Διακοπές με σκάφος! Το must του καλοκαιριού!
Πρωινές βουτιές στη Νάξο, μεσημέρι περίπατος στα σοκάκια της Σύρου, απόγευμα kite surf στην Πάρο, ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, αχαλίνωτο ξενύχτι στη Μύκονο!

skafos

Πρωινές βουτιές στη Νάξο,  μεσημέρι περίπατος στα σοκάκια της Σύρου, απόγευμα kite surf στην Πάρο, ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, αχαλίνωτο ξενύχτι στη Μύκονο! Πρόσθεσε σε όλα αυτά την περιπέτεια, non-stop επαφή με τη θάλασσα, απεριόριστες επιλογές προορισμών και διαμονή ένα βήμα από το κύμα και μόλις δημιούργησες την ιδανικότερη συνταγή διακοπών στα νησιά.
Κι όμως, δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός, είναι οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στο χώρο των διακοπών στην Ελλάδα. Η νέα τάση είναι ήδη εδώ και λέγεται οικονομικές διακοπές με σκάφος. Τόσο συναρπαστικό, ευέλικτο και οικονομικό, που θα γίνει το must του καλοκαιριού! Ας το δούμε με μια πιο κοντινή ματιά:

Το κατάλυμα είναι και το μέσο μεταφοράς

Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής γίνονται ένα, που δεν ξεπερνάει το ημερήσιο κόστος ενός δίκλινου κατ ’άτομο τη σεζόν! Και με τη θάλασσα πάντοτε ένα βήμα από το κρεβάτι σου, είναι, κυριολεκτικά ασυναγώνιστο!

Κάθε κόλπος και βουτιά

Που θέλετε να βουτήξετε σήμερα; Σε ένα ερημονήσι με κρυστάλλινα νερά ή σε μια κοσμοπολίτικη παραλία;  Οι επιλογές είναι αμέτρητες, βίρα τις άγκυρες!

Κάθε λιμάνι και προορισμός

Η Ελένη θέλει ταβέρνα στη Σίφνο, η Ιωάννα τον περίπλου της Μήλου, ο Ορέστης βουτιές στην  Ίο, ο Νίκος clubbing στη Μύκονο. Σε αυτές τις διακοπές, κανένας δε θα μείνει δυσαρεστημένος!

Ποιοτικός χρόνος με την παρέα ή την οικογένεια

Ψάρεμα, βουτιές, η cocktail party στο κατάστρωμα; Υπάρχει χρόνος για όλα! Παράλληλα, απαιτείται συνεργασία για τη φροντίδα της πλοήγησης και των καθημερινών σας αναγκών. Ακόμη και αν είναι η πρώτη σας φορά σε σκάφος, αφήστε κάτω το Mohito και βοηθήστε όπου ζητηθεί, αφήστε να ξυπνήσει μέσα σας ο θαλασσόλυκος.

Ας μιλήσουν οι Αριθμοί

‘Ενα δίκλινο τριών αστέρων στη Μύκονο τον Ιούλη κοστίζει το λιγότερο 130€ τη βραδιά, ενώ ένα ιστιοπλοϊκό για 6 κοστίζει από 250€ την εβδομάδα κατ’ άτομο, την ίδια περίοδο. Αν υπολογίσουμε και την καθημερινή διατροφή, οι διαφορές στη σύγκριση απλά εκτοξεύονται!

Τελικά, οι διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα ήρθαν για μείνουν. Η εταιρεία Vyra.com είναι η πρώτη εταιρεία online μίσθωσης σκαφών στην Ελλάδα και θα μας κάνει να ξεχάσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές όπως τις ξέραμε. Επωφεληθείτε από τις early booking προσφορές και σχεδιάστε τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;