Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Ιουλίου – 1 Αυγούστου
Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες για δυναμικές αποφάσεις, δραστηριότητες, κατακτήσεις.

Zwdia

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες για δυναμικές αποφάσεις, δραστηριότητες, κατακτήσεις. Είναι η εποχή κατά την οποία θα επιδιώξουμε να σταθούμε απέναντι σε εμπόδια, εγωιστική συμπεριφορά, προκλήσεις κάθε είδους.

Διαθέτουμε θέληση, επιθυμία σαφή και μαχητικότητα.

Το σημαντικότερο φαινόμενο της εβδομάδας είναι η σταδιακή σχηματιζόμενη γωνία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Λέοντα προς τον Άρη στον Σκορπιό.

Ο Άρης μετά από μία παλινδρόμηση στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο βρέθηκε αρχικά πριν από 8 περίπου μήνες, μετά σε ανάδρομη φορά τον Μάιο και τον Ιούνιο και τώρα πλέον σε ορθή κίνηση, ολοκληρώνει την διαδρομή αυτή και μπορεί να καθαρίσει τα τελευταία σκοτεινά σημεία με χειρουργική ακρίβεια.

Σε τετράγωνο προς τον Λέοντα, όπου κινούνται ο Ερμής και η Αφροδίτη, η λάμψη και το σκοτάδι συμπορεύονται σε μία σχέση «αγάπης και μίσους» (!). Ναι, υπάρχει πρόκληση, αλλά οι πληροφορίες των πλανητών, μας δίνουν την εικόνα μίας μάχης με ενδιαφέρον και αναζωογόνηση.
Είναι η ερωτική μας διάθεση που αναπτερώνεται, προκειμένου να βιώσουμε σε βάθος τα συναισθήματα που προκαλεί η δράση μας. Είναι το ένστικτο που αναζητά πεδίο έκφρασης.
Θέλουμε να κατακτήσουμε το ωραίο, το λαμπερό, την ιδέα, την απόλαυση!
Θέλουμε να έχουμε κτητικά ό,τι θεωρούμε πολύτιμο.
Θέλουμε την έκφραση των συγκινήσεων στο αποκορύφωμά τους.

Η διεκδίκηση μας κρατά σε εγρήγορση.

Οι επιλογές μπορούν να έχουν σαφήνεια και σοβαρότητα όμως. Κι αυτό γιατί παράλληλα στον Λέοντα βρίσκεται ο Ήλιος (θέληση, προσδοκία) σε τρίγωνο προς τον Κρόνο.
Αναγνωρίζοντας ό,τι αξίζει, του δίνουμε προβάδισμα και το στηρίζουμε ουσιαστικά…

Κριός

Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και βρίσκεται σε ένα κατάλληλο ζώδιο για να εκφραστεί η μαχητικότητά σας, αλλά παράλληλα θέλετε να κατακτήσετε και είστε την ευθεία διεκδίκηση των σχέσεων. Ωστόσο, μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας κυρίως σε πολυτελείς επιλογές ή πολλές διασκεδάσεις. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Στα αισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Θα θέλετε να απολαύσετε μόνο όμορφες στιγμές, ίσως εγωκεντρικά, για τον λόγο αυτό, κάποιες σχέσεις τελειώνουν οριστικά, κάποιες άλλες γίνονται «σχέσεις καρδιάς και ψυχής».

Ταύρος

Στον τομέα των σχέσεων υπάρχει η βαρύτητα αυτές τις μέρες και ολοκληρώνετε εκκρεμότητες με την συντροφική σχέση ή μία συνεργασία. Με ωριμότητα πλέον, διαθέτετε πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν ή προκαλούν γοητεία και μαγνητισμό. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία διευκρίνιση στην σοβαρή σας ή μόνιμη σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν δίχως εγωιστικά κίνητρα, γιατί δεν θα μπορείτε να πετύχετε τον στόχο στο έπακρον, κυρίως στην οικονομική συμφωνία. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ενδέχεται να γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, και διασφαλίστε τα κεκτημένα σας, αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Δίδυμοι

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο οκτάμηνο, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν. Έχετε όμως επιτυχία στην κοινωνική καθημερινότητα, και θα ήταν ενδιαφέρον για σας να υπάρχουν έξοδοι, δραστηριότητες, συναντήσεις, γνωριμίες. Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα μαγνητίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης σας στηρίζει από τον προηγούμενο μήνα ξανά μετά από μία μακρά πορεία οκτώ μηνών, σχηματίζει θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε να χαίρεστε τη ζωή. Ο Άρης θα σας φέρει τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά αλλά και πρόκληση με τα τετράγωνα προς τον Ερμή και την Αφροδίτη. Θέλετε να πετύχετε το καλύτερο!. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει, προσέχετε όμως να επιλέξετε έναν άνθρωπο που θαυμάζετε. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, ψυχαγωγηθείτε και αφιερώσετε χρόνο στο παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο, να είστε κοντά και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί. Αποφύγετε όμως να σκέπτεστε τις προσωπικές απολαβές και μόνο!

