Aparratus: Δύο φοιτήτριες του ΟΠΑ σε βοηθούν να βρεις νέα hobbies και επαγγελματικές δεξιότητες!
Οι Aparratus χρειάζονται τη βοήθεια σου! Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο και βοήθησε τες να ολοκληρώσουν την ιδέα τους!

Idea

Η Ευρυδίκη Τασίκα και η Ιφιγένεια Ραμπαβίλα, δευτεροετείς φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά το τρίτο μόλις εξάμηνο των σπουδών τους, στο πλαίσιο του μαθήματος της “Επιχειρηματικότητας” ξεκίνησαν να αναπτύσσουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα.

Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα που ο καθένας θα μπορεί να συμβουλευθεί, ώστε να βρει τις επαγγελματικές επιλογές που του ταιριάζουν, να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να αναζητήσει νέα hobbies.

Έτσι, με πολλή όρεξη για δουλειά και δημιουργία, αλλά και ανάλογη προσπάθεια κατάφεραν να διανύσουν τα πρώτα ουσιατικά βήματα και να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα δημιουργώντας την ιστοσελίδα www.aparratus.com.

Τίποτα, όμως, απ’όσα κατάφεραν δε θα ήταν το ίδιο, χωρίς τη σημαντική βοήθεια των μελών της κοινότητας του Impact Hub Athens.

Η υποστήριξη της φρέσκιας ιδέας τους, η ενθάρρυνση, οι γνώσεις και η εμπειρία που τους προσέφεραν η Ιωάννα Φωτοπούλου, Σύμβουλος Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Project Manager του Social Impact Awards και η Κατερίνα Νικοπούλου, Ερευνήτρια-Αναλύτρια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας ερευνών για κοινωνικά θέματα Choice-N-Vote www.choicenvote.gr συνέβαλαν δυναμικά στη μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξή τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους η Choice-N-Vote και η Aparratus δημιούργησαν ένα ερωτηματολόγιο-έρευνα με τίτλο “Διαδίκτυο και Σταδιοδρομία”. Σκοπός τους είναι να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν τις ανάγκες των νέων σχετικά με τις πληροφορίες που λαμβάνουν από το χώρο των επαγγελμάτων, αλλά και να προτείνουν τρόπους εξισορρόπησης ανάμεσα στο χρόνο εργασίας και τον ελεύθερο χρόνο μας, μέσα από την ενασχόλησή μας με δημιουργικά hobbies.

Εκείνο που χρειάζονται από εμάς είναι μόνο 3 λεπτά από το χρόνο μας για να τους βοηθήσουμε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;