Καλοκαιρινοί προορισμοί με πανέμορφες παραλίες!
Συγκεντρώσαμε μερικούς από τους καλοκαιρινούς προορισμούς με πανέμορφες παραλίες!

1 (1)

Η αλήθεια είναι πώς τα περισσότερα ελληνικά νησιά έχουν πανέμορφες παραλίες. Η επιλογή επομένως είναι δύσκολη  αφού υπάρχουν αρκετά νησιά που θα μπορούσαν να είναι σε αυτή τη λίστα. Ωστόσο συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά που φημίζονται για τις πανέμορφες παραλίες και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί όπως και να το κάνουμε έχουν το πακέτο!

Στη λίστα μας φυσικά θα μπορούσαν να είναι και η Κρήτη, το Καστελόριζο, τα Κουφονήσια, η Δοννούσα, η Αμοργός, η Πελοπόννησος, η Πάργα, τα Σύββοτα και πολλοί άλλοι καλοκαιρινοί προορισμοί!

Κεφαλονιά

antisamos-poros-4

Τι να πει κανείς για την Κεφαλονιά. Σε αυτό το νησί θα βρεις πανέμορφες παραλίες (παγκοσμίως βραβευμένες) αλλά και νυχτερινή ζωή. Η Κεφαλονιά μπορεί να γίνει το ησυχαστήριο σου αλλά και παράλληλα ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς. Από τη μια μπορείς να βρεις παραλίες με μπιτσόμπαρα και από την άλλη παραλίες όπου είσαι κυριολεκτικά μόνος σου.

Τι αξίζει να δεις 

Η Κεφαλονιά εάν φημίζεται για ένα πράγμα είναι οι μαγευτικές παραλίες της. Εάν θέλετε γαλαζοπράσινα νερά τότε προτείνουμε Μύρτο, Πετανούς, Αντίσαμο, Λαγκαδάκια, Χοργοτά, Έμπλυση, Αλατιές, Δαφνούδι. Εάν θέλετε άμμο και λίγο πιο κοσμοπολίτικες καταστάσεις τότε προτείνουμε Πλατύ-Μακρύ Γιαλό, Ξι και Μέγα Λάκκο.

Η αλήθεια είναι πώς η Κεφαλονιά είναι ένα τεράστιο νησί που χρειάζεται να μείνετε αρκετές ημέρες εάν θέλετε να το γυρίσετε όλο. Εμείς προτείνουμε σίγουρα να δείτε την Άσσο, το Φισκάρδο και τις παραπάνω παραλίες. Εάν θέλετε να μείνετε κάπου πιο κοσμοπολίτικα προτείνουμε το Αργοστόλι που ως πρωτεύουσα του νησιού δε θα σας απογοητεύσει.

Ωστόσο εάν θέλετε την ηρεμία σας και παράλληλα να κάνετε καμιά βόλτα το βράδυ, να βρείτε μπαράκια και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα μιας πρωτεύουσας τότε σίγουρα προτείνουμε το Ληξούρι για διαμονή. Επίσης προτείνουμε την Άσσο, αφού είναι αθεράπευτα ρομαντική.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές καταλυμάτων στην Κεφαλονιά

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Κεφαλονιά

Λευκάδα

PortoKatsiki_1

Η Λευκάδα ως νησί του Ιονίου, όπως και η Κεφαλονιά, έχει πανέμοφες παραλίες.

Αξίζει να δεις

Εννοείται θα πας στον Άγιο Νικήτα, το Κάθισμα και το Πόρτο Κατσίκι που είναι οι πιο διάσημες παραλίες του νησιού.

Επόμενος σταθμός το χωριό των ανέμων και προπύργιο των surfers. Δεκάδες οι sport maniacs αλλά και οι αρχάριοι που σπεύδουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην παραλία της Βασιλικής.

Επίσης στο Νυδρί αξίζει να φας σε κάποια ψαροταβέρνα. Από τη Λευκάδα μπορείς να πας μονοήμερη εκδρομή στο Σκορπιό, το θρυλικό νησί που είχε αγοράσει ο Ωνάσης. Είναι πραγματικά πανέμορφος και αξίζει να το δεις. Εννοείται ότι σε αφήνουν να κάνεις μπάνιο και παραμένεις για λίγη ώρα σε μια συγκεκριμένη παραλία του νησιού.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Λευκάδα!

