Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-18 Ιουλίου
Η Αφροδίτη, πλανήτης που σηματοδοτεί την συναισθηματική έκφραση και ο Ερμής, σύμβολο επικοινωνίας, περνούν στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα.

Zwdia

Φλογερά συναισθήματα, φωτεινές σκέψεις
Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη, πλανήτης που σηματοδοτεί την συναισθηματική έκφραση και ο Ερμής, σύμβολο επικοινωνίας, περνούν στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα.

Σαν πλανήτης, η Αφροδίτη, μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας από εμάς δίνει και παίρνει τη αγάπη. Η αγάπη είναι ένα καταλυτικό συναίσθημα, όποιος το στερήθηκε το αναζητά και όποιος το έχει γευτεί είναι εθισμένος. Με την Αφροδίτη είμαστε διευθετημένοι να ακολουθήσουμε μονοπάτια για να βρούμε την πληρότητα, στην αγάπη, στον έρωτα, στην χαρά, στην οικονομική ευμάρεια.

Το συναίσθημα λοιπόν, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, εκδηλώνεται με μεγαλοπρέπεια, γενναιοδωρία, ευγένεια και ποιότητα. Μπορεί να υπάρξει ροπή προς την πολυτέλεια, ή την χαρά, την ψυχαγωγία και την απόλαυση.

Θα μας έλκει ό,τι θεωρούμε αξιοθαύμαστο, λαμπερό, ξεχωριστό. Θα θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, να εισπράξουμε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον των άλλων. Αν όμως δεν υπάρχει η αίσθηση πως μας προσέχουν, δεν αποκλείεται να δραματοποιήσουμε γεγονότα και καταστάσεις.
Η αγάπη μοιάζει με δώρο και εκπλήσσει, ενώ αναζητάμε το ιδανικό μας. Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται έντεχνα, θεαματικά, ή δραματικά…

Ο Ερμής σαν για να εκδηλώσουμε τους κανόνες της επικοινωνίας, τον συντονισμό. Οι ιδέες πρέπει να γίνουν σκέψεις και οι σκέψεις πληροφορίες και όλα αυτά πρέπει να συντονιστούν για να γίνουν κατανοητά. Είναι ο συνδετικός κρίκος του φυσικού με το πνευματικό πεδίο. Ο Ερμής αναλύει, είδη, ομάδες, και δίνει το νόημα των πραγμάτων. Είναι περίεργος. Μέσα από τον Ερμή εκφραζόμαστε γραπτά η με τον λόγο, επικοινωνούμε, μαθαίνουμε να ανταλλάσουμε ιδέες.

Δείχνει την ικανότητα μας για επικοινωνία και την επιθυμία που έχουμε για να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας μέσα από την γνώση. Δείχνει την εξυπνάδα, την σπιρτάδα, την καπατσοσύνη, τη συχνή και συνεχή πνευματική δραστηριότητα.

Σε ό,τι αφορά τον Ερμή που βρίσκεται από τις 14 του μήνα στον Λέοντα, θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης και διαπραγμάτευσης στις σχέσεις και στις συναλλαγές.

Ενδέχεται να είμαστε περισσότερο εγωιστές, ή υπερήφανοι για το έργο μας. Στο σημείο αυτό μπορεί να εκδηλώσουμε έπαρση και στενότητα αντίληψης.

Όταν λειτουργούμε όμως θετικά τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχουμε αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, λαμπερές ιδέες και αγάπη για την ποιότητα.

Κριός
Αυτό το χρονικό διάστημα, ίσως παρακάμψετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες για να περάσετε τις διακοπές σας με το ταίρι σας ή με καλή παρέα. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ανάγκη για ένα διάλειμμα στη ζωή σας.
Η σχέση σας μπορεί τώρα να σας δώσει χαρά, τα συναισθήματα εκφράζονται αβίαστα και οι συζητήσεις μεταξύ σας μπορεί να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Από την σχέση αυτή δίνετε και παίρνετε χαρά, τρυφερότητα και ηρεμία. Διασκεδάστε, μοιραστείτε στιγμές, αποδεσμευτείτε για λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα.
Είστε έτοιμοι να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον της σχέσης σας κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Άλλωστε πιστεύετε ότι με τον άνθρωπο αυτό μπορείτε να κάνετε οικογένεια. Βέβαια οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός θα πρέπει να το επιβεβαιώνει το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα ξεχωριστά.

