Εργασία 2016: 80 προσλήψεις εποχικών στη ΔΕΗ
Αιτήσεις έως 4 Ιουλίου!

Ανοίγουν 600 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ

80 προσλήψεις εποχικών στη ΔΕΗ. Όλοι οι παρακάτω διαγωνισμοί λήγουν στις 4 Ιουλίου 2016.

Οδηγός στη ΔΕΗ Αττικής

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου που εδρεύει στον Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΔΕ Οδηγός- Μηχανοδηγός- Χειριστής (Οδηγός)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ- ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΘΟΡΙΚΟ-ΛΑΥΡΙΟΥ, Τ.Κ 19500 – ΛΑΥΡΙΟ απευθύνοντάς την στη ΔΕΗ Α.Ε ΔΕΘ/ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ, υπόψιν κας ΝΙΝΟΥ Μ. (τηλ. επικοινωνίας: 22920-64256). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

9 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ ΑΗΣ Λινοπεραμάτων

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, που εδρεύει στα Λινοπεράματα του Νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Αυτοματισμών & Οργάνων
  • 5 ΔΕ Μηχανοτεχνικών ΜΕΚ (Βάρδιας)
  • 3 ΥΕ Εργατών/τριών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε: α) αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Δ.Ε.Η. Α.Ε./ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ, Λινοπεράματα Ροδιάς, Τ.Κ.71500 Δήμος Μαλεβιζίου υπόψη κυρίας Μπακαλάκου Μαρίας (τηλέφωνο επικοινωνίας : 2810 – 376 378). β) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση Δ.Ε.Η. Α.Ε. / ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ, Τ.Θ. 1420, Τ.Κ.71110 Ηράκλειο Κρήτης Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

13 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Αρκαδίας

H ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α΄, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 6 ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • 1 ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
  • 2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 
  • 2 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ
  • 2 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΣΤΑΘΜΩΝ – ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Η. Α.Ε. / ΔΕΘ / ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α΄, Τ.Κ. 222 00 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, υπόψη κας ΜΑΛΙΦΟΥΚΑ Νικολέττας (τηλέφωνο επικοινωνίας : 27910-22151 εσ. 32614) ή κου ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ Γεωργίου (τηλέφωνο επικοινωνίας : 27910 – 22 151 εσ. 32650).

57 προσλήψεις εποχικών στη ΔΕΗ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα επτά (57) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Αυτοματισμών και Οργάνων (ημερήσιοι)
  • 8 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών – Υποσταθμών (βάρδια)
  • 17 ΔΕ Μηχανοτεχνίτες (βάρδια)
  • 14 ΔΕ Τεχνίτες Ορυχείων (βάρδια)
  • 1 ΔΕ Τεχνίτης Συγκολλητής (ημερήσιος)
  • 1 ΔΕ Μετακινητής Βαρών (Μανουβραδόρος)
  • 9 ΔΕ Μηχανοτεχνίτες (ημερήσιοι)
  • 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών – Υποσταθμών (ημερήσιοι)
  • 1 ΔΕ Χειριστής Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων και Φορτωτών)
  • 2 ΔΕ Οδηγοί Λεωφορείου με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου (βάρδια)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ/ΔΕΗ- ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΗΣ/ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Θ 1350, Τ.Κ. 50100 – ΚΟΖΑΝΗ, υπόψιν αρμοδίων υπαλλήλων κας ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινας ή κας ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Αλεξάνδρας τηλ. επικοινωνίας: 24610-54305. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Με πληροφορίες από e-dimosio.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;