Υποτροφίες 2016-2017 «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη»
Υποβολή αιτήσεων στις 25 Αυγούστου 2016.

υποτροφίες

Ανοίγουν και πάλι οι διαδικασίες για την απονομή της υποτροφίας «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» στο Deree – The American College of Greece, για έναν υποψήφιο φοιτητή από την Αιγιαλεία και τα Καλάβρυτα.

Η υποτροφία, που καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα για τετραετή φοίτηση στο Deree, απονέμεται χάρη στην πολύτιμη δωρεά από την επιχειρηματία κα. Ιζαμπέλλα-Ιωάννα Αρβανίτη, προς το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Στόχος της είναι να βοηθήσει νέους και νέες με καταγωγή από την Αιγιαλεία ή τα Καλάβρυτα να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και να δημιουργήσουν γερές βάσεις για το μέλλον τους, σπουδάζοντας στο Deree.

Η Χριστίνα Κιούση, η προηγούμενη υπότροφος που μόλις αποφοίτησε από το Deree με πτυχίο Ψυχολογίας, λέει:

«Οι γνώσεις που αποκόμισα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του γνωστικού και μορφωτικού μου επιπέδου. Η διαπολιτισμική επαφή με φοιτητές από άλλες χώρες μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω διαφορετικές κουλτούρες και να ανταλλάξω ιδέες και σκέψεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πλήρης συνεργατικότητα καθηγητών και φοιτητών μου δίδαξε πως η γνώση γίνεται εμπειρία και οδηγεί στην προσωπική βελτίωση. Η έμφαση στην ερευνητική πρωτοβουλία, καθώς και στην εθελοντική δράση των φοιτητών, μου ξύπνησαν την πλευρά του εαυτού μου που τολμά να παράξει νέα γνώση και να την προσφέρει. Έχοντας πλέον, ως ισχυρό εφόδιο το πτυχίο Ψυχολογίας του Deree, νιώθω ακαδημαϊκά καταρτισμένη, ώστε να διεκδικήσω μελλοντικά την επαγγελματική καριέρα που επιθυμώ στην εκπαιδευτική ψυχολογία».

H υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» θεσπίστηκε το 2010 και φέρει το όνομα των γονέων της δωρήτριας. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Κολλέγιο, να έχουν υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση, και είτε να έχουν αποφοιτήσει από λύκεια των δήμων Αιγιαλείας ή Καλαβρύτων, είτε ένας από τους δύο γονείς να έχει γεννηθεί σε έναν από τους προαναφερθέντες δήμους.

Η υποτροφία θα προσφέρει την ευκαιρία σε έναν νέο ή μία νέα να παρακολουθήσει ένα από τα 26 προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Deree για την απόκτηση πτυχίου bachelor, αλλά και να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η φοίτηση στο Deree: πρακτική άσκηση σε κορυφαίες διεθνείς εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδας, παρακολούθηση μαθημάτων σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σε ομίλους και φοιτητικές κοινότητες.

Υποβολή Αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» για το τετράμηνο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016 του Deree λήγει στις 25 Αυγούστου 2016.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Οικονομικής Ενίσχυσης και Σχεδιασμού στο τηλέφωνο: 210 600 9800, εσωτ.: 1305, 1306, 1307 ή μέσω email στο: financialassistance@acg.edu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;