Ταύρος
Το καταφύγιο σας είναι η οικογένεια σας και το σπίτι σας, εκεί βρίσκετε την ηρεμία που χρειάζεστε για να χαλαρώνετε από την καθημερινή ένταση στην εργασία σας.
Αυξάνεται η διάθεση σας να μένετε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι όπου ηρεμείτε, συζητώντας με τους αγαπημένους και διοργανώνοντας μικρές ευχάριστες συγκεντρώσεις με φίλους.
Οι σχέσεις με τους γονείς και γενικά με την οικογένεια σας γίνονται πιο θερμές και όμορφες, τα συναισθήματα εκφράζονται με τρυφερότητα και στοργή. Αν υπήρχε κάποια παρεξήγηση στο παρελθόν τώρα είναι η ώρα να συζητήσετε και να συμφιλιωθείτε. Ενδέχεται να φιλοξενήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το διάστημα ή να οργανώσετε κάποιο πάρτι και ακόμα να δεχτείτε κάποιο δώρο.

Δίδυμοι
Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή να αναπτύξετε σχέσεις γενικά, να κάνετε γνωριμίες αλλά και να αφιερώσετε χρόνος στην ερωτική σας ζωή.
Αν στο παρελθόν δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σας αυτή η εβδομάδα, σας δίνει την ευκαιρία να συναντηθείτε, να συζητήσετε και να λήξει η παρεξήγηση. Η δική σας διάθεση αλλά και των άλλων, θα είναι θετική, με αποτέλεσμα να βρίσκεται λύση σε κάθε δυσκολία. Είναι το διάστημα που θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφο, αφού μελετήσετε από κοινού όλα τα δεδομένα με κάθε λεπτομέρεια ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να συζήσετε. Είναι βέβαια και η περίοδος των διακοπών οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να έλθετε πιο κοντά με ανέμελες ή χαρούμενες ασχολίες. Οι αδέσμευτοι διανύετε ένα πολύ καλό διάστημα για να διασκεδάσετε με καλή παρέα, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ταξιδέψετε.

Καρκίνος
Η ευχάριστη διάθεση σας και η κοινωνικότητα σας ενισχύει την πιθανότητα αν είστε αδέσμευτοι να ερωτευτείτε. Οι ερωτευμένοι θα θεωρήσετε πως το ταίρι σας είναι ένα δώρο ζωής και θα θεωρήσετε πως η σχέση είναι ξεχωριστή. Μπορεί να είστε γενναιόδωροι προς όσους αγαπάτε και να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, δώρα, και ό,τι άλλο θα γοήτευε το ταίρι σας. Οικονομικά θα μπορούσατε να ευνοηθείτε αυτή την εποχή, κάνοντας σωστές διαπραγματεύσεις μετά τα μέσα της εβδομάδας. Επαγγελματικά έχετε κουραστεί αλλά από την στιγμή που εκτιμάτε την εργασία σας, αυτή θα αρχίσει να αποδίδει και να σας φέρνει καρπούς των κόπων. Χρειάζεται όμως να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε ως τώρα και να χαρείτε τις μικρές ή μεγάλες απολαβές της ζωής.

