Ρίο 2016: Αφήστε την Google να σας ξεναγήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες!
Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο 2016 ξεκινούν σύντομα και η Google μας ξεναγεί!

Rio Games logo_0

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο 2016 ξεκινούν σύντομα και η Google μας ξεναγεί!

Οι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν στιγμή ορόσημο τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φιλάθλους, η οποία χρονολογείται από το 1896. Την επόμενη εβδομάδα, το Ολυμπιακό φως θα ανάψει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία, όπου χιλιάδες αθλητές θα συναντηθούν για να αντιπροσωπεύσουν τη δύναμη και την περηφάνια των χωρών τους σε όλο τον κόσμο, ως κοινό τους.

Γιορτάζοντας το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, η Google παρουσιάζει ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα προϊόντα της, βοηθώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016:

Να ανακαλύψουν το πρόγραμμα των αθλημάτων, την καταμέτρηση των μεταλλίων και πληροφορίες σχετικά με τους αθλητές στην αναζήτηση.
Να μάθουν τα αποτελέσματα και να παρακολουθούν τα τηλεοπτικά προγράμματα σε περισσότερες από 30 χώρες.
Να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα επίσημα κανάλια ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης στο YouTube σε περισσότερες από 60 χώρες.
Να εξερευνήσουν το Ρίο και τα στάδια των αθλημάτων στο Google Maps
Να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες ταχύτερα αναπτυσσόμενες αναζητήσεις από όλο τον κόσμο

Στην Google, η αναζήτηση πληροφοριών για τους αγαπημένους σας αθλητές και τα αγαπημένα σας αθλήματα, για τον αριθμό των μεταλλίων ή το πρόγραμμα της χώρας σας έχει γίνει πλέον πολύ εύκολη υπόθεση.

Συμβουλή για επαγγελματίες: Αν αναζητήσετε στη mobile εφαρμογή της Google είτε σε Android είτε iOS, θα δείτε επίσης μια επιλογή για να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις αναφορικά με τα πιο top αθλητικά γεγονότα και τους νικητές συγκεκριμένων αγωνισμάτων, έτσι ώστε να μην χάνετε ποτέ τον παλμό των αγώνων.

Για να πάρετε μια γεύση από τους Αγώνες, δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα επίσημα κανάλια ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης στο YouTube σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Και ως επιπρόσθετη επιβράβευση, το YouTube στέλνει 15 κορυφαίους Youtube δημιουργούς στο Ρίο, δίνοντας στους συνδρομητές τους μια γεύση του πώς είναι να βρίσκονται εκεί μέσω live streaming από την κινητή τους συσκευή.

Με το Street View στο Google Maps, οποιοσδήποτε μπορεί να απολαύσει τη μαγεία του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε άλλη ήπειρο, μπορείτε να δείτε τα μέρη όπου οι πιο ταλαντούχοι αθλητές θα γράψουν ιστορία και να εξερευνήσετε την εκπληκτική ομορφιά της Βραζιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;