβάλλουν. Κρίνετε με την λογική που σας διακρίνει. Δώστε σημασία στην λεπτομέρεια, θεμελιώστε σωστά τη ζωή σας και θωρακίστε την, ούτως ώστε να μετράτε τα βήματα και την ανάπτυξη του έργου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυσκολίες και ανταγωνιστικές διαθέσεις, σας οδηγούν σε ένα κοπιαστικό περιβάλλον αυτή την εποχή. Ωστόσο, μην παρεκκλίνετε των στόχων σας, των δεσμεύσεων και υποσχέσεων. Θα πρέπει να είστε συνεπείς, συνετοί και υπεύθυνοι. Η καθημερινότητα θα είναι επιφορτισμένη με πολλά, για τον λόγο αυτό, ας είστε προσεκτικοί με την υγεία, αποφεύγοντας την υπερκόπωση. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος. Ας είστε λιγότερο παρορμητικοί και περισσότερο ευέλικτοι. Αλλάζοντας ίσως στάση και συνήθειες στην καθημερινότητα, η ζωή θα κυλήσει πιο εύκολα κι εσείς θα ξεφύγετε από τις συμπληγάδες.
Βασικό μάθημα ζωής:
Ίσως παρά την υπερηφάνεια σας, πρέπει να αναγνωρίσετε πως ήρθε η στιγμή να προσγειωθείτε σε ιδεολογικό ή φιλοσοφικό επίπεδο. Υπήρξατε αρκετά ονειροπόλοι ή η έως τώρα φιλοσοφία ζωής δεν είναι χρήσιμη στο εξής. Καθώς αναγνώριση και δύναμη εξακολουθούν να είναι τα κίνητρα των πράξεών σας, αναλύστε τα όνειρά σας εξ αρχής και προσπαθήστε να δώσετε μία διαφορετική υφή πλέον στις απόψεις που σας εκφράζουν. Αναλύοντας σωστά, οι αδυναμίες των άλλων μπορεί να γίνουν δικά σας πλεονεκτήματα. Μάθετε να ζητάτε «συγνώμη» όταν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ
Ερωτικές ή δημιουργικές οι διεκδικήσεις και σίγουρα η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο σας ευνοούν. Ωστόσο, υπάρχει η δύσκολη συγκυρία όλων των δεδομένων που παρουσιάστηκαν στον κορμό των προβλέψεων. Κατά συνέπεια, ίσως αισθανθείτε ως απειλή έναν ερωτικό ανταγωνιστή ή τον ίδιο τον σύντροφο, ή έρθετε σε ρήξη με συναισθήματα ζήλιας. Η κρίση που είναι πρωτίστως συναισθηματική, αναδεικνύει την σταθερότητα ή μη, της σχέσης με τους αγαπημένους και την διεκδίκηση της ευτυχίας και της πληρότητας.
Βασικό μάθημα ζωής:
Μην έχετε φοβίες και ανασφάλειες, καθώς θεωρείτε πως δεν υπάρχει αρκετή δύναμη υλική να σας στηρίζει. Ίσως έχετε μία αμυντική συμπεριφορά, προκειμένου να σκεφθείτε πώς θα δράσετε για να είστε εξασφαλισμένοι. Ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε τη διαφορά μεταξύ των λέξεων «θέλω» και «χρειάζομαι». Απομακρυνθείτε από τις πικρίες που κρατάτε μέσα σας και προχωρήστε σε απλές χαρές της ζωής, απολαύστε ό,τι υπάρχει γύρω σας, ακόμη κι αν είναι λιτό και απλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βασικές για σας οι προκλήσεις εδώ και ένα χρόνο, καθώς στο ζώδιό σας κινούνται ο Β. Δεσμός και ο Δίας. Με τους υπόλοιπους συνδυασμούς των ημερών, και όσων ακολουθούν τον επόμενο μήνα, είστε διαρκώς σε εγρήγορση. Η εγρήγορση όμως, αν και σας κινητοποιεί, σας φέρνει άγχος και αισθάνεστε ειδικά τώρα πως βιώνετε μία απειλή. Η επιθετικότητα, εκφράζεται από οικεία πρόσωπα. Ή εκείνους που είχατε σαν οικογένεια στη ζωή σας. Μπορεί όντως να διακρίνετε μία ανταγωνιστική διάθεση ή την επιθυμία να επιβάλουν τις απόψεις τους σε σας, αλλά μην διογκώνετε τις ενδείξεις.
