CodeBurrow: Συμμετέχοντες του Beyond Hackathon μιλούν στο neolaia.gr!
Λίγες ημέρες μετά το Beyond Hackathon από τη Eurobank επικοινωνήσαμε με τις ομάδες που συμμετείχαν για να μοιραστούν

CodeBurrow_Team

Λίγες ημέρες μετά το Beyond Hackathon από τη Eurobank επικοινωνήσαμε με τις ομάδες που συμμετείχαν για να μοιραστούν μαζί μας την ιδέα τους αλλά και τη γενικότερη εμπειρία!

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι ομάδες που δημιουργήθηκαν από Software Developers, Marketers, Designers & Business Developers κλήθηκαν σε διάστημα 48 ώρών να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν προϊόντα και υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και το API της Τράπεζας, με τελικό στόχο την μεταμόρφωση της σημερινής εμπειρίας του πελάτη.

Πάμε να γνωρίσουμε τους CodeBurrow

Καλησπέρα! Αρχικά παρουσιαστείτε μας!

Kαλησπέρα και σε σας. Είμαστε η ομάδα CodeBurrow. Είμαστε ένα Software House που ειδικεύεται σε startups. Δηλαδή συνεργαζόμαστε με startups για να δημιουργήσουμε το software που χρειάζονται. Στον ελεύθερό μας χρόνο προσπαθούμε να υλοποιούμε τις δικές μας ιδέες, εστιάζοντας στον τομέα του FinTech.

Ποια ανάγκη λύνει το smart-pay;

Γρήγορες, ασφαλείς, και εύκολες χρηματοοικονομικές ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Και πώς ακριβώς το επιτυγχάνει αυτό;

Γρήγορες -> Σκανάροντας ένα QR Code
Ασφαλείς -> Τα στοιχεία του χρήστη δεν φαίνονται πουθενά και η διαδικασία της συναλλαγής γίνεται μέσω του API της τράπεζας.
Εύκολα -> User Experience. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να συμπληρώσει πεδία ή μεγάλους αριθμούς (ex: IBAN). Όλη η διαδικασία τελειώνει με λίγα clicks.

Πόσο εξοικειωμένοι ήσαστε με τον όρο FinTech πριν το Hackathon;

Πολύ. Ασχολούμαστε συνεχώς με τον χώρο του FinTech και παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις, διότι προσπαθούμε να εξελίξουμε σχετικά startups στην Ελλάδα.

Στο σύνολό του, ως εμπειρία, το Beyond Hackathon της Eurobank τι σας προσέφερε;

Επαφές, διασκέδαση, και γνώση όσο αφορά το χώρο του FinTech στην Ελλάδα. Κυρίως μιλήσαμε με στελέχη της Eurobank, πήραμε μια καλή ιδέα των εσωτερικών λειτουργιών και των βλέψεων τους για το μέλλον σε σχέση με την αξιοποίηση startups και λάβαμε πολύτιμες συμβουλές από τους μέντορες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;