Έρχεται το sequel του Blade Runner: Δείτε την πρώτη εικόνα!
To Blade Runner αποκτά sequel και σκηνοθέτης θα είναι ο Denis Villeneuve!

79878

To Blade Runner αποκτά sequel και σκηνοθέτης θα είναι ο Denis Villeneuve!

“Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό «Blade Runner” είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ridley Scott ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο «Blade Runner» είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα.

Denis Villeneuve, σκηνοθέτης

blade runner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο Denis Villeneuve (Sicario: ο Εκτελεστής, Prisoners) πρόκειται να σκηνοθετήσει την ταινία και το ρεπεράζ έχει ήδη προγραμματιστεί για αυτό το μήνα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros. στη βόρεια Αμερική και η Sony Pictures Releasing International θα αναλάβει να την διανείμει εκτός Αμερικής.

Το sequel τοποθετείται μερικές δεκαετίες αργότερα από το 1982, με τον Harrison Ford να επιστρέφει ως -ο θρυλικός πλέον- Rick Deckard. Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από τον Hampton Fancher και τον Michael Green, πατώντας πάνω στην αρχική ιστορία του Fancher και του David Peoples που με τη σειρά του βασίστηκε στη νουβέλα του Philip K. Dick «Do Androids Dream of Electric Sheep». Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Το καστ περιλαμβάνει τους: Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, Dave Bautista, David Dastmalchian και Hiam Abbass.

Ο Frank Giustra και ο Tim Gamble, ιδρυτές και διευθυντικά στελέχη της Thunderbird Films, θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών, ενώ στην παραγωγή θα εμπλακούν ο Bill Carraro, αλλά και ο Ridley Scott.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
7'
64 - 54
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
10'
0 - 0
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;