Λέων

Είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Είτε πρόκειται για κοινωνικές γνωριμίες, είτε για ερωτική προσέγγιση. Για αρκετούς από εσάς, οι συγκυρίες θα σας φέρουν πολύ κοντά με μια φίλη που θα την νιώσετε σαν αδελφή σας. Θα σας δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί της. Τίποτε βέβαια δεν είναι τυχαίο, βοηθάει και η δική σας καλή συμπεριφορά και η αγάπη που δείχνετε η μία στην άλλη. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, με τρυφερότητα, χαρά, ζεστασιά, φροντίδα και αγάπη. Μπορεί όμως αν είστε αδέσμευτοι να ερωτευτείτε κάποιο άτομο αυτή την εποχή. Εκπέμπετε γλυκύτητα, είστε προσιτοί, ευχάριστοι, εύγλωττοι και εκφραστικοί.

Παρθένος

Αισθάνεστε όμορφα και ρομαντικά όταν βρίσκεστε μόνοι με τον/ην σύντροφο σας, προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας και ζητάτε τρυφερότητα και ασφάλεια από την σχέση σας. Απολαμβάνετε την ηρεμία που σας προσφέρει το καλό κλίμα στη σχέση σας. Αναζητάτε την περιπέτεια και το μυστήριο, οι ερωτικές συνωμοσίες σας συναρπάζουν και είναι πιθανόν να καταφύγετε σε μια κρυφή σχέση. Αν όμως είστε ήδη δεσμευμένοι θα βάλετε σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση. Αυτό τον καιρό αγωνίζεστε να γίνετε αποδεκτοί σε ένα ευρύτερο περιβάλλον, προσπαθείτε να κάνετε την θεωρία πράξη, να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Όμως αυτό ίσως το κάνετε με λάθος τρόπο, γι αυτό συναντάτε πολλά εμπόδια. Έχετε υπομονή και περιμένετε να έρθει η κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να εκφραστούν οι δεξιότητές σας

Ζυγός

Αυτή την περίοδο αισθάνεστε πολύ όμορφα, είστε κοινωνικοί, ευχάριστοι και ευέλικτοι και γίνεστε το επίκεντρο στις παρέες σας. Φροντίζετε στις εξόδους σας να είστε όμορφοι και γοητευτικοί. Κερδίζετε την προσοχή με την ετοιμολογία σας, την ευχέρεια του λόγου και το χιούμορ σας. Όσοι από σας είστε ερωτευμένοι είναι ευκαιρία αυτή την εβδομάδα που η διάθεση σας είναι θετική, να συζητήσετε με τον/ην σύντροφο σας για να εξομαλυνθούν τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Επίσης θα μπορούσατε να πάρετε από κοινού σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε κάποιο πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να προωθήσετε σχέδια, μην διστάζετε να ζητήσετε να αναγνωριστεί η προσφορά σας.

Σκορπιός
Έχετε γίνει συμπαθείς σε άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις και δεν θα σας αρνηθούν την υποστήριξη τους. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αναπτύξετε την κοινωνικοποίησή σας και να προσεγγίσετε όσους σας ενδιαφέρουν. Θα φανείτε ελκυστικοί, προσιτοί, γοητευτικοί και λαμπεροί. Θα μπορούσατε μάλιστα να εκμεταλλευτείτε σε ένα βαθμό τον εντυπωσιακό σας λόγο ή την προσωπικότητά σας, προκειμένου να ξεχωρίσετε και κερδίσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Η αναγνώριση του έργου σας, θα οφείλεται σε ένα βαθμό στην προβολή που έχετε και στην πειθώ του λόγου σας. Η περίοδος αυτή θα σας δώσει μια ευχάριστη και αισιόδοξη χροιά και θα σας βοηθήσει σταδιακά ν’ αναπτυχθείτε με σταθερά βήματα. Κατά συνέπεια, θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να βάλετε σταθερές βάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης
Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με αγαπημένα πρόσωπα, στη διάρκεια του οποίου θα περάσετε υπέροχα. Με το ταίρι σας, θα έχετε την ευκαιρία να έλθετε πιο κοντά, να συζητήσετε σοβαρά για την σχέση σας και να μοιραστείτε όμορφες σκέψεις, αισιόδοξες ιδέες και σχέδια. Αν είστε μόνοι αυτό τον καιρό ίσως στο ταξίδι αυτό να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Στη σχέση αυτή θα βρείτε τρυφερότητα, αγάπη και μια ρομαντική διάθεση που θα σας ενθουσιάσει. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωής σας ή στην οικογένεια σας. Όμως υπάρχει ένα αγκάθι που σας εμποδίζει να είστε απόλυτα χαρούμενοι, αντιμετωπίζετε πολλές δυσκολίες στην επαγγελματική σας αναγνώριση. Δεν έχετε κάτι σίγουρο που θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια.