Νάξος

αγιος-προκοπιος

Η Νάξος είναι ένα από τα πιο όμορφα, γραφικά νησιά που μπορείς να πας και παράλληλα έχει έντονη νυχτερινή ζωή!

Αξίζει να δεις

Τη Χώρα. Χτισμένη γύρω από το λόφο του Κάστρου, αποτελεί λιμάνι και διοικητικό κέντρο του νησιού. Εννοείται ότι θα πας στο παλιό Κάστρο και θα χαθείς στα σοκάκια. Εκεί θα δεις βενετσιάνικα σπίτια, δρομάκια με ιταλικά ονόματα και θα βρεθείς ξαφνικά στον 14ο αιώνα!

Όσο για την Παλιά Αγορά, χωμένη μέσα στα στενά της Χώρας, κρύβει ένα δικό της μικρόκοσμο που μεταφέρει νοερά τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή…

Παραλίες

Από παραλίες αξίζει να πας στον Άγιο Γεώργιο, την πιο πολυσύχναστη παραλία της Νάξου. Άριστα οργανωμένη, προσφέρεται για water sports. Μπορείς να πας στον διάσημο Άγιο Προκόπιο.  Χαρακτηριστικά της το πολύ λεπτό βοτσαλάκι που μοιάζει με άμμο και δεν κολλάει στο δέρμα και η κρυστάλλινη θάλασσα, που την κάνουν να μοιάζει με πελώρια πισίνα.

Άλλη παραλία είναι η Αγία Άννα. Η απέραντη, χρυσή πλαζ της Αγίας Άννας αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Αγίου Προκοπίου. Highlights το δάσος με τους κέδρους που προσφέρει στους λουόμενους ανακουφιστική σκιά, καθώς και το γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα. Beach bars και ταβερνάκια με αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις περιμένουν να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Από την Αγία Άννα ένας ομαλός χωματόδρομος θα σας οδηγήσει στη μήκους 4 χλμ. παραλία της Πλάκας. Άλλοτε στέκι των hippies, ξεχωρίζει για το μαγευτικό σκηνικό που συνθέτουν η λευκή, ψιλή άμμος, οι ψηλοί αμμόλοφοι και το απέραντο γαλάζιο.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Νάξο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για τη Νάξο 

Ρόδος

beach2

Η Ρόδος είναι ένα νησί που δύσκολα δεν ερωτεύεσαι. Πανέμορφη από όλες τις απόψεις

Αξίζει να δεις

Σίγουρα την Παλιά Πόλη. Εκεί θα χαθείς (κυριολεκτικά) στα λαβυρινθώδη σοκάκια.  Τομεγαλοπρεπές Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη βορειοδυτική πλευρά, το επιβλητικό Τζαμί Σουλεϊμάν λίγο πιο πέρα, το Ρολόι -απ’ όπου η πανοραμική θέα στην Παλιά Πόλη είναι μαγευτική- και τα Δημοτικά Λουτρά (Γενί Χαμάμ) θα γεμίσουν το φακό σου με αμέτρητα φωτογραφικά κλικ!

Παραλίες

Η Ιξιά ίσως δεν είναι η πιο διάσημη του νησιού αλλά είναι πολύ όμορφη.  Το Φαλιράκι, η απέραντη χρυσαφένια του αμμουδιά και τα ρηχά, πεντακάθαρα νερά και τα διάφορα water-sports είναι που καθιστούν την παραλία στο Φαληράκι τόσο δημοφιλή. Η Τσαμπίκα, ίσως η πιο δημοφιλής και μια από τις πιο όμορφες του νησιού.  Ποικιλία από εστιατόρια, καφέ και ουζερί «κοσμούν» την ακτογραμμή. Οι παραλίες της Λίνδου δεν χρειάζονται καμία άλλη σύσταση! Η πρώτη, δημοφιλής και αριστοκρατική, μαζεύει τόσο κόσμο που είναι θαύμα αν θα βρεις λίγο χώρο να απλώσεις την πετσέτα σου..

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Ρόδο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Ρόδο

Παξοί

assets_LARGE_t_183762_53701594_type13145

Οι Παξοί είναι μάλλον από τα πιο όμορφα πράγματα που θα δεις ποτέ και δεν υπερβάλουμε καθόλου. Τι να πρωτοπεί κανείς για τα απίστευτα γαλάζια νερά και την μαγική φύση που περιβάλλει τα νησιά.

