Πέντε χρόνια από το θάνατο της Amy Winehouse! Η ακυκλοφόρητη συνέντευξη...

Πέτε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο της Amy Winehouse.

Η εντυπωσιακή φωνή του «Back To Black», του άλμπουμ που την έκανε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, είχε μια εξίσου τραγική ζωή.

Παλεύοντας με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη βουλιμία, δεν πρόλαβε να χαρεί την τεράστια επιτυχία της.

Τρία χρόνια μετά το θάνατό της ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία συνέντευξη που έδωσε το 2004 και δεν δημοσιεύθηκε ποτέ επειδή ο αρχισυντάκτης πίστεψε πως η τραγουδίστρια δεν θα ενδιαφέρει το κοινό.

Είχε μόλις γνωρίσει τον Μπλέικ, τον οποίο και παντρεύτηκε τον Μάιο του 2007. Ο θυελλώδης γάμος τους έληξε μόλις δύο χρόνια αργότερα, ενώ είχαν ήδη και οι δύο πολλά προβλήματα με ναρκωτικά. Τότε, όμως, εκείνη δήλωνε αναφερόμενη στον Μπλέικ:

«Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου. Δε θα είχα χρόνο για κάποιον που θα θεωρούσα ότι παίζει μαζί μου. Δε θα ήμουν με έναν άνδρα που θα με φοβόταν, αλλά δε νομίζω ότι οι άντρες με φοβούνται, δηλαδή κοίτα με, είμαι μικροσκοπική. Δε νομίζω ότι μπορώ να βλάψω κάποιον, είμαι καλό κορίτσι».

Η ίδια μάλιστα δήλωνε ότι στο μέλλον βλέπει τον εαυτό της με οικογένεια και παιδιά, της φαινόταν όμως περίεργο που τα όνειρα της για οικογενειακή ζωή σπάνια περιελάμβαναν την παρουσία ενός άνδρα στο πλευρό της.

Όσον αφορά τη μητρότητα έλεγε: «Πιστεύω ότι θα είμαι καλή μαμά, δηλαδή το ελπίζω. Ελπίζω να μην είμαι χάλια μαμά. Θέλω να κάνω πολλά παιδιά, τουλάχιστον πέντε, και θα δουλεύω από το σπίτι για να είμαι κοντά τους, Φαντάζομαι να έχω ένα στούντιο στο σπίτι και να τραγουδάμε μαζί, θα είναι πολύ γλυκό».

Μεταξύ άλλων, η Έιμι μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια και τις φήμες για την έντονη επαναστατικότητά της. «Δεν ήμουν ταραξίας, αλλά σίγουρα δε συμμορφωνόμουν εύκολα με οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι δεν τα πήγαινε καλά με την εξουσία και δεν ήθελε να της λένε τι να κάνει.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς θα ήθελε να τη θυμούνται: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποια που δεν ικανοποιούνταν με μία μονοδιάστατη μουσική… ως κάποια που ήταν πρωτοπόρος. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για να το καταφέρω αυτό και είναι συναρπαστικό. Έχω πολύ χρόνο να κάνω μουσική».

Ήταν δύο χρόνια αργότερα όταν κυκλοφόρησε άλμπουμ «Back To Black», που προτάθηκε για έξι βραβεία Γκράμι κερδίζοντας τα πέντε. Κατέκτησε έτσι το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά.

R.I.P.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;