Αιγόκερως
Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να γίνετε περισσότερο πιεστικοί γιατί η ερωτική σας διάθεση είναι βαθιά, αισθησιακή και ίσως κτητική. Στον έρωτα υπάρχει τρυφερότητα, αγάπη και μία νότα ρομαντισμού. Απολαμβάνετε την ανταλλαγή συναισθημάτων με το ταίρι σας και στις συζητήσεις υπάρχει κατανόηση, καλή διάθεση και προθυμία συνεννόησης. Αυτό το διάστημα θα συναντήσετε ισχυρή αντίδραση από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε ή έχετε κοινά συμφέροντα. Το θετικό αυτής αντιπαράθεσης είναι ότι θα σας αποκαλυφθούν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων και θα μάθετε με ποιους έχετε να κάνετε και για ποιο λόγο σας ανταγωνίζονται. Υιοθετήστε ήπιους τόνους σε κάθε σας συνεργασία. Η υπομονή και η ευγένεια, θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε την όποια δυσκολία. Διασφαλίστε όμως τα συμφέροντά σας, είτε στην αισθηματική, είστε στην επαγγελματική σας ζωή.

Υδροχόος
Στην προσωπική σας ζωή όλα είναι ευνοϊκά αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα των σχέσεων, θα μπορέσετε να συζητήσετε με ευγένεια και αισιόδοξα να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αν υπήρξαν κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη, τώρα είναι δυνατόν να συμφιλιωθείτε. Η αγάπη είναι δεδομένη και από την πλευρά του/ης συντρόφου σας αλλά κι εσείς είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε όλες του τις επιθυμίες. Η ανταλλαγή των συναισθημάτων θα γίνεται με ευκολία, κάτι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον ένα προς τον άλλο. Θα υπάρχει τρυφερότητα, ρομαντισμός και μια ζεστή αγκαλιά για να εκτονώσετε την ένταση της καθημερινότητας. Επίσης με θετική διάθεση και ευγένεια, γίνεστε συμπαθείς στις κοινωνικές επαφές και θα μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Είναι ένα θετικό χρονικό διάστημα για δημόσιες σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και επικερδείς συναλλαγές.

Ιχθείς

Η αγάπη, η χαρά, η αισιόδοξη νότα, θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο απλή και πιο διαχειρίσιμη. Αντιλαμβάνεστε ότι η ευγένεια, η γλυκύτητα στον λόγο και η καλή διάθεση, φέρνουν αποτέλεσμα. Οι σχέσεις εξετάζονται αναλυτικά, αλλά σας ενδιαφέρει να είναι ποιοτικές. Έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και θέλετε να προβάλλετε την προσωπικότητα σας χωρίς υποκρισίες και αναστολές. Προσπαθώντας να κατακτήσετε τον στόχο σας, ίσως σε κάποια σημεία, να συναντάτε εμπόδια στην υλοποίηση. Μην αποθαρρύνεστε γιατί υπάρχει εξέλιξη. Η καθημερινότητα σας αλλά και εργασιακές σας σχέσεις είναι ευχάριστες και βελτιώνονται συνέχεια. Σε ένα ζήτημα υγείας ίσως χρειαστεί να γίνετε περισσότερο επιμελείς, ενώ μπορεί να σας απασχολήσει η αισθητική σας. Αν είστε δεσμευμένοι, ας είστε επιφυλακτικοί σε μία νέα σχέση που μπορεί να προκύψει στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;