Τι αξίζει να δεις:

Ο Γάιος είναι το μεγαλύτερο από τα χωριά των Παξών και η πρωτεύουσά τους, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι. Εκεί θα δεις την κλασική ενετική αρχιτεκτονική, τα όμορφα καντούνια και δε εάν δεν είσαι ήδη ερωτευμένος όταν πας εκεί εγγυόμαστε ότι θα συμβεί σίγουρα.

Πέρα από τις Πλάκες, Δεύτερη Σπιάτζα και Paxos Beach στον Γάιο,  μια από τις πιο καλές επιλογές είναι η βοτσαλένια παραλία του Μονοδενδρίου (ή Μαναδενδρίου) κοντά στο Λογγό και περίπου 4 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού.

Γενικότερα τα νησιά έχουν πολλές μικρές και μεγαλύτερες παραλίες, όλες πανέμορφες με απίστευτα νερά.

Δείτε εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές καταλυμάτων στους Παξούς!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για τους Παξούς 

Μήλος

Μήλος

H Μήλος εάν φημίζεται για δύο πράγματα είναι οι απίστευτες παραλίες και το γεγονός ότι είναι το ιδανικό ζευγαρονήσι. Σε αυτό το νησί θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την απόλυτη ομορφιά.

Τι αξίζει να δεις:

Στο Σαρακήνικο, 10 χλμ. βορειοανατολικά της Πλάκας, το τοπίο είναι σεληνιακό και οι λουόμενοι μοιάζουν με σκιές που κινούνται στα πάλλευκα βράχια. Μόλις 4 χλμ. δυτικά από τα Πολλώνια απλώνεται ο Παπάφραγκας. Αυτή η παραλία-σπηλιά είναι ένας μικρός κολπίσκος που μοιάζει με μικρή φυσική πισίνα.

Στη Φυριπλάκα, με το ένα και μοναδικό beach bar, 14 χλμ. νοτιοανατολικά της Πλάκας, τα απόκρημνα πολύχρωμα βράχια προσδίδουν ασύγκριτους χρωματισμούς στο πέλαγος. Είκοσι λεπτά οδικώς νότια του Αδάμαντα, εκτείνεται η Αχιβαδόλιμνη, η μεγαλύτερη παραλία του νησιού με 3 ολάκερα χλμ. αμμουδιάς! Στη νότια πλευρά της Μήλου, οι ακρογιαλιές του Παλιοχωρίου, της Αγίας Κυριακής και του Προβατά συγκεντρώνουν, ως επί το πλείστον, νεαρό κόσμο με τα beach bars να ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ της διασκέδασης στα ύψη!

Δείτε εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές καταλυμάτων στη Μήλο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Μήλο

Σκιάθος

bg

Η Σκιάθος εκτός από τη νυχτερινή ζωή φημίζεται για τις πολύ όμορφες παραλίες της. Σε αυτό το νησί λοιπόν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο! Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ και θεωρείται ένας από τους top προορισμούς παγκοσμίως.

Η νυχτερινή ζωή κρατάει μέχρι το πολύ, τα clubs, μπιτσόμπαρα είναι πολλά και σίγουρα θα ζήσεις το απόλυτο καλοκαίρι! Όσο παράξενο και αν ακούγεται η Σκιάθος δεν έχει χωριά οπότε η Χώρα είναι ο μοναδικός οικισμός του νησιού!

Τι αξίζει να δεις: 

Λαλάρια: Τα λευκά βότσαλα, τα πράσινα, κρυστάλλινα νερά και τα κάτασπρα, απότομα βράχια που κόβουν την ανάσα είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσουν, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους! Σε αυτό το απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο, στα βόρεια του νησιού, που ακούει στο όνομα Λαλάρια, μπορείτε να φτάσετε μόνο διά θαλάσσης.

Βόρειες ακτές: Ανέγγιχτες ακόμη από τον μαζικό τουρισμό οι πλαζ Μαντράκι (γνωστή και ως το Λιμάνι του Ξέρξη), Άγκιστρος, Ελιά, Μεγάλη και Μικρή Ασέληνος προσφέρονται για πιο prive στιγμές!

Κουκουναριές: Δεν νοείται να βρεθείς στη Σκιάθο και να μην βουτήξεις στα νερά της διασημότερης παραλίας του νησιού. Εκεί μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το ταλέντο σου στα water sports!

