Κέρδισε προσκλήσεις και χόρεψε στους ρυθμούς των Salsa Sinners @ Enzzo de Cuba!
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και διεκδίκησε 3 διπλές προσκλήσεις!

1

Οι αμαρτωλοί της Salsa …επιστρέφουν στον «Talk of the town» χώρο της Αθήνας!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και διεκδίκησε 3 διπλές προσκλήσεις για αυτό το Σάββατο 9 Ιουλίου. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 17:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email

Η κορυφαία ομάδα χορού Salsa στην Ελλάδα, οι Salsa Sinners επιστρέφουν στον κορυφαίο χώρο ψυχαγωγίας στα Δυτικά προάστεια της Αθήνας, το φαντασμαγορικό Enzzo De Cuba.
Πριν από 5 χρόνια περίπου, οι Salsa Sinners ανέβηκαν στη σκηνή του Enzzo de Cuba και παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο project το οποίο είχε σαν στόχο να ταξιδέψει το κοινό –μέσω της μουσικής και του ρυθμού- σε κοσμοπολίτικους και εξωτικούς προορισμούς. Ένα διαχρονικό μουσικοχορευτικό ταξίδι με οδηγό τη salsa και προορισμό την Κούβα, την Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες και την Αθήνα! Το εκρηκτικό event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι Salsa Sinners ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο και τη συνέχεια του μουσικού οδοιπορικού, σε χρονική στιγμή που θα το επέτρεπε.
Η στιγμή αυτή έφθασε! Οι Salsa Sinners προετοιμάζονται. Τα σκηνικά στο Enzzo de Cuba κατασκευάζονται. Όλα μοιάζουν έτοιμα και η μουσικοχορευτική κολλεκτίβα έχει μια ακατανίκητη διάθεση να αφηγηθεί, με τη γλώσσα του σώματος και με τη συνοδεία του λάτιν ρυθμού, τη συνέχεια σε μια «ιστορία καρδιάς».
Kάθε Σάββατο στις 9.30μ.μ., για τις ημερομηνίες 2, 9 & 16 Ιουλίου και από το Σάββατο 27 Αυγούστου και κάθε Σάββατο στις 9.30μ.μ., για τις ημερομηνίες 3, 10 & 17 Σεπτεμβρίου, οι Salsa Sinners θα βρίσκονται στο Enzzo de Cuba παρουσιάζοντας το «Salsa The Musical 2». Ένα πρωτότυπο και διαφορετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας, διαδραστικό musical, με το μοναδικό Pedro Santana να μαγεύει με τη φωνή του, και 16 χορευτές των Salsa Sinners να παρουσιάζουν τη salsa, όπως τη ζουν και τη νοιώθουν, σε όλο της το μεγαλείο.

Oι Salsa Sinners σας περιμένουν στο Enzzo de Cuba για μια μουσικοχορευτική «εξερεύνηση» στα «μονοπάτια» της Salsa. Μια διαφορετική απόδραση από την καθημερινότητα με οδηγό τη λάτιν μουσική, το ρυθμό και την καρδιά!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;