Βασικό μάθημα ζωής:
Μην προσωποποιείτε τα πάντα και μην γίνεστε ενοχικοί. Συχνά τα φαινόμενα εξαπατούν και οι ανθρώπινες σχέσεις κρύβουν πολλές πτυχές σκοτεινές ή ασαφείς. Κάνετε υπομονή έως ότου έχετε σαφέστερη εικόνα. Προσπαθώντας να ισορροπήσετε τους γύρω σας, μην αναλαμβάνετε συνέχεια τον ρόλο του ειρηνοποιού δίχως σταθερότητα και δίχως προσωπική άποψη.

ΖΥΓΟΣ

Σοβαροί προβληματισμοί και μία συνειδητοποίηση της σκληρότητας, του ανταγωνισμού ή επιθετικής ιδεολογικής συμπεριφοράς από το περιβάλλον, φέρνουν μελαγχολία παροδικά. Η θετική πλευρά είναι πως σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις, καθώς συχνά είστε διστακτικοί και προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους πάντες. Γίνεστε περισσότερο θωρακισμένοι και υπερασπίζεστε τις απόψεις σας. Είναι σημαντικό να εκφραστείτε ευέλικτα, ενδεχομένως δίχως να δείχνετε πλήρως τις προθέσεις σας.
Βασικό μάθημα ζωής:
Η ουσία είναι στην λεπτομέρεια, αλλά μην σας γίνει εμμονή αυτό. Ρυθμίστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας, καθώς είστε συχνά ασαφείς ή αμελείς γιατί χάνετε το μέτρο. Αποφύγετε τις εύκολες λύσεις, τους ανθρώπους που σας αποσυντονίζουν ή απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αποφύγετε συντηρητικές απόψεις και αδιαλλαξία. Μην αναιρείτε την συναισθηματική χαρά, προκειμένου να αποφύγετε την πίεση της συνέπειας. Και μην κρίνετε τα πάντα και τους πάντες. Διατηρήστε ηρεμία στην ψυχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διεκδικήσεις μοιάζουν να απειλούν την ασφάλεια και την ευημερία σας. Αλλά κι εσείς προφανώς είστε το ίδιο διεκδικητικοί και ανταγωνιστικοί προκειμένου να μην χάσετε κεκτημένα. Ο αγώνας επειδή αφορά κυρίως την ύλη, εμπεριέχει εγωιστικά στοιχεία και γίνεται σκληρός. Αν είστε εσείς που πιέζετε για επικράτηση, τότε διεγείρετε μεγάλες αντιδράσεις. Πρέπει να αλλάξει η οπτική σας και ώριμα να αντιμετωπίσετε τις αξίες που κυριαρχούν αυτή την εποχή. Αν σας πιέζουν άλλοι, θωρακίσετε τα συμφέροντά σας. Όπως και να έχει, μην χάνετε το μέτρο και την αίσθηση του δικαίου.
Βασικό μάθημα ζωής:
Μία εσωτερική υπερηφάνεια σας εμποδίζει να αφεθείτε στους άλλους και να είστε αντικειμενικοί. Η δοκιμασία και το μάθημα της ζωής είναι το πώς να συμπορεύεστε με τους άλλους ισότιμα. Μην έχετε τάσεις κυριαρχίας σε όσους βρίσκονται κοντά σας και δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να είναι λίγο διαφορετικοί από εσάς, αρκεί να είναι απλοί και αληθινοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ζώδιο σας είναι το κέντρο βάρους της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο. Και εκεί καταλήγει η σύνθεση που αναφέραμε στο κεντρικό μας θέμα. Ίσως νιώθετε κυρίαρχοι και γι αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο εγκρατείς και συνετοί, δηλαδή περισσότερο υπεύθυνοι. Μπορείτε όντως να κερδίσετε σε ένα ανταγωνισμό, αλλά μην γίνετε προκλητικοί. Η εξέλιξή σας θα επιτευχθεί με οργάνωση και αυτοσυγκράτηση. Θα απαιτηθεί πειθαρχία για να σχεδιάσετε και να προβάλλετε τις ιδέες και τους στόχους σας για κοινωνική άνοδο. Αξιολογείτε αυτό που σας ταιριάζει και επικεντρωθείτε στην πρόοδό σας.