Λέων

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό σας προς τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε. Ας κάνετε τα απαραίτητα κι όχι πολυτέλειες… Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, καθώς αισθάνεστε την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι. Κάποιο μυστικό ενοχλεί, και μπορεί να υπονομεύσει τις σχέσεις. Μην είστε εγωιστές προς τους οικείους σας. Αν είστε ικανοί σε τεχνικά θέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Διαφορετικά, κάνετε υπομονή δίχως εγωιστικές διαθέσεις, προκειμένου να περάσετε ξεκούραστα το καλοκαιρινό αυτό διάστημα.

Παρθένος

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και είναι ωφέλιμο για σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε να δώσετε χρόνο σε σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάποιες μέρες με ένταση. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που έχουν πιο δυναμική νοοτροπία από εσάς, αλλά και μία νέα φιλοσοφία, θα σας απασχολήσουν. Σε ό,τι αφορά τον φιλοσοφικό ή ιδεολογικό τομέα της ζωής σας, αποφύγετε τον δογματισμό και τις στενές αντιλήψεις. Ειδικά όταν υπάρχουν παράπονα που δεν έχετε εκφράσει, είναι πιθανόν να εκνευρίζεστε με όσους δεν σας κατανοούν. Ο οραματισμός για μία νέα γνώση, θα σας οδηγήσει σε σχέδια για το μέλλον. Η απόσυρση για λίγες μέρες κοντά στην θάλασσα ή σε ένα ήρεμο τόπο, δίνουν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού μία αίσθηση χαλάρωσης, απομακρύνοντας το φυσικό σας άγχος. Η ερωτική διάθεση γίνεται πιο εκφραστική, με πινελιές ρομαντισμού και σεξ απήλ.

Ζυγός

Μάχη δίνετε για τα επαγγελματικούς και άλλους σημαντικούς στόχους. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα εισοδήματά σας και να γίνει μία σωστή αξιοποίηση. Θέλετε να πετύχετε το καλύτερο, είστε πεπεισμένοι πως πρέπει να γίνει αυτή προσπάθεια. Γι αυτό αν και βιώνουμε δύσκολες περιόδους, παλεύετε όσο μπορείτε. Υπάρχει ανταγωνισμός και κάποιοι προσπαθούν να μειώσουν την λάμψη σας. Αν είστε έντιμοι σ’ αυτό που κάνετε, θα πρέπει να πετύχετε, παρά τα εμπόδια που κατά διαστήματα, συναντάτε στον δρόμο σας. Είστε ικανοί να τα καταφέρετε και, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τώρα οφείλετε να δείτε την δύναμη της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο. Αποφύγετε την κτητικότητα και μη αισθανθείτε φόβο να τολμήσετε προκειμένου να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα οικονομικό όφελος.

Σκορπιός

Στον δικό σας χώρο έχουμε για τελευταίες μέρες φέτος την παρουσία του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως πρόσφατα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Ωστόσο, το τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, έχει δύο διαστάσεις. Η πρώτη αφορά την προοπτική και την εμβέλειά σας σε κοινωνικό επίπεδο. Κατακτήσεις, γοητεία, λάμψη, προβάλλουν περισσότερο την προσωπικότητά σας. Ερωτική μαγνητική έλξη, φέρνει κοντά σας νέες αξιόλογες γνωριμίες. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός από το χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως υπάρξει πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή… Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς η αδρεναλίνη είναι στα ύψη!