Βρωμόλιμνος: Διαυγή νερά, ψάθινες ομπρέλες, μπιτσόμπαρα. Πανικός.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σκιάθο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Σκιάθο

Σκόπελος

προφ-810x479

Η Σκόπελος ίσως είναι η πιο παραμελημένη τουριστικά από τις Σποράδες αλλά αυτό την κάνει πιο μαγική. Οι παραλίες της είναι πραγματικά πανέμορφη.

Η Χώρα απλώνεται γύρω από το κάστρο και φημίζεται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της και φυσικά τους χαλαρούς ρυθμούς ζωής των φιλόξενων Σκοπελιτών. Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα είναι η Παναγίτσα του Πύργου, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του λιμανιού, ενώ αν θέλεις να επισκεφθείς το κάστρο, πρέπει να ανέβεις τα σκαλοπάτια από το δρόμο αυτής της εκκλησίας.

Η Σκόπελος διαθέτει πεντακάθαρες, οργανωμένες παραλίες και κρυστάλλινα νερά. Πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες αποτελεί η οργανωμένη παραλία του Στάφυλου, 4 χλμ. νότια της Χώρας, στην οποία θα βρεις beach bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Η παραλία Βελανιό, με υπέροχη αμμουδιά, που συνορεύει με αυτή του Στάφυλου, με την οποία συνδέεται μέσω ενός μικρού μονοπατιού. Αυτή είναι και η μόνη πρόσβαση, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος για εκεί, εκτός κι αν ταξιδεύετε με σκάφος και επιζητάτε να εξερευνήσετε κάθε κόλπο και όρμο.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές είναι αυτή του Πάνορμου, με βαθιά καθαρά νερά, ψαροταβέρνες και το φυσικό λιμανάκι Μπλο. Η συγκεκριμένη παραλία φημίζεται για το θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα που πέφτει ρομαντικά πάνω στη θάλασσα. Άλλες αμμουδιές είναι η Καστάνη και η Μηλιά, βορειοδυτικά του Πάνορμου. Η δεύτερη έχει βότσαλο και θεωρείται από τους ντόπιους ασυναγώνιστη σε ομορφιά.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σκόπελο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Σκόπελο

Κάρπαθος

exotic-beach-with-rocks-in-karpathos

Στην Κάρπαθο θα βρεις μαγευτικές παραλίες και παραδοσιακά γλέντια και πανηγύρια όπως αυτά της Ικαρίας!

Αξίζει να δεις

Ξεχωριστή θέση έχει βέβαια το καθιστό Καρπάθικο γλέντι, το οποίο δίνει την ευκαιρία να ζωντανεύουν τα δημοτικά τραγούδια της Καρπάθου, αλλά και παρουσιάζεται το ποιητικό ταλέντο του Καρπάθιου, με τις μαντινάδες της στιγμής, που εκφράζουν τον πόνο και τη χαρά τους, ανάλογα με την περίσταση.

Στις ίδιες εκδηλώσεις απολαμβάνει και τους τοπικούς στους οποίους καταλήγουν τα καλά γλέντια. Η μοναδικότητα έγκειται στο γεγονός ότι σερβίρεται παραδοσιακό φαγητό, φτιαγμένο από την εκκλησία, προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους πιστούς και ακολουθεί χορός, τραγούδι από παραδοσιακά όργανα (Λαούτο, Λύρα, Τσαμπούνα). Τα έθιμα της Καρπάθου διατηρούνται αναλοίωτα από γενιά σε γενιά και το τελετουργικό δεν παρουσιάζει αλλαγές. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλά από τα εκκλησάκια αυτά ανήκουν σε οικογένειες, οι οποίες τα προσέχουν και διοργανώνουν τα ανωτέρω.

Παραλίες

Λευκός. Παραθαλλάσιο ψαροχώρι βορειοδυτικά της Καρπάθου με μία από τις καλύτερες παραλίες. Έχει συνεχόμενους κολπίσκους και αμμουδερές παραλίες, όπου το καλοκαίρι ανθίζουν κρινάκια. Γύρω από τον οικισμό υπάρχει πευκώνας. Υπάρχουν πολλά καταλύματα κοντά στην παραλία καθώς επίσης και ταβέρνες με πολύ καλό ψάρι.

