Pokemon Go: Είναι το καλύτερο augmented reality mobile game στον κόσμο;
Εδώ και μερικές μέρες, το Pokemon Go, η εφαρμογή για smartphones της Niantic και της The Pokemon Company είναι διαθέσιμη για download για iOS και Android.

pokemon go

Εδώ και μερικές μέρες, το Pokemon Go, η εφαρμογή για smartphones της Niantic και της The Pokemon Company είναι διαθέσιμη για download για iOS και Android.

Το rollout γίνεται σταδιακά σε ολόκληρο τον κόσμο, με Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία να είναι από τους πρώτους που το είδαν διαθέσιμο στα stores τους, με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να έπονται με μία μέρα διαφορά. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία της εφαρμογής στην Ευρώπη, αν και ήδη αλλάζοντας location στο store μπορείς να κάνεις το κατέβασμα που θες. Ο λόγος που δεν έχει υπάρξει παγκόσμιο ταυτόχρονο release όπως φαίνεται, είναι οι servers, οι οποίοι ήδη έχουν “αναστενάξει” από το usage spike των χρηστών.

Τι γίνεται στο παιχνίδι;

Στο Pokemon Go, έχουν γίνει implement τα local landmarks της κάθε περιοχής (“διαβάζει” insights του Google Maps όπως φαίνεται) και αυτά έχουν “μεταφραστεί” σε Pokemon Marts, Pokemon Gyms κτλ. Μάλιστα, ήδη οι Έλληνες χρήστες έχουν αγκαλιάσει (με τον πλάγιο τρόπο του unofficial download) την εφαρμογή και έχουν αρχίσει να κάνουν “κατάληψη” στα διάφορα locations.

Η φάση είναι η εξής αυτή τη στιγμή: Όλοι κάνουν βόλτες γύρω γύρω κοιτώντας το smartphone τους και ψάχνουν να βρουν κρυμμένα Pokemons να κάνουν capture. Άλλοι με τα πόδια, άλλοι με ποδήλατο, άλλοι με αυτοκίνητο, ένα μεγάλο πλήθος κόσμου είναι εν κινήσει με αφορμή την εφαρμογή. Ήδη μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύσεις για τρακαρίσματα από απρόσεκτους επίδοξους Pokemon Trainers που στην προσπάθειά τους να “τα πιάσουν όλα” έπεσαν στην παγίδα του “οδηγώ και χαζεύω τον χάρτη στο κινητό” και τράκαραν.

Σε κάθε περίπτωση, το Pokemon Go έχει καταφέρει να σηκώσει τους νέους από τους καναπέδες (τις ντιβανοκασέλες, τα κρεβάτια, όλα αυτά τέλος πάντων) και να τους κάνει να κυνηγάνε Pokemon, ελπίζοντας να πάνε Level 5 και να αρχίσουν τα PvP Combats.

Τα λιμπίζεστε; Τα λιγουρεύεστε;

(ΥΓ Αν έχετε πιάσει κανένα περίεργο Pokemon στην Ελλάδα, πείτε μας το μυστικό).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
54'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
72 - 63
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;