Τοξότης

Θετική γωνία σχηματίζουν οι πλανήτες στα ζώδια φωτιάς για σας αυτή την εποχή. Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής, είναι ένα χέρι βοήθειας, για να ταξιδέψετε μακρύτερα από όσο ονειρεύεστε ως σήμερα. Μπορείτε να ανοίξετε ορίζοντες. Αλλά, υπάρχει ένα στοιχείο που σας κοντράρει… Φαίνεται πως ελλοχεύει ένας ανταγωνισμός αρκετά κρυφός ή μία παρουσία που δεν χαίρεται με την πρόοδό σας. Για τον λόγο αυτό, αφήστε κατά μέρος την αισιοδοξία σας. Πρέπει να συγκεντρωθείτε σε ένα σημαντικό, πρακτικό στόχο επίτευξης και να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας. Κρατήστε μυστικές τις διαδικασίες, την μεθοδολογία και το σχέδιό σας. Δεν αποκλείεται το άγχος ή η πίεση να προκαλέσει είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας. Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης, αλλά κάθε σημαντικό βήμα, απαιτεί καλό προγραμματισμό και ψυχραιμία. Χαλαρώστε κυρίως μέσα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, ασχοληθείτε με την προσωπική αναζήτηση και θα βρεθεί η καλύτερη λύση!

Αιγόκερως

Μία ιδιαίτερη περίοδος που φέρνει σε σύγκρουση τις προσωπικές σας επιδιώξεις με την εργασία και τις ευθύνες ως προς τα οικονομικά. Με την έγνοια να έχετε διασφάλιση μελλοντικά, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Είστε άτομα που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Μπορείτε να δώσετε χρόνο στους στόχους και να αναγνωρίσετε ποια είναι τα οφέλη και οι προτεραιότητες αυτή την περίοδο. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, αποφεύγοντας ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης από εκείνους που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Η μάχη είναι δική σας πρόκληση και αφορά την ποιότητα των απολαβών από την νίκη. Μην αφήσετε περιθώρια να περιοριστεί το δώρο που θα εισπράξετε. Είτε είναι συναισθηματική απολαβή, είτε οικονομική. Παράλληλα, αποφύγετε να επενδύσετε σε κάτι που είναι δαπανηρό, ή να έχετε δαπάνες επιβαρύνοντας τα αποταμιεύματά σας.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε συναλλαγή, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στην επαγγελματική, σας προκαλούν αυτή την περίοδο. Φαίνεται να έχουν εγωιστικά κίνητρα ή να τους ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια, αν υπάρχει ένα μυστικό. Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θα σας εκτιμήσουν, αν είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς ως τώρα. Αν υπήρξαν μεθοδεύσεις υπόγειες, από μέρους κάθε πλευράς, αποκαλύπτονται και το φως φέρνει την αλήθεια στην επιφάνεια. Κατά συνέπεια, έρχεται δικαίωση και εξισορρόπηση, όπου είχαν διαταραχθεί σχέσεις και συνεργασίες. Η κτητικότητα και η ωφελιμιστική συμπεριφορά θα δεχτούν πλήγμα. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν από τον Οκτώβριο και μετά, αν έχετε αποφύγει τους «σκοπέλους» που σας περιγράφω πιο πάνω.

Ιχθείς

Θετικά και αρνητικά παράλληλα κινούνται οι προδιαγραφές αυτή την εποχή. Καθώς ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε στόχους. Οι στόχοι όμως παρεμποδίζονται προσωρινά, καθώς υπάρχει μία διαμάχη. Η διαμάχη αφορά ενίοτε την εργασία σας και τις σχέσεις με τους υφισταμένους, ενίοτε άτομα που συναναστρέφεστε τακτικά. Για ιδεολογικούς λόγους, ή για μία διαφορά νοοτροπίας, θα είστε σε αντίθεση ή αντιπαράθεση με κάποιον άνθρωποι της καθημερινότητάς σας. Υπάρχει εγωισμός, ή μία ύπουλη συμπεριφορά. Το φως όμως θα λάμψει και θα φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια. Αν έχετε κατά νου ένα μεγάλο ταξίδι, εμπόδια της τελευταίας στιγμής, δεν το ευνοούν άμεσα. Με πείσμα και αποφασιστικότητα, θα το πετύχετε βέβαια. Παρά τις δυσκολίες, οι προηγούμενοι μήνες, σας έδωσαν την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε και να ρυθμίσετε νομικά θέματα, να έρθετε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους ή να υπάρξουν τριβές με κάποιους ανθρώπους εξουσίας. Μάθατε πολλά και σταδιακά, θα ανοίξουν πόρτες, θα βρεθεί διέξοδος με την κατάλληλη τακτική, για να πετύχετε ό,τι οραματίζεστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;