Κυρά Παναγιά. Μία από τις δημοφιλέστερες γιατί βρίσκεται τόσο κοντά στην πόλη της Καρπάθου. Υπάρχουν εκδρομικά σκάφη που σας πηγαίνουν καθημεριά από τα Πηγάδια. Έχει αμμουδιά με ξαπλώστρες και άπλετο χώρο να απλώσει κανείς την πετσέτα του. Το νερό είναι βαθύ οπότε θέλει προσοχή. Υπάρχουν δύο εστιατόρια και μερικά ξενοδοχεία στην περιοχή.

Βροντής. Κοντά στην πρωτεύουσα τα Πηγάδια, θα βρείτε μία μεγάλη παραλία που λέγετε Βροντής αν και οι ντόπιοι την αποκαλούν «Ξενώνας». Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη παραλία της Καρπάθου. Επίσης είναι και η πιο ευκολοπροσβάσιμη.

Αμμοοπή. Η Αμμοοπή είναι ένα μέρος 10′ από τα Πηγάδια. Υπάρχουν 2 παραλίες: η Μικρή Αμμοοπή και η Μεγάλη Αμμοοπή. Η Μικρή είναι ήσυχη ενώ η Μεγάλη είναι η πιο δημοφιλής. Υπάρχουν 3 εστιατόρια στη Μεγάλη Αμμοοπή και ένα καφέ. Στην άλλη πλευρά της Μεγάλης Αμμοοπής υπάρχει μία παραλία τα Βοτσαλάκια. Είναι κυρίως παραλία γυμνιστών παρόλο που ο γυμνισμός απαγορεύεται.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές καταλυμάτων στην Κάρπαθο!

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κάρπαθο εδώ

Σέριφος

paralia_serifos

Η Σέριφος είναι ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά του Αιγαίου. Βρίσκεται στις δυτικές Κυκλάδες ανάμεσα στην Κύθνο και την Σίφνο και απέχει 73 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά ή διαφορετικά, 2 ώρες με ταχύπλοο πλοίο και 5 ώρες με το συμβατικό.

Αξίζει να δεις 

Η πιο όμορφη παραλία της Σερίφου μάλλον είναι το Γάνεμα, στο νότιο κομμάτι που απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Λιβαδιού. Η Ψιλή Άμμος είναι επίσης μια φανταστική αμμουδερή παραλία με πράσινα νερά και μεγάλα κύματα.

Άλλες παραλίες που προτείνουμε είναι ο Αυλόμωνας, το Καλο Αμπέλι, η Βαγιά και η Συκαμιά. Η Σέριφος έχει 72 παραλίες, δε γίνεται κάποια από αυτές να μη σας αφήσει ικανοποιημένους!

Τα μπαράκια και κλαμπ, όπου η ζωή κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι στο Λιβάδι και τα Λιβαδάκια, που είναι και το κοσμικό κέντρο του νησιού αλλά και στη Χώρα, στην πλατεία των Μύλων καθώς και μέσα στα στενάκια της Πάνω και Κάτω Χώρας.

Η Σέριφος φημίζεται για το φοβερό κάμπινγκ που έχει.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σέριφο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Σέριφο 

Μύκονος

super-paradise-beach-mykonos-2

Δε γινόταν να λείπει η Μύκονος από τη λίστα μας. Το νησί των ανέμων συνδυάζει νυχτερινή ζωή και πανέμορφες παραλίες είναι must προορισμός παγκοσμίως, δε θα ήταν για τους Έλληνες;

Τι αξίζει να δεις: 

Ανεμόμυλοι: Από το 16ο αιώνα οι ανεμόμυλοι αποτελούν σήμα κατατεθέν της Μυκόνου. Βρίσκονται νότιο της χώρας και κοιτάζουν προς τη θάλασσα.

Η Μύκονος είναι γνωστή για τον μεγάλο αριθμό παραλιών με κύριο χαρακτηριστικό τη χρυσαφένια άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά. Στη Μύκονο κάποιος συναντάει από ήσυχες παρθένες παραλίες (όπως της Φτελιάς) μέχρι οργανωμένες παραλίες με υπαίθρια club και γνωστούς DJ’s (όπως στη Super Paradise).

Εμείς ξεχωρίζουμε την Ψαρού, τον Πλατύ Γιαλό, το Paradise, Super Paradise και το Δραγονήσι.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Μύκονο!

Κλείσε εδώ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Μύκονο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;