Λάθη που κάνεις και εμφανίζεις ακμή το καλοκαίρι!
Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που βγάζεις σπυράκια από το πουθενά το καλοκαίρι!

a.cara-delevingne-funny-faces-instagram

Είναι σύνηθες φαινόμενο για αρκετές γυναίκες το καλοκαίρι να βγάζουν από το πουθενά κάποια σπυράκια στο πρόσωπο ή ακόμη και στο σώμα.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που βγαίνουν αυτά τα σπυράκια:

Δεν αλλάζεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.

Το γεγονός ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς το χειμώνα σου πάνε καλά δε σημαίνει ότι είναι ιδανικά και για το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι διαφορετικές οι ανάγκες του δέρματος και μπορεί ένα προϊόν που χρησιμοποιείς το χειμώνα να είναι εντελώς λάθος για τους μήνες του καλοκαιριού.

Δε χρησιμοποιείς αντηλιακό.

Οι περισσότερες πιστεύουμε ότι εάν χρησιμοποιούμε αντηλιακό, δε μαυρίζουμε. Μεγάλο λάθος! Το αντηλιακό προστατεύει και σίγουρα δεν αποτρέπει το μαύρισμα. Πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνά!

Χρησιμοποιείς το λάθος αντηλιακό.

Αυτό και αν είναι συχνό λάθος! Μπορεί να πιστεύεις ότι βάζεις αντηλιακό αλλά στη τελική να είναι τόσο λάθος που η χρήση του να μην έχει καν νόημα. Συμβουλέψου τους ειδικούς πριν αγοράσεις κάποιο!

Κάθεσαι πολλές ώρες στον ήλιο.

Το έχουμε πει αρκετές φορές, το λέμε και πάλι. Δε πρέπει να κάθεσαι πολλές ώρες στον ήλιο, καταστρέφεις το δέρμα σου. Θα μαυρίσεις σταδιακά. Ίσα ίσα η υπερβολική έκθεση θα οδηγήσει στο ξεφλούδισμα, στο κάψιμο και θα χάσεις το μαύρισμα που τόσο επιθυμείς.

Δε ξεπλένεσαι αμέσως μετά τον ιδρώτα.

Το βασικό πρόβλημα το καλοκαίρι είναι ότι ιδρώνουμε πολύ. Καλό θα ήταν να πλενόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται προκειμένου ο ιδρώτας να μη μένει στο σώμα ή στο πρόσωπο μας, ο  οποίος και είναι βασικός παράγοντας για τα σπυράκια του καλοκαιριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;