DK και Jason κάνουν freerunning με θέα το Βόσπορο
Για τον Δημήτρη Κυρσανίδη και τον Jason Paul, ένα λιμάνι μπορεί να γίνει freerunning playground!

Για τον Δημήτρη Κυρσανίδη και τον Jason Paul, ένα λιμάνι μπορεί να γίνει freerunning playground!

Τι μπορεί να κάνει ένας freerunner σε ένα εμπορικό λιμάνι; Η απάντηση είναι όσα θα δεις στο video: τα container, οι γερανοί και τα κινούμενα εμπόδια έγιναν ένα εξαιρετικό playground για τους δύο freerunners.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jason Paul -ένας από τους πιο αναγνωρισμένους αθλητές freerunning παγκοσμίως- κι ο Δημήτρης DK Κυρσανίδης -πρωταθλητής του Red Bull Art of Motion που επιστρέφει φέτος στη Σαντορίνη την 1η Οκτωβρίου- αποφάσισαν να συνεργαστούν για το project Red Bull Dreamland. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το απρόσμενο freerunning session στο λιμάνι Haydarpaşa του Βοσπόρου, στην Κωνσταντινούπολη.

Το λιμάνι Haydarpaşa είναι ένα ιδιαίτερο spot που σε εμπνέει. Είχε container απ’ όλο τον κόσμο. Είναι ένα μέρος ιστορικής ομορφιάς.
Jason Paul

Το set up ήταν πολύ ενδιαφέρον για τους δύο αθλητές, καθώς περνούσαν πάνω από μεγάλα container, κινούμενους γερανούς και άλλα κινητά εμπόδια. Περιττό να πούμε πως οι δυνατότητες που έδινε το λιμάνι ήταν απεριόριστες!

Όλα όσα ήθελα να κάνω ήταν συγκεντρωμένα σε μία πίστα στο λιμάνι Haydarpaşa. Γι’ αυτό ήταν τόσο ξεχωριστή εμπειρία.
Δημήτρης Κυρσανίδης

Βγάζοντας κινήσεις που -δύσκολα θα διαφωνήσεις- θυμίζουν λίγο spiderman, είχαν την ευκαιρία να κάνουν runs σε μια πίστα που δεν θα μπορούσε να είναι πιο πλήρης, παρά τις προκλήσεις που επιφύλασσε. Αλλά τα άλματα πάνω σε container σε εντυπωσιακά και μεγάλα ύψη είναι παιχνιδάκι γι’ αυτούς τους επαγγελματίες freerunners – και μην τα επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;