6 πράγματα που δεν ήξερες για τον Αόρατο Εχθρό!
Η ταινία Αόρατος Εχθρός είναι ένα σύγχρονο πολεμικό θρίλερ που φέρνει στην επιφάνεια την ουσιαστική ανυπαρξία ενός κώδικα δεοντολογίας

Η ταινία Αόρατος Εχθρός είναι ένα σύγχρονο πολεμικό θρίλερ που φέρνει στην επιφάνεια την ουσιαστική ανυπαρξία ενός κώδικα δεοντολογίας σε σχέση με τη χρήση νέων τεχνολογιών στον πόλεμο.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους και η ένταση κλιμακώνεται πυρετωδώς καθώς η πλοκή εκτυλίσσεται.

Ο σκηνοθέτης Gavin Hood (Ender’s Game, Tsotsi) καταπιάνεται ξανά με ένα αγαπημένο του ζήτημα, που αφορά στις σύγχρονες πολεμικές τακτικές και την είσοδο της τεχνολογίας, και ειδικότερα των drones (μη επανδρωμένων αεροσκαφών), στα πεδία των μαχών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren (Trumbo, The Queen), ο Aaron Paul που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το Breaking Bad, καθώς και ο Alan Rickman σε έναν από τους τελευταίους του ρόλους.

Πάμε να δούμε 6 πράγματα που ίσως να μην ήξερες για τον Αόρατο Εχθρό:

  • Ο αρχικός τίτλος της ταινίας που είχε προτείνει ο σεναριογράφος για την ταινία ήταν Kill Chain.
  • Αρχικά το πλάνο ήταν να είναι άντρας ο συνταγματάρχης Powell, αλλά στη συνέχεια οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι η παρουσία μιας γυναίκας θα περιέπλεκε πιο πολύ τα πράγματα και θα αναδείκνυε και άλλες συνιστώσες.
  • Ο σύμβουλος της ταινίας σε στρατιωτικά ζητήματα Chris Lincoln-Jones, υπηρέτησε για πάνω από 25 χρόνια στο βρετανικό στρατό.
  • Ο σύμβουλος της ταινίας σε στρατιωτικά ζητήματα από την αμερικάνικη πλευρά ήταν ο Chris Hercules, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στο πιλοτάρισμα των drones.
  • Η ταινία γυρίστηκε στη Νότιο Αφρική και στην στρατιωτική βάση της ερήμου της Νεβάδα.
  • Διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας είναι ο ελληνοκύπριος Χάρης Ζαμπαρλούκος (Mamma Mia!, Thor, Locke).

4 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;