Βασικό μάθημα ζωής:
Δυσκολεύεστε να περάσετε πλήρως από την ανέμελη ζωή στην ωριμότητα, αλλά οι συνθήκες τώρα το επιτάσσουν. Περιορίστε το άγχος, και προσγειωμένα ενδιαφερθείτε για να αναπτύξετε το έργο σας, να προβάλλετε τα ιδανικά σας ή τα όνειρά σας. Δεν χρειάζεστε δεκανίκια, είστε δυνατοί για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη αυτή η εποχή καθώς είστε ήδη σε μία φάση μοναχική, προφανώς για να τα βρείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Αλλά η ένταση των ημερών επικεντρώνεται ειδικά στις ευαισθησίες σας και μας πονά η ταλαιπωρία, μία νοσταλγική διάθεση, ή ένας περιορισμός. Με μία ψύχραιμη διαχείριση των βαθύτερων αναγκών σας, θα κατανοήσετε βιώματα και αγωνίες που ίσως δεν αντιλαμβανόσασταν στο παρελθόν. Παρά ταύτα, θα πρέπει να παραμένετε ήρεμοι και συνειδητοποιημένοι πως όλα δεν έχουν το μέγεθος που πιστεύετε. Αν είστε με το μέρος του δικαίου, κανείς δεν μπορεί να νικήσει την εσωτερική σας δύναμη. Αν όχι, τότε έχετε εγκλωβιστεί και πρέπει να βρείτε τρόπο να βγείτε από το τούνελ.
Βασικό μάθημα ζωής:
Να αποφύγετε τις εύκολες λύσεις, τις όμορφες υποσχέσεις και να ακολουθήσετε την ευθυκρισία που χαρακτηρίζει την ψύχραιμη φύση σας. Μία κοινωνική υπηρεσία δίχως ατομικό όφελος, μπορεί να είναι το κλειδί αλλά και η παγίδα, αν δεν θέτετε όρια. Μην εμπιστεύεστε στους άλλους την αυτονομία σας, εξετάστε ξανά, το ιδεολογικό σας προφίλ, σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε ανατρεπτικοί, μαχητικοί και αντιδραστικοί εκ φύσεως. Η σύνοδος του Αρη και του Κρόνου αυτή την εποχή, ευνοεί τις τάσεις του ζωδίου σας. Σας προσδίδει τόλμη και επιμονή, ή συγκροτημένη δράση. Αλλά χρειάζεστε και όρια. Ίσως τα όρια θα τα έδινε ο Κρόνος, αν δεν τον θεωρήσετε ως ασπίδα για κάθε διεκδίκηση στόχου. Ας μην μοιράζεστε τα όνειρά σας αδιακρίτως αυτό το χρονικό διάστημα. Αποφύγετε τις ρήξεις με ανθρώπους που συμπορεύονται σε ένα ομαδικό έργο με σας, ή με φίλους. Υπάρχει ανταγωνιστικό πνεύμα και επιδίωξη επικράτησης με σκληρό τρόπο.
Βασικό μάθημα ζωής:
Η αίσθηση ψυχικής κόπωσης είναι προειδοποίηση πως η ψυχή επιζητά την ηρεμία. Ίσως ήρθε η στιγμή να αξιολογήσετε ό,τι είναι σημαντικό για σας και να ορίσετε τις προτεραιότητές σας. Νιώθετε ανάγκη για ασφάλεια. Αποφύγετε όμως την κτητικότητα ή την εμμονή στην ύλη. Αν εργαστείτε εξελικτικά, σε πολλά σημαντικά θέματα θα διαπιστώσετε πλήρη μεταλλαγή.
βασισμένοι σε παλιές συνήθειες και μεταλλάσετε την εσωτερική εξάρτηση σε πλήρη αυτονομία σκέψης και δράσης. Μαθαίνετε να κρίνετε αντικειμενικά τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας και να εδραιώνετε την αυτοεκτίμηση μέσα από την αυτοπειθαρχία.

ΙΧΘΕΙΣ
Κρίσιμη και για σας αυτή η εποχή, καθώς συμμετέχει το ζώδιό σας στον σχηματισμό που αναφέραμε στον κορμό των προβλέψεων. Μία σημαντική περίοδος για σας, ειδικά αν έχετε μοχθήσει τα προηγούμενα χρόνια. Φθάνετε στην κορύφωση του έργου σας και στην αξιολόγηση των προσπαθειών, εν μέσω δράσης και αντιδράσεων όμως. Οι ανταγωνιστές καραδοκούν και σας προκαλούν ανοιχτά σε μία μάχη ισχύος. Ανάλογα με τις φιλοδοξίες σας, είστε σε θέση να παλέψετε με πείσμα… ή να αποφύγετε κάθε μάχη. Μην οπισθοχωρήσετε αυτή την περίοδο. Πρέπει να αναλάβετε ευθύνες.
Βασικό μάθημα ζωής:
Κατά πρώτον, απαραίτητη είναι η πειθαρχία για την υλοποίηση των στόχων σας. Το χτίσιμο του έργου σας σε στέρεες βάσεις, οδηγεί σε αύξηση της αυτοεκτίμησης. Αλλά δεν χρειάζεται να βυθίζεστε στην αυτολύπηση ή στην απογοήτευση για κάθε δυσκολία. Δίνοντας βαρύτητα στα μαθήματα που εισπράττετε μέσω των άλλων, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;