Ισλαμοφοβία: Εάν φοβάσαι το Ισλάμ, γνώρισε έναν μουσουλμάνο!
Ένα βίντεο που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα στερεότυπα, να γνωρίσεις μουσουλμάνους που μάλλον δε πίστευες ότι υπάρχουν!

Η Ισλαμοφοβία είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο, το οποίο στην Ελλάδα μπορεί πλέον να μην είναι τόσο αισθητό ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι μετά από μια σειρά γεγονότων το τελευταίο καιρό τα ισλαμοφοβικά περιστατικά έχουν εκτοξευτεί.

Τόσο οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, όσο και οι τζιχαντιστές αλλά και γενικότερα ο τρόπος που ανέκαθεν η Δύση αντιλαμβάνονταν τους μουσουλμάνους, ως μη ικανούς να ενσωματωθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες έχουν οδηγήσει σε μια λάθος ερμηνεία του Ισλάμ και εν τέλει στο φόβο προς αυτό.

Αυτό το βίντεο παρουσιάζει μουσουλμάνους, εντελώς εκτός από το στερεότυπο που έχεις στο νου σου. Το στερεότυπο που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό σου από αυτά που ακούς και διαβάζεις.

Εάν φοβάσαι το Ισλάμ, γνώρισε έναν μουσουλμάνο και θα καταλάβεις ότι προφανώς και όλοι δεν είναι τρομοκράτες, σίγουρα δεν υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές και όχι δε φοράνε όλες οι γυναίκες μπούργκα ή νικάμπ.

Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και μη πέφτεις θύμα των στερεοτύπων και των ισλαμοφοβικών λόγων. Οι τζιχαντιστές είναι μια υπαρκτή απειλή και καλά κάνεις και τους φοβάσαι, ωστόσο αναρωτήσου κατά πόσο συνέβαλε η ίδια η Δύση στην ύπαρξη τους.

Δες το βίντεο και ελπίζω να σε επηρεάσει θετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;