90’’ με απίστευτα πλάνα αναρρίχησης από drones!
Μαζέψαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα από drones, ετοιμάσου να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Μαζέψαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα αναρρίχησης από drones, ετοιμάσου να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αναρρίχηση σημαίνει να σκαρφαλώνεις και να απολαμβάνεις μέρη που έχουν δει λίγοι άνθρωποι στη ζωή τους. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στα drones, μπορεί ο καθένας πλέον να θαυμάσει απίστευτες εικόνες από εκπληκτικές τοποθεσίες όπως η Παταγονία, οι Γαλλικές Άλπεις, η Αυστρία και η νοτιοδυτική Αμερική.
Μικρότερα (και πιο ήσυχα) από ένα ελικόπτερο, τα drones μπορούν εύκολα να πετάξουν δίπλα στους αναρριχητές και να σου δείξουν την πραγματική ομορφιά που κρύβουν τα βουνά.

 

Τα μικρά films έχουν επωφεληθεί πάρα πολύ από τα drones μιας και τους προσφέρουν μοναδικές εναέριες λήψεις. Στο παρελθόν, εάν ήθελες επικά πλάνα από τον ουρανό, έπρεπε να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό και να νοικιάσεις ένα ελικόπτερο με τη δυνατότητα να τραβάει πλάνα υψηλής ευκρίνειας. Τώρα, με τα μικρά drones, μπορείς να έχεις τέτοια πλάνα από μέρη που δεν περίμενες ποτέ ότι θα είχες τη ευκαιρία να δεις. Εκτός από όλα αυτά, είναι και 98% πιο ήσυχα από ένα τεράστιο ελικόπτερο, κάτι που έδωσε την δυνατότητα στους Ja-In Kim και David Lama να απολαύσουν όπως ακριβώς πρέπει τη φύση.

 

Από το πουθενά λοιπόν, έχεις μια απίστευτη οπτική της κλίμακας των βουνών. Κάνε zoom-in και μπορείς να έχεις μια πολύ κοντινή λήψη, κάνε zoom-out και μπορείς να δεις πόσο μικρός φαίνεται ο Peter Ortner μπροστά σε αυτούς τους βραχώδεις γίγαντες της φύσης. Αυτή η ποικιλία από πλάνα φέρνει τα action-videos στο επόμενο επίπεδο και εσύ σαν θεατής βλέπεις το sport εντελώς διαφορετικά.
Τα drones είναι πολύ εύκολα να τα κατευθύνεις και πολύ ελαφριά. Με τα περισσότερα να τραβάνε πλάνα σε HD ή και σε 4Κ αυτές τις μέρες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις θυσίες για καλύτερη ποιότητα. Επίσης, μιας και είναι τόσο εύκολα στην “οδήγηση” και τόσο μικρά, μπορεί να τα κατευθύνει αυτός που είναι δίπλα σου ενώ εσύ σκαρφαλώνεις πάνω στα βράχια.

Μπορούμε να σου δώσουμε χίλιους λόγους ακόμα για να πάρεις ένα drone μαζί σου την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να πας στο βουνό, ή μπορείς να δεις απλά το παραπάνω video για μια ακόμα φορά και να απολαύσεις τις πιο όμορφες εικόνες στην αναρρίχηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
5'
77 - 81
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
2'
25 - 11
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;