Field Trippin: Riding σ' ένα λιβάδι λουλούδια
Δες τους Martin Söderström και Dawid Godziek να βγάζουν απίστευτα trick σ' ένα υπέροχο edit.

Οι Martin Söderström και Dawid Godziek είναι δύο από τους πλέον ταλαντούχους MTB και BMX riders με στυλ που ξεχωρίζει, και η συνάντησή τους στη Σουηδία γέννησε το Field Tripping που μόλις είδες στο πιο πάνω video.

Οι δύο αναβάτες βγάζουν απίστευτα tricks – δύο από τα οποία γίνονται για πρώτη φορά αλλά κι ένα νέο signature move, σε ένα κατακίτρινο φόντο από λουλούδια που έχει καταπιεί τα kickers και τα landings.
World first από τον Martin και ένα νέο signature move από τον Dawid
Οι δύο riders ανέβασαν το επίπεδο στις κατηγορίες τους, με τον Martin να βγάζει δύο νέα tail whip variations και τον Dawid να παρουσιάζει το νέο του signature twister με BMX.

Δημιουργικότητα με το χώρο
Ο Martin δείχνει να είναι συνηθισμένος να αψηφά τη βαρύτητα σε μεγάλα air. Μεγάλωσε στο απόλυτα επίπεδο τερέν της Ουψάλα στη Σουηδία, αλλά δεν άφησε την απουσία βουνών να τον σταματήσει απ’ το να κάνει ποδήλατο και να είναι δημιουργικός με το περιβάλλον γύρω του. Αυτό είναι ένα ταλέντο που ο ίδιος αποδίδει εν μέρη στο bike film Life Cycles. Αποτυπώθηκε στο μυαλό του νεαρού Martin και τον βοήθησε να διαμορφώσει τη μελλοντική του καριέρα. Για να δείξει την εκτίμησή του, θεωρεί πως αυτό το clip είναι ένας σύγχρονος φόρος τιμής στο film.
“Ήθελα να κάνω ένα νέο version με πιο δυνατά tricks και ένα Σουηδικό τόνο”, μας λέει ο Martin Söderström. “Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια από τις πιο επίπεδες περιοχές της Σουηδίας. Αλλά τα επίπεδα λιβάδια ποτέ δε με εμπόδισαν να γίνω επαγγελματίας αναβάτης mountain bike. Απλά δεν μπορείς να αφήσεις τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να σε σταματήσουν.”
Καθώς τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι πιο όμορφα όταν τα μοιράζεσαι με κάποιον, ειδικά όταν πρόκειται για τέτοια sessions, ο Martin πήρε τηλέφωνο το φίλο του και pro BMX rider Dawid Godziek για να πάρει μέρος στο πάρτυ.
“Ο Dawid πάντα με εντυπωσίαζε πολύ. Έχει την ικανότητα να βγάζει τα μεγαλύτερα tricks με το καλύτερο στυλ, κάτι που είναι πολύ σπάνιο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;